|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bučke..
8.10.2011 18:11:00   
mini86
še kakšna ideja kaj naj z njimi..

skrinja, pohane al pa naribane v masi za palačinke, na žaru smo že..

imam jih pa kr nekaj

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bučke..
8.10.2011 18:15:51   
tulpek
Imam na mailu en kup receptov (v wordu), tak da če mi daš mail na zs ti pošljem. 

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2011 18:52:02   
mini86
evo imaš zs

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2011 19:09:58   
tulpek
A veš, da ga nimam user posted image baje pogosto zafrkava. Ti bom js poslala, če bo šlo, pa se mi potem na mail javi.

...

Sem že, upam da bo več sreče.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 8.10.2011 19:12:27 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2011 15:27:40   
dskubin
slastni:
http://www.kulinarika.net/recepti/10197/zelenjavne-jedi/bucni-polpeti/

Drugače jaz iz bučk rada naredim kremno juho, otroci jo imajo zelo radi, pa naj bo s paštico, z rižem, z zdrobovimi cmočki, zlatimi kroglicami, popečenim kruhom,.. pa pri nas se po starem briškem receptu kuha tudi kuhnja tagičeva - to je bučna mineštra. Podobno je joti. Veliki buči (tagiči) odstraniš semena, jo naribaš, namočiš v kis in potem skuhaš mineštro. Uporabi se tudi svež fižol, suho meso in namesto kislega zelja kislo bučo. Meni je to veliiiiko boljše od jote :P

http://www.kulinarika.net/recepti/5322/zelenjavne-jedi/buckin-zavitek/

Tenstane bučke, vložene bučke za ozimnico, filane, kot čolnički v pečici (prerezane na pol, izdolbljene in polnjene z mešanico zelenjave, sira in meltega mesa),..

Lahko narediš tudi kot musako, samo namesto krompirja daš bučke.

Sej se bom še česa spomnila :D :D :D

< Sporočilo je popravil dskubin -- 9.10.2011 15:37:43 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2011 17:35:03   
Hope2
Mi jih polnimo z zelenjavno rižoto ali pa z bolonjeze omako, lahko tudi z ajdovo kašo. Čez nariban sir in zapečem.
Delam tudi bučkino omako k pireju zelo paše.
Pa skrijem jo vedno kam not, zgostim kake omake, v rižoto vržem, v omake za testenine.
Dam jih tudi v lazanjo, namesto testenin

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2011 11:57:48   
ronja
V kruhu so super! Naribaš, lahko še posoliš in pustiš, da se odcedijo, če nočeš, da je preveč pacasto in zamesiš v testo (moraš dat manj tekočine. Nam je ta kruh bil vedno ful všeč.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2011 12:00:19   
LittleSun
NJami je bučkina juha, bučke z rižem, z testeninami, jaz jih mešam v vse omake, če imam bolj tekoče jih naribam, drugače na koščke. Tudi v solato jih dam, samo malo povrem, da so trde, buččkin pire je tudi njami...mi jih imamo skoz v hladilnikuuser posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Recept za dojenčke: Sladek krompir
Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za osemmesečnika in e...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.