Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pečena paprika - vložena 22.8.2006 14:00:01
|
|
|
|
Mikica
|
Pri nas papriko popečemo (celo, s semeni), ohladimo, damo v vrečke in v skrinjo. Ko rabiš, jih vzameš ven, olupiš in pripraviš s česnom, peteršiljem... njami... Nam je ta način še najbolj všeč od vseh sprobanih.
|
|
|
|
RE: pečena paprika - vložena 22.8.2006 14:33:50
|
|
|
|
Gina
|
Jaz jih dam na pol (rdeče, ta dolge paprike), pa peške ven (v bistvu je pa vseeno, odvisno od tvojega okusa, kakšne raje ješ - jaz ljubim čisto očiščene, da ni nič več dela z njimi, ko se spravim jest ). Potem jih zložim na pladenj, oz.kar na peki papir, in v pečico na 240°c, za 15-20 minut ali več, če še ne zgledajo pečene. Čim imaš manj stopinj, se ti precej podaljša čas pečenja. Nič ni hudega, če je koža malo zažgana, saj gre itak dol.Potem jih dam v hermetično zaprto posodo, da se počasi ohlaja. Čez nekaj časa jih vzamem ven in olupim - zato ta postopek, ker le tako gre koža sama in enostavno dol. Jaz jih dam ohlajene kar direkt v zmrzovalnik, ker so odtajane čisto take kot sveže. Začinim z oljem, kisom (ali limonino lupino), soljo, česnom in petršiljem. Pustim nekaj časa stati, preden dam na mizo. njami. Dobro da si me spomnila.
|
|
|
|
RE: pečena paprika - vložena 22.8.2006 14:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas jih dela ata. Razreže jih, očisti, popeče v pečiči, in kar s skorjo vloži. Pa tudi česen jim doda.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?