|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   banane
11.5.2010 15:08:36   
travica
imam jih kakšno kilo in že postajajo rjave
plis za preverjene recepte, kako jih spremeniti v nekaj okusnega
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: banane
11.5.2010 15:30:51   
sonček33
muffini, popečene in prelite z medom + sezam, bananin šejk

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: banane
11.5.2010 18:43:28   
mini86
js jih porabim za tale božanski recept..čisto enostavno in hitro se naredi..banane pa dam oz jih narežem med biskvit in puding
aja pa js naredim samo iz enim vanilijevim pudingom...mnjami

PIJANA NEVESTA   Biskvit:
9 žlic moke
9 žlic sladkorja
9 žlic mleka
3 jajca
1 pecilni prašek
5 žlic olja
4 žlice kakava
1 vanilin sladkor

Preliv:
4 dl toplega mleka
5 žlic sladkorja
rum po okusu   Biskvit:
Vse sestavine zmešamo in vlijemo v pekač. Pečemo 30 - 35 minut pri 180 stopinjah. Ko je pečeno, ga polijemo s 4 dl toplega mleka, v katerem raztopimo 5 žlic sladkorja in dodamo rum po okusu (cca. 1 dl).

Skuhamo puding (3 vanilijeve in 2 čokoladna). Po biskvitu polijemo najprej vanilijev puding. Počakamo 10 minut, da se malo ohladi in po njem še čokoladnega. S smetano premažemo tik preden postrežemo.
Postrežemo hladno.

< Sporočilo je popravil mini86 -- 11.5.2010 18:44:12 >


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: banane
12.7.2010 4:07:22   
dejann
lahko pa naredimo panirane banane ali v testu za palačinke tudi ni slabo zraven paše sladoled smetana itd..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: banane
12.7.2010 13:38:09   
ronja
Šejk - tako se jih na hitro veliko znebiš. Kakršnokoli sadje + jogurt ali mleko + po želji ledene kocke in prav tako po želji še kako sladilo (navadno so banane same dovolj sladke, da ne rabiš nič drugega). Fajn pridejo z borovnicami, ko je ravno sezona. Lahko daš tudi zmrznjeno sadje - jagode + banane + jogurt, recimo. Falit ne moreš, karkoli daš, je dobro.

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: banane
12.7.2010 14:29:36   
blaža
pečene banane z medom , cimetom in smetano.

banane prerežeš čez pol, jih na obeh straneh malo popečeš, da dobijo lepo skorjico, nato dodaš žličko ali dve meda, cikcakaš nad bananami, posuješ z cimetom in zraven nabrizgaš smetano.
Nam je to ful fino :)

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: banane
12.7.2010 16:06:25   
ronja
To je fajn tudi s kokosom posuto - sploh če imaš svežega, pa ga nastrgaš. Ali pa sušeni je tudi ok. Samo meni to bolj paše pozimi, ko paše toplo - zdaj pa mi bolj pašejo hladne sladice.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: banane
12.7.2010 17:04:35   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

pečene banane z medom , cimetom in smetano.

banane prerežeš čez pol, jih na obeh straneh malo popečeš, da dobijo lepo skorjico, nato dodaš žličko ali dve meda, cikcakaš nad bananami, posuješ z cimetom in zraven nabrizgaš smetano.
Nam je to ful fino :)


Naredim podobno, le da ne uporabim cimeta, ker se nanj še nisem spomnila, dodam pa kepico ali dve sladoleda (po možnosti kokosovega) ter potresem s kokosovo moko. Smetano izpustim. Noro je dobro!

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: banane
12.7.2010 22:12:29   
Gina
- bananina marmelada

- pečene banane na maslu z medom

- bananini mufini z jabolkom

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: banane
12.7.2010 23:30:29   
sanasan
bananin frape: banane (lahko zraven še kakšno drugo sadje npr.limona, limeta, breskev, jabolko...)+ mleko + vanilijev sladoled - zmiksaš; če je za odrasle lahko dodaš še kaj alkohola zravenuser posted image ; ali pa namesto sladoleda dodaš zdrobljen led in zmiksaš

_____________________________

CARPE DIEM!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: banane
13.7.2010 7:51:47   
Anonimen
Jaz jih po dolgem narežem na četrtine, jih z obeh strani popečem na malo masla. Ko lepo porumenijo jih zalijem z 2-3 žlicami medu in še kako minutko pokuham. potem dam banane na krožnik, zraven kepico vanilijevega sladoleda, prelijem z medeno omako in posujem z na lističe narezanimi mandlji ... ma je božansko!

(odgovor članu sanasan)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: banane
15.7.2010 3:35:43   
dejann
.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?