Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pripraviti dagnje? 12.7.2006 9:25:56
|
|
|
|
sašaš
|
Oooo, njami! Očiščene prevreš v vodi (da se odprejo, zaprte so za stran). V velikem oz. širokem loncu na olju (jaz dam malo navadnega, malo olivnega) popražiš veliko česna in peteršilja, dodaš školjke, zaliješ z belim vinom (lahko tudi malo vode), dodaš malo soli ali začinke/vegete. Pustiš nekaj časa pokrito, občasno premešaš. Proti koncu posuješ z drobtinami in dobro premešaš. Zraven pa veliko svežega, belega kruha za pomakanje. Fora je bolj v omakci.
|
|
RE: Kako pripraviti dagnje? 12.7.2006 9:53:02
|
|
|
|
muki1
|
O hvala. Se pravi, v vrelo vodo samo toliko, da se jih večina odpre? Kaj pa paradižnik, to je spet drug recept, ali lahko recimo pelate dam na pražen česen in peteršilj?
|
|
RE: Kako pripraviti dagnje? 12.7.2006 10:05:34
|
|
|
|
dulcinea
|
zdaj sem pa lačna
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kako pripraviti dagnje? 12.7.2006 10:10:27
|
|
|
|
muki1
|
Dulči, v Sparu so v akciji .
|
|
RE: Kako pripraviti dagnje? 12.7.2006 10:11:37
|
|
|
|
sašaš
|
Ja, zavreš, da se odprejo in vodo odliješ. Pelate lahko, saj original buzara je s paradižnikom. Ampak Mi2 delava vedno brez. Dober tek!
|
|
RE: Kako pripraviti dagnje? 12.7.2006 10:18:31
|
|
|
|
baguSka
|
brez paradajza mora bit
|
|
|
|
RE: Kako pripraviti dagnje? 12.7.2006 10:54:07
|
|
|
|
Maxica
|
Muki, Muki, a veš, da ni priporočljivo školjke jest ?!
|
|
RE: Kako pripraviti dagnje? 12.7.2006 11:15:13
|
|
|
|
muki1
|
Ej, Maxica, saj se mi je nekaj zdelo, pa sem raje prezrla...... a misliš da bi bila katastrofa, če bi jih? Zakaj že ne? Res ne vem, samo za plesnive sirčke vem, da lahko bakterijo fasaš......
|
|
RE: Kako pripraviti dagnje? 12.7.2006 11:46:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Muki, Muki, a veš, da ni priporočljivo školjke jest ?! ¸ TO SEM TI TUDI JAZ HOTELA NAPISATI
|
|
|
|
RE: Kako pripraviti dagnje? 12.7.2006 13:02:15
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Dulči, v Sparu so v akciji . Čakam, da jih spet taščica pripravi. Jst jih še nism sama delala. Dns sm itak ričet jedla... njami
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki RECEPTI: Tri jesenske enolončniceNa jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?