|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uporabljate vok?
1.3.2010 12:50:28   
uškinamama
Prosim za čimveč informacij - ga uporabljate redno ali na vsake kvatre, kakšen dober recept , kje ste ga kupile...cena.

tenks

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uporabljate vok?
1.3.2010 12:52:15   
rija
jaz sem ga kupila v merkatorju, fejk...uporabljam pa ga v kuharske namene 3-4 x na teden....v namene prevzgoje pa ca. 2 x letno s polnim šusom iz leve proti desniuser posted image  oz. po potrebi....

...vox populi...

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2010 12:59:57   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz sem ga kupila v merkatorju, fejk...uporabljam pa ga v kuharske namene 3-4 x na teden....v namene prevzgoje pa ca. 2 x letno s polnim šusom iz leve proti desniuser posted image  oz. po potrebi....

aha, potem praviš , da je vseeno bolje imeti litoželeznega kot fejkastega user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2010 13:01:13   
rija
odvisno od mišic na rokiuser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2010 13:11:55   
veronikab
Jaz mam Tefalovo vok ponev, ki jo uporabljam vsak dan.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2010 13:26:48   
muha1
Tudi jaz imam Tefalovo in si brez voka ne predstavljam kuhanja user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2010 13:49:49   
Anonimen
kaj pa kakšen dober recept?user posted image

(odgovor članu muha1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2010 18:52:16   
josephine27
Tud jaz imam Tefalovega. Uporabljam pa ga 1-2krat na teden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2010 21:32:53   
Ribi Bibi
Mi mamo litoželeznega, smo ga dobili za darilo. Je sicer super za pogledat, pa saj se tudi skuha zelo fajn v njem, ampak je prilično neuporaben, ker je pretežek. Na vikendu imamo tefalovega (fejk) in ga veliko bolj uporabljamo.

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.3.2010 7:36:46   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

kaj pa kakšen dober recept?user posted image

Zgleda, da ga vse uporabljajo za prevzgojo user posted image . Res bi prosila za kakšen recept.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.3.2010 7:43:45   
Felicita
mi mamo tefalovega, ob priliki upam na litoželeznega... recept - vso zelenjavo ki je doma, narežeš na rezance (korenje, bučke, paprika, kitajsko zelje, gobe, vložen bambus,...) prepražiš v voku na hitro da vse ostane čvrsto, vržeš notri pest arašidov (nesoljenih), mal sojine omake in mal sezamovega olja, na koncu pa dodaš še v vodi kuhane ramen rezance ali riž; če hočeš pikantno dodaš še čili (svež ali olje) al pa ingver.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Neposredna povezava do sporočila: 11
2.3.2010 7:47:01   
rija
piščančji file narežem na rezance, ga na zelo vročem olju popečem v kar najkrajšem možnem času, potem ga vzamem ven, dam noter sladko papriko narezano na kocke, malo česna, pečem tudi čisto malo, da se malo "posmodi" vsipam zraven pišanca, dolijem smetano za kuhanje in povrem in voila....meni zelo dobra jed je hitro gotova. soliš popraš ko je meso že skoraj pečeno. zraven riž.

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 12
2.3.2010 7:47:40   
uškinamama
hvala, felicita , rija.

< Sporočilo je popravil uškinamama -- 2.3.2010 7:48:04 >

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.3.2010 1:58:48   
Lajči
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Prosim za čimveč informacij - ga uporabljate redno ali na vsake kvatre, kakšen dober recept , kje ste ga kupile...cena.

tenks

Sama sem ga enkrat zadela, vendar nikdar uporabila. Ga lahko podarim, če želiš. Zraven lahko dodam še malenkosti, ki bi ti morda prišle prav. Če želiš, sporoči.

< Sporočilo je popravil Lajči -- 29.3.2010 2:03:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 14
29.3.2010 9:53:41   
Hope2
Imamo litoželeznega, uporabljamo pa čedalje manj, saj idukcija ni glih za vokuser posted image . Si mi pa dala idejo, da ga spet dam v uporabo-prevzgojni nameniuser posted image user posted image

Prej sem not pekla oz kuhala razno zelenjavo z mesom ali ribo, pa na koncu dodala testenine, riž, sveže začimbe, obvezno čili... tudi lignji so se not zelo fajn prepražili. Ampak mora biti plin, da se cel vok segreje, indukcija ki greje samo dno, je čisto nekaj drugega

(odgovor članu Lajči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.3.2010 12:55:02   
Nixxa
Jaz sem ga dobila za darilo, ga uporabljam relativno veliko (ko se spomnim, da bi kakšno azijsko zadevo pripravila za jest). Največ receptov pa najdeš na kulinarika.net.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?