|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (241. nadaljevanje)
14.6.2005 9:00:35   
Špelka
Ha, zdej bom pa še jest enkrat začela, upam da mi Anitka ne bo zamerla - ampak mi ne bo, ane Anitka?? ;)

Torej, sem pricopljala v službo. Včer pr bioenergetiku me je mal peklo, pa "žgalo" v rodilih, upam, da je to dobr znak. Zdej me pa čaka tooolk dela, pol pa spet na terapijo. :bravo: Kuko pa naše punce kej?

Anitka - kakšni so kej filingi po tvojem odklopu, sploh pa zdej ko se počasi bliža zopet dan D? 8)

Astra - kakšni so pa kej tvoji filingi? Verjetn dobri, ne? Kr optimistično naprej, pa bo!

Emamair - kaj novega? :miska:

Vsem ostalim puncam - Anadejki, Gei1, Piki74, ... en lep pozdravček! :miska:

vsem nosečkam - Bambi, Tii, Cmokecu, Nannn,.... pa veliiiiko dobre energije. :rozica::rozica:

P.S.: ne zamert če sem kero pozabla, ker sem še začetnik, k se lahko skrijem pred Anitko, ampak tud vam en prisrčen pozdrav! :rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.6.2005 9:09:32   
Gea1
Špelka si mi brala misli. Pravkar sem tudi jaz nameravala odpreti novo nadaljevanje.
Kako ste kaj punce? Meni tale sonček prav dobro dene in jaz ne bi čisto nič več deža in mraza mela. Pa baje spet obetajo neko poslabšanje :(
Špelka vidim da bioenergetik deluje, če ne drugače ti naj povrne veliko pozitivne energije, ki jo tako na veliko zgubljamo med vsem tem čakanjem na :duda:.
Včasih se mi zdi, da je to ena taka preprosta in naravna stvar, ki bi se morala vsakemu kar zgoditi, me pa se zanjo tako borimo. Pa zdi se, da je vedno več takih in nas narava prav malo za lase vleče.
Sicer pa kako kaj Anitka? Kmalu pa bo dan D. Zate imam kar dobre občutke in bomo videli, koliko se bodo uresničili. :)
Astra pa ti, zdaj si verjetno že v čakalnici za ne :hudicek:?
In kako ste kaj nosečke?
Tinka ima v sredo NS, potem pa na :morje:. In ko prideš nazaj, glej da se kaj dobimo.
Pia upam da je slaba volja izginila in da si danes spetpolna energije in veselja.

Lepo se imejte in pišite kaj! :sloncek:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2005 9:10:46   
biba77
Ojla, Spelka! :rozica::rozica::rozica: In ostale!

Sem studirala, ce naj spet jaz zacnem...:zmeden2:

:bravo::bravo::bravo:, cisto dobro ti gre! ;)

Ja, kako se pocutim? Neucakana, polna pricakovanj in v strahu, da vseeno ni uspelo.
Mesani obcutki, ki jim vsak dan pridno dodajam se malo obcutkov krivde, ker imam TAAAAAAAAAAAAAAAAAK apetit, da me je strah, da bom nadomestila vse izgubljene kilograme... :(

Potem pa me malo spikne pod popkom, pa sem spet 9nebesa9nebesa9nebesa.

Ja, bioenergetik ti lahko pomaga, ce tudi sama verjames v to. In jaz verjamem, da vama bo prav kmalu uspelo. :miska::miska::miska:

Kje pa ste vse ostale???

Aja, Bambi je doma in se vedno caka na internet. Racunalnik pa ze ima. :)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2005 9:14:32   
Gea1
Bambi bo pa prej rodila, ko bo imela internet v hiši. :)-:)- Astra ti pa kar možgane na off, saj tako ali tako je, kar je.
Čeprav vem da živčki delujejo z nadzvočno hitrostjo.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2005 9:21:29   
Skorpija
Hej hoj deklice!

Lepo vas je brat vse dobre volje in optimistične in vsi vemo kam to potem pelje - V DEŽ NOSEČK!!!! Zdaj ko nisem več prav redno tukaj mi je prav fajn ko se priklopim in mi črtice kar bliskajo pred očmi. Vesela, fouš, kakorkoli, ko to berem vidim, da se dogaja, zgodi in vsako enkrat ulovi...:)-

Jaz se počasi pripravljam na najhujše dneve v službi, ko so baterije čisto prazne, dela pa ogromno. Poletje je zame vedno izgubljen čas, ki gre mimo kot v sanjah (bolj slabih). Upam pa, da mi bo vseeno prineslo kaj dobrega 9nebesa

Lepo se imejte vse skupaj, se beremo, vsaki :rozica: in veliko sonca!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2005 9:22:29   
emaa
živjo, zdej grem po malco, sem laačna, drugače pa pri meni še nič novega.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2005 9:23:22   
Špelka
AAAAAA, si lačna, a??? :) Ti ti, kva pa j zdej to??? :) Men neki sumljivo... :miska::miska::miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2005 9:24:14   
Gea1
Ema kaj ni nič novega, daj no ziher je kaj za povedat! :sloncek:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2005 9:31:17   
Špelka
Aja, pa še to, drage punce - nasvet za vse, k mamo težave z neplodnostjo, zlasti tiste, k majo tako ali drugače težave z jajcevodi: NE JEJTE SLADKORJA!!!! Nasvet bioenergetika in dodatna motivacija, ki pride prou zlasti v predloletnih dneh, ne? :)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2005 10:05:19   
tia
Hej,

naj še jaz kaj pristavim.

Nevem zakaj,ali zadenje čase sem tako utrujena,da vas berem,ali pisati pa se mi ne da,bom mallce danes zatežila.

Jaz sem drugače odlično,če le odmislim to :hudicek: zgago iz dneva v dan me bolj napada,tako da bom res do mojega PDP-ja znorela od kisline.:duda: brše oz. se premika tako da imam kar včasih lepe buške na trebuhu,sem pa vesela da se je že obrnil/a dol.

Vidim da bo kaj kmalu tukaj spet padal dež :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:,držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za vsako posebej,samo naj vam že ta mesec uspe.

Ne bom pisala za vsako posebej ker morem v kuhinjo danes sem jaz na vrsti za kuho.

Bodite mi pridne ,pa obljubim da se oglasim,že mogoče jutri,danes grem na starševsko šolo potem pa še na šefov roj. dan,pa čeprav se mi glih ne da iti.

Pozdravček od mene in :duda:.

Tia
:zaspan:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2005 10:08:50   
Anonimen
Hojla, punce!!!

Imamo sonceka, juhej! Sicer piha veter, samo to je na Nizozemskem itak standard.
Vceraj sem *delala*, malcek, ki ga pazim, je dopolnil 10 mesecev, pravi soncek je ta mali! Do necakajoce :hudicek:imam se priblizno 1 teden, sem ze kar precej nervozna, me ze kar mika test delat, pa ceprav vem, da je totalno brezveze...me pa spika tam doli obcasno, temperatura je pa tudi trdno cez 37 stopinj...:zmeden:

Lep dan vsem in topel pozdravcek iz Holandije!!!

Katarina

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2005 10:16:35   
emaa
Ja nič novega v tem smislu, da ne vem ali sem noseča ali nisem. Testa kažeta na to, da nisem, je pa s to zadevo takole. V četrtek bi morala dobit, na O se je pa pripravljalo pred 15 dnevi, v ponedeljek. Test v petek in včeraj je bil negativen, sem pa lani imela po treh dneh zamude, tako blago črtico na testu, da se je komaj videla, pa sem imela O normalno sredi ciklusa. Zdaj, če misli prit, naj pride v petek, ker mam v torek Ribičevo, pa dobim klomifen, in ga lahko začnem takoj jest, ker bo potem peti dan. Drugače pa bom v četrtek (če M še vedno ne bo) kupila test, v petek ga delam, če M še vedno ne bo, pa dat kri, ker potem pa že res hočem vedet pr čem sem. Kakih občiutkov za eno ali drugo stvar pa ni, tako da bo treba počakt kaj bo prinesel čas.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.6.2005 10:23:50   
Anonimen
Drzim pestke zate!!!!!:miska::miska::miska:

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2005 10:25:36   
anadejka
Čau prjatlce moje.Tut jest Vas sam na hitr prau lepo pozdravm,sm sicer full že utrujena od tega zidanja.

Drgač pa sva bla z mojim učer pr Drobniču,ki ga je mal pogledal in reku nama je da tukajni kej čakat,papirje takoj na konzilij potem pa takoj na IVF.Komaj čakam jesen,čeprav verjetno ne bo glih lahko,ampak komaj čakam da bom tut jest lahko oblekla velik trebuh.Učer sm jih v Leonišču spet tolk vidla da se mi je kr smejal,pol me je pa moj :love: butnu pod rebra da ne smem tolk bult,pa kva se kr režim.Če je pa lepo vidt vsako nosečko:bravo::love:9nebesa.Upam upam močno upam da bom tut jest mela to srečo:love:9nebesa:bravo:.

Utrujena sem pa ko zamorc.Ceeeeellleeee dneve sem v betonu in malti in sem po pravici povedano že mal sita tega.Sej je lepo gledat ko raste tvoj novi domek in sanjat in načrtovat vse o opremi stanovanja,ampak vsaaaaaak daaaaan cegu in orodje premetavat,pa malto mešat......mal se naveličaš.V spalnici pa tolk prahu,ki ga nimam časa pobrisat,pa cela gora cunj,ki jih nimam časa speglat.Kuham pa sploh ne več,ker nimam časa.Zvečer solato in to je to.

Tkole upam da nisem kero zamorila,želim vam veliko lepih in spočitih dni,čim manj dela in čimveč uživancije.

Lepo se mejte punčke moje in UŽIVAJTE!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

ANDREJKA:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2005 10:48:19   
Špelka
Joooooj, Andrejka, tebe je pa tko fajn brat - vedno tko optimistična in naspidirana!!! kr tko naprej, sej boš vidla, tud tale cegu bo enkrat lepo zložen, pa malta vmes, pa fasada navrh, pa ti, tvoj :love: in vajin :duda: al :duda::duda: al :duda::duda::duda: boste srečno živeli do konca svojih dni. :)-:)-:)- Boš vidla kolk boš pol ponosna, k boš vedla da je vsaka opeka delo tvojih rok in rok tvojih bližnjih. Ja, ja, verjamem pa, da je zdej kr težko - ampak sej ne bo zmeri. Kdaj pa načrtujete vselitev? Ej, pravš da je Drobnič kr hiter, to sem že slišala. :bravo::bravo::bravo: mene namreč najbolj skrbi, da bom mogla še enkrat na HSG, k pa itak ne bom šla, tud če bom mogla. :)-:)-:)- Ampak sej naju bo Drobnič obe zrihtal, boš vidla. :miska::miska::miska:

Lepo bod, paše kšn cegu zame vrž!!! :)-:)-:)-

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.6.2005 10:57:35   
anadejka
Ejjjj špelka kwa bom jest namest tebe cegu vrgla,used se v avto pa se prpel kle do Logatca kšn popoldne nam bojo 2 roke še full prau pršle;):)-;):)-.

Drgač pa jaaaaa noooo vsak cegu premakneš vsaj 4x preden je na svojem mestu.Ampak to je dobr za mišice,pa itak morm shujšat:)-:)-:)-:)-,sam klinc k pol pa zvečer pred TV kruh pa salamo bašem k sm tooook sestradana;).Boga boga :)-:)-:)-

A kdaj načrtujeva selitev???Pojma nimam!Sej se nama ne mudi.Jest sam komi čakam da bo vse to pod streho,k pol bo dost za letos in pol nas čaka sam še ohcet:bravo::bravo::bravo::bravo:.Matr bo tok enih stroškov,da res pojma nimam kako bova midva pol.Počas se daleč pride prauvjo;).
Itak pa gremo po poroki k Drbniču;),po neki mičknga;).

Špelka upam da se kdaj tam vidve,pa še kšno rečeve.Če pa te bojo pošiljal še enkrat na HSG,pa ne se tok upirat.Sej ni tako grozn,sej se da mal potrpet.Pa dohtarji že morjo vedt kaj delajo.Sploh pa Drobnič k mislm da je kr dobr.

Ajd mejte se fajn:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.6.2005 11:14:53   
tinkamiška
Hojla pupe:rozica::rozica::rozica:

Zmeri je tak fajn brat, ko se spraute kej napisat:)-

Gea:love: si se spomnla na mojo NS, mam jo v četrtek, sej bom potem kej napisala, ko pridem nazaj. Bova pa najprej verjetno zavila do najinih staršev, ker se bova že kr poslovila, ker ob kakih 2eh zjutraj pa šibava na morje. Prej bom pa seveda še vam kej napislala in kej lepga zaželela;)

Vglavnem, še vedno me spremljajo slabosti, jutri začnem 12t in jst kr nekako upam, da bojo s tem izginle te slabosti, čira, čara:)-

Joj sončka sem pa tudi jaz vesela, mi daje energije in me vleče ven:bravo::bravo::bravo:

Ema jst stiskam pesti, da bo test pokazal +:modri::roza::miska::miska::miska:

Anadejka hiška raste, pol pa še na IVF, aja pa poroka, pol pa:duda::bravo::bravo::bravo:

Špelka, fajn, da si odprla temo, ker drugače se punce splohne oglasijo:hudicek:, Anitka bo pa še dodala svoje:)

Vglavnem mislim na vse vas in vam želim vse lepo:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.6.2005 17:54:39   
Pia73
:rozica: Pozdravljene moje dame! :rozica:

Vidim, da vas tale sonček naredi optimistične,... :):):) Pol pa kar naj sije, samo da ste ve naamejane. Meni pa bi bolj pasalo oblačno vreme,...

;) Sicer pa sem danes super! Sem bila dopoldne pri moji G in je vse v najlepšem redu. Samo to sem hotela slišati pa je kar lažje prenašati tele tegobe. Saj ni hudo, pa še minilo bo! ;)

Sicer pa drage moje, sedaj pa le v kratka krilca, da bo veliko :sloncek::sloncek::sloncek: in potem posledično tisto kar si vse najbolj želimo!

:rozica: Ostanite v cvetju drage moje! :rozica:

Anitka vidiš kako smo pridne, se nas je veliko oglasilo, kajne?

LP Pia73

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.6.2005 18:21:24   
VITA74
Ojla še pozdravček od mene :)
Sama sem te dni na trnih, ker skoz čakam da pride :hudicek: po drugi strani pa se mi zdi tokrat vse drugače ali pa si spet od silne želje domišljam vse.... Upoštevam nasvet Anitke da sem na OFF a kaj ko je tako hudičevo težko :( Anitka kako ti ratuje :zmeden2: :zmeden2: :zmeden2: :zmeden2:
Srečno vsem srečkam nosečkam in srečno vsem nam, ki je ne čakamo :rozica:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.6.2005 20:17:00   
Anitka
:rozica::rozica:Hej drage dame!:rozica::rozica:

Ja spet ste me lepo razveselile s svojim pridnim pisanjem :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sem opazila, da je tudi nekaj novih nosečk in upam, da se bo dežek srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: nadaljeval v naslednjih dneh.

ŠPELKA a veš kako sem huda :grrr::grrr::grrr: , ne, ne saj se šalim :)-:)-:)-:)-, sem prav vesela, ko vidim, da nekdo tale legendarna nadaljevanja prestavi višje. In ti si začela s terapijami pri bioenergetiku. Upam, da bo uspeh kmalu viden v obliki :modri::duda::roza: Je pa res, da moraš v uspeh tudi sam verjeti. In koliko stane terapija pri temle gospodu? Če nisem preveč radovedna;) Kakšni so filingi po odklopu?:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Moram priznati, da so kar v redu. Ni več tiste panike in obremenjevanja. Tudi hopacupanja :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: skorajda na uro ni več, tako da je res vse bolj na easy. Še izcedek sem pričakala z dvignjeno glavo, saj le-ta kot ponavadi prinaša tudi M in se sploh ne sekiram. Jaz pač vem, da brez dodatne pomoči ne bo šlo in s tem tudi živim. Sicer pa trenutno diham le še za dopust in :morje::morje::morje::morje::morje:

GEA 1 je lepo tole vreme, a ne? Vroče, pa spet poslabšanje, pa spet vroče...:grrr::grrr:Sicer pa bo baje že v petek spet vroče - juhej!

ASTRA nič se sekirat zaradi kilc. Naj le pridejo in z njo tudi tako željena :duda: Jaz res upam, da nas še ta mesec spet pozdravi naša stara BIBA 77 :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Upam, da apetit in špikanje pomenijo tvojo selitev v 9nebesa. Seveda pa nas ne boš zapustila za zmeraj, a ne?;)

:nosecka:BAMBI pa res upam, da ne bo prej rodila, kot pa internet dobila.:)-;)

Hej SKORPIJA, želim ti, da se baterije čez poletje le ne bodo prehitro praznile in da v službi ne bo tak kaos, kot ga pričakuje. In naj te poletje res popelje v 9nebesa

EMAMAIR :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Joj, da bi ta tvoja sumljiva lakota končno le prinesla dobre novičke.

:nosecka:TIA in kaj si dobrega skuhala?Pa lepo se imej na praznovanju.

MUCAMACA ne prehitevat s testi, čeprav vem kako v teh dneh srbijo prsti. Boš prišparala za plenice, ki jih boš itak mlau rabila.In naj ti tale mučen teden čimprej mine in se konča z novičko o :modri::roza::miska::miska::miska::miska:

Hej ANADEJKA. Ja ti bi pa lahko organizirala kako delovno soboto za RR-jevke. :nosecka::nosecka::nosecka: bi pomagale pri kuhi, ostale pa pri zidanju, pa bi vajin domek še hitreje rastel. Potem bi prišle pa k meni in še kateri. Kaj praviš?:)-:)-:)- In želim ti, da bo letošnja jesen najlepša jesen v tvojem življenju, da končno posatneš srečka :nosecka:

:nosecka:TINKAMIŠKA tudi jaz držim pestke za četrtkovo NS :miska::miska::miska::miska: In uau, vidva šibata že na morje. In upam, da slabosti do takrat že minejo.:miska::miska::miska::miska::miska:

:nosecka:PIA 73 me veseli, da si že bolj optimistična:bravo::bravo::bravo::bravo: Saj bo, boš videla. Bo :duda: kmalu prikukal na plan, pa bodo nosečniške tegobe kmalu pozabljene.

BLABOMA spraševala si kako mi uspeva tale moj OFF. Veš vsi padci in porazi so me nekako utrdili in obenem izčrpali in sem si rekla (s pomočjo nekaterih RR-jevk seveda): punca dost je, bo treba malce odmislit in študirat na druge strani. Sem se pa za ta korak kar nekaj časa odločala in sedaj moram priznat je dosti lažje. Je padlo eno težko breme z ramen. Seveda pa želja še vedno ostaja, a sem se posvetila tudi drugim željam in stvarem. Držim pa seveda pestke zate in tvoje :roza::roza::roza:

BETY a pri tebi je pa spet ta :hudicek: Ma pošlji jo k :hudicek: in zapleši en bojni ples okrog nje. Seveda pa napadamo naslednji mesec, a ne?:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

:love:PIKA 74, tebe pogrešam na ZA NAS.Pa KOALO, :nosecka: CMOKEC, NANNN in pa sve ostale.

Vsem skupaj en lep pozdravček in naj bo v vaših srcih prostora le še za srečo!

Vaša Anitka:pika:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.6.2005 20:44:12   
pika74
Hojla Anitka in ostale gospe in gospodične :love::love::love::love::love::love:

da se pofočkam :)-.

Se mi zdi, da se sploh ne znam več javljat na Za nas, tok sm že fosilna ratala 8).

Čist sm zmešana zadnje čase.

Panično se odločava za hanimun. A vam povem variante:
- Hrvaška...ex-YU, Tučija pa do Irana
- čez Italijo, Monako, ob obali, mimo Španije in nato čez Gibraltar do Maroka - do Casablance
- po ex-YU dol do Izraela, Egipta, Libije, Tunizije, Sicilije in nato čez Italijo nazaj do doma
- čez Švedsko, Norveško do Nordkappa in nazaj čez Finsko, Moskvo in potem domov
- mogoče pa mal čez Rusijo
- al pa mal okol čez celo Turčijo

(vse variante so z motorjem)

hmmm tokle o hanimunu

Pol mi pa za ohcet še čevlji manjkajo, pa njemu, pa kravata, pa pušlc. Joj, sploh ne vem, kašnga nej si zberem. Nej bi pasou k mojim lasem al pa h njegovi kravati. Drgač ima pa on črno obleko, jaz pa belo. Simpl, pa hkrat ful zakompliciran.

ekola.

tkole, da boste vedle, zakaj sm zadnje čase mal zmedena8)

Na M sploh nimam cajta mislt. Ta tedn je suša, kar se :sloncek: tiče (sem home alone:( ) in itak ne bo cajta kšnih testou delat na hanimunu :)-:)-.

Ne vem, če bom preživela junij in julij. Tok se dogaja, da ne dohajam.

AJd, držte se punce.

Lp
:metulj:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.6.2005 20:45:56   
emaa
no lepo, da si se oglasila Anitka, meni je že nekaj časa vseeno kdaj bo, ampak take zamude pri M, me pa iz tira vržejo, sploh če traja, pa ni neke odrešitve na vidiku, do petka bom upam vidla pri čem sem, ali pride M, ali pa pozitiven test, še mal vas preberem, pol grem pa nazaj kavč likat, sem očitno premalo spala
Punce glavo pokonc, sonček prihaja

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.6.2005 20:48:12   
aljča
Tolk, da vas vse malo na hitro pozdravim.Zvečer za par minutk priletim na net da vidim kaj se dogaja in da odgovorim na pošto...za več pa že nimam več časa.Komaj dva dni v službi pa sem tolk lena da kar res ni.
Vas punce pa vidim, da ste vse v:rozica::rozica:in da se imate lepo.Sej tko tud mora bit.Jaz sem v mislih z vami ampak mi zmankuje časa.Tko da mi je zlo:(:(.Upam da bom lahko malo več klepetala z vami čez dva meseca.
Vse bi lepo pozdravila in vam zaželela veliko lepih trenutkov kjerkoli že boste.
:rozica::rozica::rozica::rozica:
:sloncek::sloncek::sloncek:
:rozica::rozica::rozica::rozica:
:sloncek::sloncek::sloncek:
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.6.2005 20:50:02   
pika74
hoj hoj emamair. Stiskam pesti zate :miska::miska: in upam, da se čimprej pokažejo :modri::roza:, da bo konc teh dvomov:miska::miska:

Imam pa eno prošnjo - a mi lahko prosim prosim prosim pošlješ geslo od poroke na privat - bom mal pokukala, mogoče dobim kakšno idejo za pušlc:rozica::rozica::rozica:

Hvala;)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.6.2005 20:55:35   
Anitka
Hej Pikica te čist zastopim. A si gledala Preverjeno?

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Izberite ime
TLF

Izberite ime, ki se vam najbolj dopade

Ana (22%)

Eva (29%)

Katja (11%)

Teja (17%)

Tinkara (21%)

Število vseh glasov: 524

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!