|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pečena paprika - vložena
22.8.2006 13:51:44   
76suza
Kaj mi lahko prosim poveste recept kako vlagate pečeno rdečo papriko.
Ji očistite semena ali pa kar pustite celo, z oljem ali brez, s česno ali brez, ...

Na netu sem prečitala že malo morje različnih receptov tak, da več ne vem kako jo vložiti.

Zato prosim nekaj nasvetov kakšna je boljša.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pečena paprika - vložena
22.8.2006 14:00:01   
Mikica
Pri nas papriko popečemo (celo, s semeni), ohladimo, damo v vrečke in v skrinjo.
Ko rabiš, jih vzameš ven, olupiš in pripraviš s česnom, peteršiljem... njami...
Nam je ta način še najbolj všeč od vseh sprobanih.

(odgovor članu 76suza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pečena paprika - vložena
22.8.2006 14:33:50   
Gina
Jaz jih dam na pol (rdeče, ta dolge paprike), pa peške ven (v bistvu je pa vseeno, odvisno od tvojega okusa, kakšne raje ješ - jaz ljubim čisto očiščene, da ni nič več dela z njimi, ko se spravim jestuser posted image ). Potem jih zložim na pladenj, oz.kar na peki papir, in v pečico na 240°c, za 15-20 minut ali več, če še ne zgledajo pečene. Čim imaš manj stopinj, se ti precej podaljša čas pečenja. Nič ni hudega, če je koža malo zažgana, saj gre itak dol.Potem jih dam v hermetično zaprto posodo, da se počasi ohlaja. Čez nekaj časa jih vzamem ven in olupim - zato ta postopek, ker le tako gre koža sama in enostavno dol. Jaz jih dam ohlajene kar direkt v zmrzovalnik, ker so odtajane čisto take kot sveže. Začinim z oljem, kisom (ali limonino lupino), soljo, česnom in petršiljem. Pustim nekaj časa stati, preden dam na mizo. njami. Dobro da si me spomnila.user posted image

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pečena paprika - vložena
22.8.2006 14:46:14   
Anonimen
Pri nas jih dela ata. Razreže jih, očisti, popeče v pečiči, in kar s skorjo vloži. Pa tudi česen jim doda.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pečena paprika - vložena
22.8.2006 14:51:13   
CatJa
Enako kot Gina, le da jih pečem na nekaj kapljicah olivnega olja.

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu 76suza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?