|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   crostata oz. croastata
7.8.2007 22:30:38   
Romcka
hej punce:) ali pozna katera recept za tole pecivo? ko sem bila noseca, sem se basala z njim sto na uro...pa se zdaj se mi lusta...sem ze po netu iskala in tam pise, da naj bi se spodaj dalo listnato testo...samo glede na to, kar sem jaz jedla v slascicarnah, je po moje spodaj neke vrste krhko testo (ala tole za pito), potem gor nekaj skutnega ali smetastega...pa na vrh sadje in gor želatina...skratka noro dobro:)

evo, ce katera ve kako se tole dela, bi bila presrecna ce bi mi napisala recept..
naj naj hvala
Ruser posted image

mi pa imamo dve sončici: Kajo in Nejo:)

http://krizajcki.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: crostata oz. croastata
7.8.2007 22:33:49   
ZARA
http://www.mojirecepti.com/recept/crostata.html

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2007 8:13:06   
Felicity
Po moje mora tudi bit spodaj krhko testo, ne pa listnatouser posted image

Kaj v tem stilu:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4624

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2007 8:32:06   
asso
To je v bistvu naša pita (npr. jabolčna pita). Kjer je spodaj krhko testo, gor pa se da karkoli. Crostata je samo ime za takšne vrste (oblike) peciva. Gor je lahko od skute, samo marmelada, slaščičarska krema + sadje, skuta + sadje... zelo različno.

Če daš na italiansko stran iskalni pojem crostata jih boš našla 1000 različnih...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2007 13:31:25   
robinzon
Prejšni teden sem jo prvič delala in je zares dobro pecivo, samo zraven ne smeš mislit na kalorije.

Prava crostata ima dno iz maslenega testa, 30 dag moke, 20 dag masla, 10 dag sladkorja in 2 rumenjaka. Sestavine naj bojo hladne in čim prej zgnetene, da se testo  ne segreje. Najbolje je maslo pred uporabo naribat in dat za nekaj časa nazaj v hladilnik. Testo naj v hladilniku počiva vsaj eno uro, nič ni narobe, če ga naredimo en dan prej.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2007 18:41:23   
Romcka
robinzon....kako pa se naredi un nadev s skuto oz. s smetano ksteri se dA na testo...a se pece tudi to s sadjem ali samo testo?

naj hvala
R

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2007 18:52:38   
robinzon
Jabolka se nalista, polaga se jih na testo kot strešnike, tako, da se pokrivajo. Čez se polije smetana, vzela sem eno sladko 250g in caa približno toliko kisle, dva rumenjaka, dobro razmešala in polila čez jabolka. Po pol ure pečenja pri caa 180 st. vzameš pekač iz pečice, premažeš z marelično marmelado in daš še pečt za 10 minut.

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2007 21:33:12   
Romcka
kukuc...naredla tole pecivo in je NJAMI...ni sicer to, kar sem jedla v slascicarni, pa vseeno...
naj hvala
cmok
R

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?