|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (241. nadaljevanje)
14.6.2005 21:06:01   
pika74
Ne, kaj pa je blo? A sm kej zamudla:zmeden2::)-:)-

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.6.2005 21:55:12   
Anitka
Je bilo o porokah. Glih ta prava tema zate in še za ostale bodoče neveste.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.6.2005 7:33:08   
biba77
Ojla, lakotnica :ups: tukaj!

Nekako sem vedno bolj prepricana, da je ta moja lakota pogojena z Dabrostonom. Ima se katera take izkusnj? :zmeden2:. Jaz jih prej, ko sem jemala 2 tbl. na dan nisem imela, zdaj, ko pa vzamem vsakih 8 ur eno, pa...

Joj, Pika74, si kar mislim, kako ti je tezko pri izbiri.
Poslusaj, najprej se odloci za barvo, potem razmisli, ce zelis klasicni ali viseci sopek, potem pa v kako kvalitetno cvetlicarno, da tam s pomocjo izberes vrsto cvetja.
Razmisli, ce zelis ohraniti suh sopek za spomin - v tem primeru rabis se enega majhnega, ki ga bos na poroki vrgla eni srecni naslednici...

Jaz si mislim, da bom imela belega (ce obleka ne bo cisto bela), ce pa bo obleka bela, potem pa rdecega ali oranznega ali rumenega. In klasicen bo. Enkrat, nekoc... Ce ne bom takrat :nosecka: in bom lahko samo umetne roze pod nosom drzala..:)-:)-:)-

:rozica: Emamair, jaz mocno upam, da je bilo prehitro za tvoj test! :miska: Mozno, da si imela nizko raven hormonov, ali pa kasnejso ovulacijo. Ne daj se! :rozica:

:rozica: Kornelija, nic bit slabe volje. Pozitivno naprej!

Punce, zdaj pa letim malo nase zenske pozdravit.

Javite se kaj in ne zamerite, ce nisem tako precizna kot Anitka! Vseeno mislim na vse vas! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

PS: Preden pozabim: Kaj je katera za srecanje se pred dopusti?

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.6.2005 7:49:57   
emaa
Jaz sem za srečanje pred dopusti, tinkamiška a si ti naslednjo sredo še tu, ali si že na morju (mislim, da is na morju), jaz bom službeno v Celju, pa bi se s katero dobila.
Drugač Astra sem imela pozneje O (če je bla), ker sem imela ravno takrat kontrolo po laparo, drugač pa moje M še ni.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.6.2005 8:11:05   
biba77
No, potem pa sploh se nimas razloga obupat ali se jezit. V petek bos izvedela LEPO novico. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Srcno ti privoscim. :rozica:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.6.2005 8:18:02   
emaa
bomo videli, preveč upat si pa ne dovolim, da ne bi slučajno predaleč padla, pa pol boli

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

OTROŠKA SPLETNA TRGOVINA Z OBLAČILI

ali kupujete otroška oblačila preko spletnih trgovin, in ali zakaj ne?

ne, ker so številke različne in je nakup lahko neuspešen (18%)

ni dobro založenih slovenskih spletnih trgovin (4%)

ja (26%)

rok dobave je predolg (2%)

raje kupim v trgovini, si material ogledam (34%)

cene so previsoke (16%)

Število vseh glasov: 119

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!