|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Piščančja prsa
3.8.2006 10:18:38   
Pingvinčica
Zanima me kako jih pripravite ve? Jaz jih ponavadi spaniram, danes bi kaj na novo sprobali. Hvala za ideje.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 4.8.2006 10:49:33 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PIŠČANČJA PRSA
3.8.2006 10:24:14   
darjatimci
Spaniramo,ali pa naredim tanke zrezke in jih pripravim v smetanovi omaki.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PIŠČANČJA PRSA
3.8.2006 10:44:23   
asso
Enostavno na žaru.

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PIŠČANČJA PRSA
3.8.2006 10:53:30   
Blacky30
Piščančji žur:

http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=2789

Sem delala že s kislo smetano, sladko smetano in s smetano za kuhanje. Najboljše je s kislo smetano. Mnjami!user posted image  

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PIŠČANČJA PRSA
3.8.2006 10:53:40   
muki1
Lahko narediš nabodala. Na kocke narežeš piščančje meso, pa dodaš kar imaš v hladilniku; bučke, čebulo, papriko, melancane.... napikaš meso, zelenjavo, meso zelenjavo in popečeš na žaru.

Ali pa narediš v smetanovi omaki, lahko dodaš še ananas iz kompota in začiniš s curryem, lahko skuhaš v omaki kakšno suho sadje ( meni so the best suhe marelice, slive in jabolka ), pa vedno še zalijem s kakšnim belim vinčkom..... mljask, se mi kar sline cedijo.

Lahko na kocke narezano spečeš z ogromno zelenjave, da se potem naredi taka naravna omakca, ko zelenjava pusti vodo...... mah vse sorte lahko delaš.

Ali pa narediš piščančjo rižoto.

Zdaj sem pa tak lačna, da grem jokat user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 3.8.2006 10:54:37 >


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PIŠČANČJA PRSA
3.8.2006 11:52:36   
BLAŽIKA
Zrezke začiniš jih popečeš na malo olja, zraven pa skuhaš gobovo omako, položiš pečene zrezke v omako jih še malo podušiš na koncu pa daš noter še na kocke narezan sirček. Sline se ti kar pocedijo zraven. Vendar sir ne sme čisto rateči še se more malo skupaj držat.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: PIŠČANČJA PRSA
3.8.2006 11:53:58   
BLAŽIKA
Je pa tudi zelo dobro če jih popečeš in daš gor rezino paradižnika in na vrh rezino sira, pustiš da se malo sir raztopi in to je to.

PA DOBER TEK

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: PIŠČANČJA PRSA
4.8.2006 10:51:36   
Anonimen
Samo pecene (na olju ali margarini), lahko namazane z senfom, lahko samo posute z zacimbami za zar, v curry rizoti (imas med recepti - z buckami se mi zdi, da sem napisala), v curry omaki (soja souce, senf, curry v prahu, cesen v prahu, olje), panirane, v smetanovi omaki ...


(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: PIŠČANČJA PRSA
17.8.2006 13:05:28   
tanikaa
Muki vej san pa sploj nej znala ka ti znaš tak dobro küjate. Mislen ka va vütro z mojen dragen pa redno dobro papala. Vütro do nabodala, v soboto pa fajn napraven prsa z zelenjavof.

Fala te.

Kile pa itak tebi pošlen. In zdaj naj ge hujšanuser posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?