Anitka -> ZA NAS (241. nadaljevanje) (14.6.2005 20:17:00)
|
:rozica::rozica:Hej drage dame!:rozica::rozica: Ja spet ste me lepo razveselile s svojim pridnim pisanjem :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sem opazila, da je tudi nekaj novih nosečk in upam, da se bo dežek srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: nadaljeval v naslednjih dneh. ŠPELKA a veš kako sem huda :grrr::grrr::grrr: , ne, ne saj se šalim :)-:)-:)-:)-, sem prav vesela, ko vidim, da nekdo tale legendarna nadaljevanja prestavi višje. In ti si začela s terapijami pri bioenergetiku. Upam, da bo uspeh kmalu viden v obliki :modri::duda::roza: Je pa res, da moraš v uspeh tudi sam verjeti. In koliko stane terapija pri temle gospodu? Če nisem preveč radovedna;) Kakšni so filingi po odklopu?:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Moram priznati, da so kar v redu. Ni več tiste panike in obremenjevanja. Tudi hopacupanja :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: skorajda na uro ni več, tako da je res vse bolj na easy. Še izcedek sem pričakala z dvignjeno glavo, saj le-ta kot ponavadi prinaša tudi M in se sploh ne sekiram. Jaz pač vem, da brez dodatne pomoči ne bo šlo in s tem tudi živim. Sicer pa trenutno diham le še za dopust in :morje::morje::morje::morje::morje: GEA 1 je lepo tole vreme, a ne? Vroče, pa spet poslabšanje, pa spet vroče...:grrr::grrr:Sicer pa bo baje že v petek spet vroče - juhej! ASTRA nič se sekirat zaradi kilc. Naj le pridejo in z njo tudi tako željena :duda: Jaz res upam, da nas še ta mesec spet pozdravi naša stara BIBA 77 :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Upam, da apetit in špikanje pomenijo tvojo selitev v 9nebesa. Seveda pa nas ne boš zapustila za zmeraj, a ne?;) :nosecka:BAMBI pa res upam, da ne bo prej rodila, kot pa internet dobila.:)-;) Hej SKORPIJA, želim ti, da se baterije čez poletje le ne bodo prehitro praznile in da v službi ne bo tak kaos, kot ga pričakuje. In naj te poletje res popelje v 9nebesa EMAMAIR :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Joj, da bi ta tvoja sumljiva lakota končno le prinesla dobre novičke. :nosecka:TIA in kaj si dobrega skuhala?Pa lepo se imej na praznovanju. MUCAMACA ne prehitevat s testi, čeprav vem kako v teh dneh srbijo prsti. Boš prišparala za plenice, ki jih boš itak mlau rabila.In naj ti tale mučen teden čimprej mine in se konča z novičko o :modri::roza::miska::miska::miska::miska: Hej ANADEJKA. Ja ti bi pa lahko organizirala kako delovno soboto za RR-jevke. :nosecka::nosecka::nosecka: bi pomagale pri kuhi, ostale pa pri zidanju, pa bi vajin domek še hitreje rastel. Potem bi prišle pa k meni in še kateri. Kaj praviš?:)-:)-:)- In želim ti, da bo letošnja jesen najlepša jesen v tvojem življenju, da končno posatneš srečka :nosecka: :nosecka:TINKAMIŠKA tudi jaz držim pestke za četrtkovo NS :miska::miska::miska::miska: In uau, vidva šibata že na morje. In upam, da slabosti do takrat že minejo.:miska::miska::miska::miska::miska: :nosecka:PIA 73 me veseli, da si že bolj optimistična:bravo::bravo::bravo::bravo: Saj bo, boš videla. Bo :duda: kmalu prikukal na plan, pa bodo nosečniške tegobe kmalu pozabljene. BLABOMA spraševala si kako mi uspeva tale moj OFF. Veš vsi padci in porazi so me nekako utrdili in obenem izčrpali in sem si rekla (s pomočjo nekaterih RR-jevk seveda): punca dost je, bo treba malce odmislit in študirat na druge strani. Sem se pa za ta korak kar nekaj časa odločala in sedaj moram priznat je dosti lažje. Je padlo eno težko breme z ramen. Seveda pa želja še vedno ostaja, a sem se posvetila tudi drugim željam in stvarem. Držim pa seveda pestke zate in tvoje :roza::roza::roza: BETY a pri tebi je pa spet ta :hudicek: Ma pošlji jo k :hudicek: in zapleši en bojni ples okrog nje. Seveda pa napadamo naslednji mesec, a ne?:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :love:PIKA 74, tebe pogrešam na ZA NAS.Pa KOALO, :nosecka: CMOKEC, NANNN in pa sve ostale. Vsem skupaj en lep pozdravček in naj bo v vaših srcih prostora le še za srečo! Vaša Anitka:pika:
|
|
|
|