Uporabljate vok? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


uškinamama -> Uporabljate vok? (1.3.2010 12:50:28)

Prosim za čimveč informacij - ga uporabljate redno ali na vsake kvatre, kakšen dober recept , kje ste ga kupile...cena.

tenks




rija -> RE: Uporabljate vok? (1.3.2010 12:52:15)

jaz sem ga kupila v merkatorju, fejk...uporabljam pa ga v kuharske namene 3-4 x na teden....v namene prevzgoje pa ca. 2 x letno s polnim šusom iz leve proti desni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image] oz. po potrebi....




uškinamama -> RE: Uporabljate vok? (1.3.2010 12:59:57)

IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz sem ga kupila v merkatorju, fejk...uporabljam pa ga v kuharske namene 3-4 x na teden....v namene prevzgoje pa ca. 2 x letno s polnim šusom iz leve proti desni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]  oz. po potrebi....


aha, potem praviš , da je vseeno bolje imeti litoželeznega kot fejkastega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




rija -> RE: Uporabljate vok? (1.3.2010 13:01:13)

odvisno od mišic na roki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




veronikab -> RE: Uporabljate vok? (1.3.2010 13:11:55)

Jaz mam Tefalovo vok ponev, ki jo uporabljam vsak dan.




muha1 -> RE: Uporabljate vok? (1.3.2010 13:26:48)

Tudi jaz imam Tefalovo in si brez voka ne predstavljam kuhanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Uporabljate vok? (1.3.2010 13:49:49)

kaj pa kakšen dober recept?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]




josephine27 -> RE: Uporabljate vok? (1.3.2010 18:52:16)

Tud jaz imam Tefalovega. Uporabljam pa ga 1-2krat na teden.




Ribi Bibi -> RE: Uporabljate vok? (1.3.2010 21:32:53)

Mi mamo litoželeznega, smo ga dobili za darilo. Je sicer super za pogledat, pa saj se tudi skuha zelo fajn v njem, ampak je prilično neuporaben, ker je pretežek. Na vikendu imamo tefalovega (fejk) in ga veliko bolj uporabljamo.




uškinamama -> RE: Uporabljate vok? (2.3.2010 7:36:46)

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

kaj pa kakšen dober recept?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]


Zgleda, da ga vse uporabljajo za prevzgojo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Res bi prosila za kakšen recept.




Felicita -> RE: Uporabljate vok? (2.3.2010 7:43:45)

mi mamo tefalovega, ob priliki upam na litoželeznega... recept - vso zelenjavo ki je doma, narežeš na rezance (korenje, bučke, paprika, kitajsko zelje, gobe, vložen bambus,...) prepražiš v voku na hitro da vse ostane čvrsto, vržeš notri pest arašidov (nesoljenih), mal sojine omake in mal sezamovega olja, na koncu pa dodaš še v vodi kuhane ramen rezance ali riž; če hočeš pikantno dodaš še čili (svež ali olje) al pa ingver.




rija -> RE: Uporabljate vok? (2.3.2010 7:47:01)

piščančji file narežem na rezance, ga na zelo vročem olju popečem v kar najkrajšem možnem času, potem ga vzamem ven, dam noter sladko papriko narezano na kocke, malo česna, pečem tudi čisto malo, da se malo "posmodi" vsipam zraven pišanca, dolijem smetano za kuhanje in povrem in voila....meni zelo dobra jed je hitro gotova. soliš popraš ko je meso že skoraj pečeno. zraven riž.




uškinamama -> RE: Uporabljate vok? (2.3.2010 7:47:40)

hvala, felicita , rija.




Lajči -> RE: Uporabljate vok? (29.3.2010 1:58:48)

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Prosim za čimveč informacij - ga uporabljate redno ali na vsake kvatre, kakšen dober recept , kje ste ga kupile...cena.

tenks


Sama sem ga enkrat zadela, vendar nikdar uporabila. Ga lahko podarim, če želiš. Zraven lahko dodam še malenkosti, ki bi ti morda prišle prav. Če želiš, sporoči.




Hope2 -> RE: Uporabljate vok? (29.3.2010 9:53:41)

Imamo litoželeznega, uporabljamo pa čedalje manj, saj idukcija ni glih za vok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Si mi pa dala idejo, da ga spet dam v uporabo-prevzgojni nameni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Prej sem not pekla oz kuhala razno zelenjavo z mesom ali ribo, pa na koncu dodala testenine, riž, sveže začimbe, obvezno čili... tudi lignji so se not zelo fajn prepražili. Ampak mora biti plin, da se cel vok segreje, indukcija ki greje samo dno, je čisto nekaj drugega






Nixxa -> RE: Uporabljate vok? (29.3.2010 12:55:02)

Jaz sem ga dobila za darilo, ga uporabljam relativno veliko (ko se spomnim, da bi kakšno azijsko zadevo pripravila za jest). Največ receptov pa najdeš na kulinarika.net.




Stran: [1]