Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 4.8.2006 11:53:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamči Kaj se v mali otroški dušici dogaja, pa boljše da ne pomislim....(Zato pa mislim nanjo, na Pikico) Nič ti ne pomaga, da analiziraš dogajanja pri vas doma, sčasoma boš imela polno vsakovrstnih nasvetov, samo ti sama pa lahko zadevo spremeniš.(čist res) Itk, da je edina rešitev, da spokaš čim prej. Odidi, če greš danes je že prepozno. In še nekaj : ne čakaj na odločilne korake od tvojega novega prijatelja (ti nič ne oporekam, da ga imaš - hvala bogu !). Da se ti ne bo zgodila, da boš čakala, da je med vama kaj bolj resnega in se boš kao pol odločila. NE! Ti in malčica sta država zase, pa če imaš koga ob sebi ali ne .(točn tko) Če sta za skupaj, bo itak čas pokazal, samo ti moraš najprej sebe in otroka spravit v normalno, umirjeno okolje! Pa tud, da boš ta novemu non - stop na rami jokala, po moje ni na dolgi vek. Slej, ko prej se bo naveličal tvoje neodločnosti in šel svojo pot. To je moje mnenje.(pa še res je) Žalostna zgodba, ki pa še lahko ima srečen konec.(Imela bo srečen konec, objubim) Časa pa nimaš več dosti, ker škodo ki je nastala zarad nasilja pri tvoji punčki, ne bo lahko ozdraviti. Daj, naslednjič napiši kaj vzpodbudnega. Veliko ljudi tu gor verjame, da si dovolj zrela, da točno veš kaj moraš naredit! (Hvala vsem ki tako mislite!) L.P. Mamči najlepša ti hvala in čisto prav si mi napisala!!! Hvala ker me ne obsojaš zaradi prijatelja! Vse je res kar si napisala! Res bo pokazal čas..... Sem že poklicala v varno hišo in v ponedeljek zjutraj grem tja...(najprej na pogovor) Res hvala!
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 4.8.2006 11:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Micy V moji bližini sta dva materinska domova, kjer bi te mogoče vzel, dej prošno probaj na vse načine. Držim pest zate, pa upam da mi nisi kej zamerla, nism dobr prebrala. Ne ne zamerim - hvala - vem za ta dva domova in se bom tud tja obrnila.
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 4.8.2006 11:56:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Še prej pa naj zmoli očenaš, ker ga verjetno potem ne bo več mogla. Žal taki nasilneži večinoma niso iz filmskega testa in jih protiudarec ne šokira in spreobrne ampak ravno nasprotno. To je pa tud res.
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 4.8.2006 14:58:48
|
|
|
|
*Karmen*
|
Sem že poklicala v varno hišo in v ponedeljek zjutraj grem tja...(najprej na pogovor) No, vidiš pa si naredila prvi, najpomembnejši korak . Zdaj pa samo upam, da vaju bodo tja sprejeli in da bosta prvi mesec le uživali svobodo in mir. Najprej to, da si spočijeta dušice potem se bosta pa že počasi začeli odrivat od dna. Želim vama vso srečo tega sveta .
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 4.8.2006 15:20:43
|
|
|
|
CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy Nasilje....po enem letu sem včeraj spet dobila udarec, ki mi ga je zadal (in to direkt po glavi,da me danes boli glava). Razlog:moja "izzivalnost". Tokrat ne bom dovolila da se ponovi!!! Vem kaj mi je storiti....In zanalašč pred malo, mala pa se že zaveda in je jasno začela jokat:"Ati ne tepat mamice!" Za zamisliti se je, ker ne želim da moj otrok še kaj hujšega vidi, doživi. Tole sem draga Tassy pri tebi že tolikokrat prebrala da me je groza zakaj še vedno vstrajaš??? Tako kot pijanca in narkomana ne more spreobrniti nihče drug kot on sam tako tudi nasilneža in tole kar se pri vama dogaja skoraj vsak mesec ni res za nikamor in je žalostno Nihče nima pravice ravnati nasilno nad komerkoli še najmanj pa ga kazati otroku. Deklica je pomoje prestrašena že v dno duše glede na to kolikokrat se je to že zgodilo (če samo seštejem kar si napisala tu gor). Udarec na udarec, nasilje za nasiljem vse to spremlja in dojema. Prva stvar ki jo bo lahko imela za posledico bo strah, zaprtost vase in bog ve še kaj. Punčka res živi v nemogočih razmerah in to jo lahko zaznamuje za celo življenje. RES TASSY ZBUDI SE, zato obstajajo takšni domovi in ljudje kamor se lahko zatečeš po pomoč. Obe si zaslužita mirno življenje. Ne igraj se z njenim življenjem ker lahko privede do zelo resnih duševnih zapletov pri njej!!! NAREDI KORAK ŽE DANES ne odlašaj več!!!! Pa srečno!!!!!!!
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 4.8.2006 19:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy Sem že poklicala v varno hišo in v ponedeljek zjutraj grem tja...(najprej na pogovor) Res hvala! mislim nate....
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 4.8.2006 21:36:51
|
|
|
|
sanasan
|
Tassy, Resnično me veseli tvoje zadnje sporočilo! Držim pesti zate in za tvojo princesko
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 7.8.2006 9:22:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Tassy, ljubimca imaš, kle gor pišeš v takem stilu kot da nimaš 3 čiste v glavi pa da si mal zmešana, s partnerjem ti sploh ni za bit, pa si z njim, ker se ne znaš postavit na svoje noge, z lastno mamo se prerivaš... pol so pa vsi drugi čudni Če bi bla jst tvoj partner, bi se mi tud malo mešalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 7.8.2006 9:23:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ja res, bogi otrok, k ma take starše!!!
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 7.8.2006 9:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimni - Anonimne NEHAJTE ME NAPADATI!!! In povejte kdo ste (kje imate pogum??? ),ker v bodoče na provokacije ne odgovarjam .... Najprej pred svojim pragom počistite !!! Kako me lahko obtožujete!!!!????
< Sporočilo je popravil Tassy -- 7.8.2006 9:29:43 >
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 7.8.2006 9:30:11
|
|
|
|
sanasan
|
Tassy, kako gre?
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 7.8.2006 10:11:17
|
|
|
|
tincci
|
Jao, kera zgodba Sem slučajno naletela nanjo. Ma, kaj pa vem. Jaz ga čisto razumem, da kaj takega izjavi. Pa tudi ti se mi zdiš zelo labilna oseba. Pa tudi z anonimnimi se delno strinjam. Več pa ne bom napisala, ker itak hočeš samo take odgovore, ki so na tvoji strani in tebi v prid. Torej srečno!
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 7.8.2006 10:31:42
|
|
|
|
baguSka
|
Tassy, kako gre? Ja no deeejj poveeeej kako je blo dons???
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 7.8.2006 10:52:33
|
|
|
|
KRISS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy Anonimni - Anonimne NEHAJTE ME NAPADATI!!! In povejte kdo ste (kje imate pogum??? ),ker v bodoče na provokacije ne odgovarjam .... Najprej pred svojim pragom počistite !!! Kako me lahko obtožujete!!!!???? Tassy kaj želiš zdaj slišat različna mnenja uporabnikov ali KDO bo kaj napisal Mogoče pa le ni provokacija in te nihče ne obtožuje le postavlja na realna tla da že nekaj ukreni!!! In ravno zaradi takih izjav dobim občutek da toliko anonimnih, pogum nima veze s tem!!! Je popolnoma vseeno ali ti nekaj napiše anonimnež ali nekdo pod svojim nikom, če štejejo mnenja boš prebrala vse.
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 7.8.2006 11:38:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Tassy, ti se nč ne sekiraj za anonime. Pa le povej, kako si danes opravila.
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 7.8.2006 13:28:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja štejejo vsa mnenja, jasnooo! Sej sem vesela da kdo sploh kaj napiše! Ma pač vsak svoje mnenje o vsem! Se ne sekiram zaradi provokacij, moj svet bo čedalje lepši (pa čeprav nekateri si mislite da sm totalno zmedena), a ni res. Imam počiščeno v glavi in komaj čakam da vam napišem da sem za vedno odšla!!! Ja danes sem osebno govorila z osebo iz varne hiše in vem kam se moram obrniti, žal pa trenutno nimajo prostora da bi naju sprejeli.(Bom pa večkrat poklicala in takoj ko bo prosto...) Počasi bom vse speljala! Imam dovolj moči in poguma, kljub bolečinam v vretencih (posledice udarca) in boleči roki...(sem poiskala zdravniško pomoč). Ne boli toliko fizična bolečina, ampak bolj psihična.... In čez vikend sva bile na varnem... Potem so pa spet sledile obljube - jaz sem bila tako izčrpana, a klub vsemu nisem popustila.... Kaže se mi nova služba in s službo je vse povezano....zato vsi ki me podpirate držite pesti da mi končno uspe!!! vsem anonimnim in podpisanim
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 7.8.2006 14:28:47
|
|
|
|
žužu
|
držim pesti za vaju
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 7.8.2006 14:35:43
|
|
|
|
baguSka
|
tud jst drzim pesti !!!!
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 7.8.2006 19:40:28
|
|
|
|
benika
|
Držimo pesti in mislimo nate in upamo, da se sedaj res postaviš na svoje noge . Od tebe je bilo slišati že toliko obljub, načrtov, a nič ni bilo realizirano. Dej no Tassy, že zaradi male pikice.
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 7.8.2006 21:41:43
|
|
|
|
G in T
|
Tassy, ne sekiraj se, in naj te anonimke ne spravijo s tira. Ti samo poštimaj, da bosta šle stran. Vem pa, da se čez noč ne da. Sem pa na vas anonimke ful jezna, ker se spravljate na njo, da je nedorasla,da je zmešana itd. To so zelo grde obtožbe. Ste mamice al niste? Ste žene al niste? STE!!!!, torej se lahko vsaki izmed vas čez noč pripeti kaj takega. In drage moje, boste ostale tudi ve, skoraj na cesti. Sej nimate vse svojo lastno hiško, ste tudi priženjene kajne??!! Torej bog ne daj, samo lahko tudi ve frčite ven iz gnezdeca, če se vašem možeku malce sfuzla. Lp Tanja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.8.2006 21:58:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 7.8.2006 22:04:32
|
|
|
|
sanasan
|
se podpišem pod Radho! Tassy, želim ti čim več moči, da boš lahko vse izpeljala kot je prav! Ter da bo čim več sončka tudi za tvojo pikico!!!
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 10.8.2006 15:31:42
|
|
|
|
karmy
|
držim pesti da se rešiš te brezupne situacije
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?