vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: znakec saj ni moj namen koga prepricevati, vsakdo po svoje in ce imata s sinom dobro povezavo, je super. Jaz vem le to, da je nasa cela druzina zelo uzivala, ko gres recimo na sprehod, ti otrok pokaze, da vidi pticka, pa drevo, pa veverico, ki je sam ne opazis in potem gledas, kje je... je lepo in zanimivo, da situacij, ki so predvsem koristne, ko recimo ponoci pri enem letu, ko se zbudi, pokaze, da bi vodo in ne recimo mleka..kot bi bilo za pricakovati... ko zacne govoriti pa kretnje tako ali tako opusti... ej, pa saj to je tud naša pokazala, sam ne z naučenimi znaki, ampak s svojimi. pač ti si full za, jaz pa ne, pa vsaka dela po svoje, a ne? pa še prav je tako. mene najbolj to moti - VSI otroci tega sveta npr pihajo, ko imajo vročino ali jim je vroče. a? naša ni pihala. in dobim odgovor - ja, zihr je, sam nisi opazila. a dej no nehat... pač po moje VSI otroci ne delajo enako, razen tisti, ki jih natreniraš. in glede na to, da bi jaz prvih par let rada omogočila otroku čim lažje otroštvo, saj se prehitro morajo začet učit (hodit, govorit, lulat na kahlico..., vrtec, šola...), pač svojih otrok prvih par mesecev ne bom že trenirala, ampak se bom probala jaz prilagodit. prva je stara 2,5 let, vse ok, sedaj sem drugič noseča, pa se spet ne grem tega. (pa bi npr lahko imela predavanja in gradivo čisto zastonj )
|