Piščančja prsa (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


Pingvinčica -> Piščančja prsa (3.8.2006 10:18:38)

Zanima me kako jih pripravite ve? Jaz jih ponavadi spaniram, danes bi kaj na novo sprobali. Hvala za ideje.




darjatimci -> RE: PIŠČANČJA PRSA (3.8.2006 10:24:14)

Spaniramo,ali pa naredim tanke zrezke in jih pripravim v smetanovi omaki.




asso -> RE: PIŠČANČJA PRSA (3.8.2006 10:44:23)

Enostavno na žaru.




Blacky30 -> RE: PIŠČANČJA PRSA (3.8.2006 10:53:30)

Piščančji žur:

http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=2789

Sem delala že s kislo smetano, sladko smetano in s smetano za kuhanje. Najboljše je s kislo smetano. Mnjami![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 




muki1 -> RE: PIŠČANČJA PRSA (3.8.2006 10:53:40)

Lahko narediš nabodala. Na kocke narežeš piščančje meso, pa dodaš kar imaš v hladilniku; bučke, čebulo, papriko, melancane.... napikaš meso, zelenjavo, meso zelenjavo in popečeš na žaru.

Ali pa narediš v smetanovi omaki, lahko dodaš še ananas iz kompota in začiniš s curryem, lahko skuhaš v omaki kakšno suho sadje ( meni so the best suhe marelice, slive in jabolka ), pa vedno še zalijem s kakšnim belim vinčkom..... mljask, se mi kar sline cedijo.

Lahko na kocke narezano spečeš z ogromno zelenjave, da se potem naredi taka naravna omakca, ko zelenjava pusti vodo...... mah vse sorte lahko delaš.

Ali pa narediš piščančjo rižoto.

Zdaj sem pa tak lačna, da grem jokat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].




BLAŽIKA -> RE: PIŠČANČJA PRSA (3.8.2006 11:52:36)

Zrezke začiniš jih popečeš na malo olja, zraven pa skuhaš gobovo omako, položiš pečene zrezke v omako jih še malo podušiš na koncu pa daš noter še na kocke narezan sirček. Sline se ti kar pocedijo zraven. Vendar sir ne sme čisto rateči še se more malo skupaj držat.




BLAŽIKA -> RE: PIŠČANČJA PRSA (3.8.2006 11:53:58)

Je pa tudi zelo dobro če jih popečeš in daš gor rezino paradižnika in na vrh rezino sira, pustiš da se malo sir raztopi in to je to.

PA DOBER TEK




Anonimen -> RE: PIŠČANČJA PRSA (4.8.2006 10:51:36)

Samo pecene (na olju ali margarini), lahko namazane z senfom, lahko samo posute z zacimbami za zar, v curry rizoti (imas med recepti - z buckami se mi zdi, da sem napisala), v curry omaki (soja souce, senf, curry v prahu, cesen v prahu, olje), panirane, v smetanovi omaki ...





tanikaa -> RE: PIŠČANČJA PRSA (17.8.2006 13:05:28)

Muki vej san pa sploj nej znala ka ti znaš tak dobro küjate. Mislen ka va vütro z mojen dragen pa redno dobro papala. Vütro do nabodala, v soboto pa fajn napraven prsa z zelenjavof.

Fala te.

Kile pa itak tebi pošlen. In zdaj naj ge hujšan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Stran: [1]