|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   burek
23.1.2008 20:04:32   
malecka
Iščem recept za pravi šiptarski burek, saj veste da bo masten pa slan in božanskega okusa......

_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: burek
23.1.2008 20:34:41   
lelaval
Ga napišem kasneje, če ne bo katera druga - se mi zdaj ne da

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: burek
23.1.2008 21:41:58   
lelaval
Po tem receptu delam jaz burek - je isti, kot šiptarski user posted image Vsi, ki so ga poskusili, so rekli, da je res dober. user posted image

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=128

Pa javi, kako ti je uspel.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: burek
23.1.2008 22:06:07   
malecka
sprobam in javim, mmmmmmmmmmmm

_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.




(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: burek
23.1.2008 22:32:04   
Levči
Živjo!Jaz pa takole delam burek.Testo:moka,sol,olje,voda.Tole vse skupaj zgnetem da ni premehko pa da ni pretrdo testo,pustim ene 20min stat nato ga razvaljam,in raztegnem.NADEV:500g skute,3jajca,1kisla smetana mala,sol,tole zmešam in dam na testo ga zvijem v krog in dam peč,ko se speče ga zalijem z mlekom.Lahko pa tudi z vlečenim testom pride tudi fuul dober sam moji imajo raje domačega.LP

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: burek
23.1.2008 22:41:58   
kofetek2010
Moj recept na RR:

ŠIPTARSKI BUREK >

Sestavine:
Šiptarski burek, potrebuješ: -2 lončka Vipavske skute (tiste s svetlomodro nalepko) -20 dag kajmaka,kislo smetano (1 velik ali 2 mala lončka),2 jajci,malo soli in popra,1 kocko za govejo juho,listnato testo,čebulo (1/2 bolj male čebule), česen (1 strok),mleto meso (cca.1/2kg),belo olje,

Priprava:
MESNI: Čebulo narežeš, prepražiš na malo olja, dodaš mleto meso in česen, prepražiš vse skupaj, dodaš 1/2 kocke za juho (goveje) in na koncu še 1 veliko žlico kisle smetane. SIROV: Skuto, jajca, kajmak, ščepec soli in malo popra, eno malo žličko olja - vse skupaj zmešaš kar z vilico. Potem na dno pekača daš par kapljic olja in ga s prsti ali čopičem razmažeš po pekaču, potem pa zlagaš ena plast testa, ena plast mase, itd. sama zlagam tako, da po polovici pekača zlagam sirove plasti, na drugi pa mesne. Ko ti zmanjka sestavin pa po vrhu preliješ s kislo smetano in vmešanim jajcem. Pečeš v pečici na 180-200st.C cca. 20-30 minut, da se povrhu naredi lepa zlato rjava barva. Ko vzameš iz pečice pa burek poškropiš z vodo in pokriješ s krpo ali alu folijo, da se lepo zmehča. Potem počkaš, da se ohladi in postrežeš.

Čas priprave: 60 minut

(odgovor članu Levči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?