srki
|
Bravo, baguSka, si fajn temo odprla. To se tudi jaz sprašujem in vedno, ko teme naletijo na to prodročje, se s sodelavkami pogovarjamo, da to res ni pravično, da skoraj v vseh primerih otroka dobi mati, pa čeprav je veliko slabša kot oče. Saj sem že enkrat pri eni temi napisala, da poznam primer preko moje sodelavke, ko se je mati lajhala vsepovsod, ponočevala, pila, oče pa je bil otroku mati in oče hkrati, pa sta se ločila (hvalabogu) in je otroke dobila mati. Tle bi morali res temeljito pretehtat, ali so se prav odločili. In kako bolno mi je to, ko se dva zakonca ločita, potem pa ženska vsa ponosna reče: "ne, otroka pa ne bo dobil, pras.., saj me je varal, naj plača milo za drago" in vse mogoče poskušajo, pa se ne zavedajo, da s tem delajo največ škode otorku. Ej, take bi pa .... ma rajši ne napišem kaj. Jaz sebe nimam za večvredno, ker sem mati, ker sem ga rodila. Seveda, da sem ponosna na to, samo da bi se pa visoko nosila zaradi tega, to je pa tudi čisto mimo, kar pa nekatere delajo v stilu, saj sem ga jaz rodila, ne ti. Ja mater, a si ga tudi sama spočela .
|