|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   duda kot modni dodatek ?
12.7.2006 6:50:32   
Anonimen
zdej me bo kera mela za mal čukeneno user posted image  ampak me resnično zanima. ima vaš otrok zgolj eno dudo ali več? moja sarejša je mela ponavad več dud, zasvojena je bla z njimi ona še bl pa pomoje jaz..ker men so dude ul cute zadeva in sem ji jih nakupila v več barvah tako da če je bilo le mogoče sem ji dala dudo, ki je bila barvno vzklajena z njenimi oblačili user posted image  no zdej smo ji dude vzel, k sreč mam a že novo kandidatko, kjer se zgodba ponavlja in moja zasvojenost ostaja user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: duda kot modni dodatek ?
12.7.2006 6:53:31   
Anonimen
Robi ima 7 dud (vse kot darilo), uporablja pa samo eno, ker sam tako hoče. Veliko, silikonsko, prozorno. Grdo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2006 6:55:18   
srki
No, pol je pa najboljše, da jih kar ti nosič in ne tamala dvauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2006 7:11:27   
Anonimen
sem ji dala dudo, ki je bila barvno vzklajena z njenimi oblačili

user posted image  A to tudi mora bit?
Mi imamo sicer več dud, tudi različne barve (vse isti model), ampak iz praktičnih razlogov - ena vedno v posteljici, ena na verižici, ena pri babici, ena pa skrita v previjalni torbi za izhod v sili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2006 7:16:45   
Urška//
jaz sem ista, pa ne vem zakaj, ampak pač vedno ji dam dudo enake barve kot jo oblečem, mi je fino user posted image

lp

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2006 7:17:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

No, pol je pa najboljše, da jih kar ti nosič in ne tamala dvauser posted image user posted image .

ja srki sem že razmišlala pa nikjer ne najdem modela za 28 let user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2006 7:18:31   
ajdaN
Evo še ena takauser posted image .

Čeprav sem se zdaj mal umirila, prve mesece je pa imel (če je le šlo) tudi dudo barvno usklajeno s cunjami. Doma so me zafrkavali, da mi mali da premalo dela, ker tako gledam na touser posted image .

Drugač ima pa trenutno 6 dud - enaka oblika pa drugi barvni motiv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2006 7:48:08   
ZARA
Ja itak, LARA user posted image  Zara jih ma 8 al pa 9...ne vem točno in vsaka je druge barve, da pašejo povsod...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2006 7:48:15   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Robi ima 7 dud (vse kot darilo), uporablja pa samo eno, ker sam tako hoče. Veliko, silikonsko, prozorno. Grdo. user posted image

Ker sam tako hoče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je dobra,ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.7.2006 7:49:54   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ja itak, LARA user posted image  Zara jih ma 8 al pa 9...ne vem točno in vsaka je druge barve, da pašejo povsod...

Kje za hudiča dobite toooool različnih barv??? Tjaša ima od Nuk-a, uno kavčuk varjanto...pa obstaja samo roza, rumena,pa modra. Modre ji ne dam-ker je punčka user posted image , ostaneta pa samo še dve user posted image  Nooo??? Kje jih staknete??

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.7.2006 7:52:23   
ZARA
Ja Zara ma Aventove...maš barv kar jih hočš, anitaz...

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.7.2006 7:56:23   
Anonimen
tisa je mela tut od mam pa od tommee tippee..tm maš pa izbire kar jo hoč. zdej pr miji mam pa nukove in so res dogocajne za umret. morm pogledat še kdaj chiccotove al pa kere druge firme k ma isto obliko cuclja k nuk

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.7.2006 8:01:53   
Blink1
No, naša jih ima tudi en miljon, različnih barv. Vse so Nukove...silikonske. Več vrst...spalne, različno oblikovane, s čebelicami, snoopyem itd...

Z oblačili jih ne usklajujem, ker če kam gremo dude nimamo zraven, ker jih potrebuje samo za spanje. Takrat ba obvezno rabi 3. Eno v ustih in po eno v vsaki roki. Namesto naniceuser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.7.2006 8:13:35   
Udb
Mi mamo samo eno.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.7.2006 8:16:57   
Minka Pobalinka

Mi jih imamo ene 5.. vse so enake, prozorne in pašejo povsod. 5 jih je pa zato, ker smo na zečetku imeli 2 in sem jih nonstop iskala.. no sedaj so povsod user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.7.2006 8:18:42   
Marogica
Mi imamo trenutno 6 dud, od teh sta dve "izginili" (beri: jih ne najdemo), ostale 4 pa se "izmenjujejo", ker jih tudi vedno iščemo, no vsaj dve sta vedno nekje, kjer ju najmanj pričakujemo. Usklajujemo dude z oblačili nikoli, ker smo srečni, da jih najdemo in v tistem trenutku ni pomembna barva, temveč dudaaaaaa......user posted image  

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.7.2006 8:25:12   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Mi mamo samo eno.

Mi pa nobene.

Barvno usklajevanje dud?user posted image  No ja, sto ljudi, sto čudi.user posted image  Dokler jim ne usklajujete barve leč v očeh, verjetno ne škodi.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.7.2006 8:33:24   
srki
No, na vprašanje pravzaprav še nisem odgovorila. Tole usklajevanje dud z oblekami mi je po pravici povedano malo mimo. Zame. Če pa vam tako paše oz. mislite, da morat to tako bit, pa prav.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.7.2006 8:35:14   
viv_
Ja, Mirna jih je imela okrog 10 - tudi vseh barv, sem gledala, da paše. user posted image  No, na koncu se je pa že sama odločala v stilu: "A mi daš modro dudo? Danes bi rumeno dudo!" user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.7.2006 8:50:59   
puncica
Naša tavelika ima 4 dude pa jih vedno iščemo, da bi pa še iskala pravo barvo da se uskladi s cotam, ma ki mam pa cajt, že itak sem jezna na te dude ko hudič, ker jih vedno iščemo, novih pa nočem kupovat za 2 letnico, ni pa šans da bi ona dudo dala stran, se dere cel dan.user posted image Pa še zdej si je naprdnla da hoče sam modro dudo in tako jo še dvakrat bol iščemo user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.7.2006 9:54:05   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Tole usklajevanje dud z oblekami mi je po pravici povedano malo mimo.

Še sreča. Si predstavljaš, da bi poleti, ko bi Aljažu oblekla mornarsko majčko, morala nekje stakniti tudi belo-modro progasto dudo?user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.7.2006 9:57:43   
Anonimen
Mislim, da če ga ne bi tako srale z dudami kot modnimi dodatki, bi se marsikateri otrok precej prej odvadil dude. Seveda, če pa že ve tako navdušeno dude kombinirate, kako se mora šele otrokom fino zdet!

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
12.7.2006 11:23:14   
Mimmi78
Na kolk časa pa prekuhate oz. sterilizirate dude (in pa tudi ostale stvari, ki gredo v usta)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.7.2006 11:27:10   
hubi
Mi imamo dve, domačo in potovalno. Prekuham jih samo ob nakupu, potem pa perem pod vodo.

(odgovor članu Mimmi78)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.7.2006 11:48:40   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Mimmi78
Na kolk časa pa prekuhate oz. sterilizirate dude (in pa tudi ostale stvari, ki gredo v usta)?

Na nč časa user posted image ...mogoče od začetka (cca pol leta) ene 2x, pol pa ne več...

Meta, ti pa ne pretiravej...

(odgovor članu Mimmi78)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.