|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobra domača mezga
10.8.2011 15:19:48   
mini86
kako naredite najbolj simpl eno dobro domačo mezgo

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dobra domača mezga
10.8.2011 16:04:25   
blak
Paradajz skuham do mehkega, ga odcedim in ga dam ene 3-4x v tisto mašino za pasiranje. Že prej prepražim čebulo in nao mezgo stresem k čebuli. Kuham kar precej časa, najmanj eno uro. Medtem segrejem kozarce v pečici in ko je mezga pripravjena začnem filat. V vsak kozarec dam še par listkov bazilike. Takoj zaprem kozarce, jih obrnem na glavo in zavijem v deko. Tam ostanejo, dokler se popolnoma ne ohladijo.

Se teoretično pripravljam, jutri in pojutrišnjem pa akcija: 30kg paradajza me že čakauser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2011 19:50:22   
tecnobica
Paradižnike narežem na večje kose in pokuham, da so mehki. nato jih prepasiram in kuham toliko časa, da se fajn zgosti. Letos nisem nič solila, ker jo uporabljam tudi za mineštre. Drugače pa lahko tudi posoliš. jaz jo potem vročo dam v male modre fructalove stekleničke, zaprem in pokrijem z deko, da se ohladijo.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2011 7:13:36   
tix
Jaz sem jo letost že parkrat naredila ker mi je tako všeč user posted image

popražim čebulo in česen, nato namečem gor nekaj rezin korenja, nepekoče narezane feferone (ker mi paprika ne uspeva), baziliko, peteršilj, in na krhlje narezan paradižnik. Počasi kuham, da se voda spusti iz paradižnika in povre, nato zmešam vse s paličnim in kuham do željene gostote. Jaz jih shranim v plastične lončke in v skrinjo. 

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2011 7:24:34   
Petka09
Paradižnik narežem na večje kose, dam v lonec in dam kuhat. Potem sredi kuhanja vzamem paličnega in vse skup zmiksam. Kuham še toliko časa, da se primerno zgosti. Ohladim, dam v plastične posodice in v skrinjo.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.9.2011 7:08:23   
kuharicamaca
nekaj idej

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

RECEPT: Veganska salama iz čokolade in rožiča
Sladka, zdrava, veganska in pripravljena v 15 minutah, pa še z okusom po božiču. Vsekakor zmagovalna praznična kombinaci...
Praznično ustvarjanje v kuhinji
Naj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!