Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Testo za pico-kupljeno? 3.3.2010 10:31:18
|
|
|
|
pikecpokec
|
Ja. Fajn je predvsem če se ti mudi oz- če se ti ne da čakat da testo vzhaja. Drugače je pa še vedno najboljše home made.
|
|
RE: Testo za pico-kupljeno? 3.3.2010 10:38:48
|
|
|
|
nena77
|
Super je, na hitro reši večerjo ;)
|
|
|
|
RE: Testo za pico-kupljeno? 3.3.2010 10:46:48
|
|
|
|
naja17
|
O hvala punce, to sem rabla... Namreč moj anti kuhar je pred mano doma in že kuhanje njokov je cel spektakel .... Ok, jutr pol pica ...
|
|
|
|
RE: Testo za pico-kupljeno? 3.3.2010 10:51:18
|
|
|
|
tejči28
|
Jaz včasih kupim tistega od pečjaka,ko so take kroglice not,pol pa se odtali,pa razvalja,je tudi zelo dobro.
|
|
RE: Testo za pico-kupljeno? 3.3.2010 14:30:31
|
|
|
|
štrumfek
|
meni hoferjevo ni dobro... jaz ga sama zamesim ker katero koli testo sem do sedaj kupila, me je razočaralo... no ja ampak za silo pa je
|
|
|
|
RE: Testo za pico-kupljeno? 3.3.2010 16:41:38
|
|
|
|
Felicita
|
hoferjevo je precej trdo - nekak bolj 'piškotasto' kot 'kruhasto', sploh če ga mal predolgo pečeš. mi drugače večinoma kr hoferjevega uporabljamo, ker ga je glih prov za 3 res lačne ali 4 mal lačne...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Testo za pico-kupljeno? 3.3.2010 21:11:05
|
|
|
|
sanelaa
|
jaz testo za pizo naredim kar sama, hitro,enostavno in brez vzhajanja. Dam pa moko, sol, pecilni prašek in zalivam s tekočim jogurtom tako dolgo, da dobim fajn maso oz. testo. Oblikujem v kepico, razvaljam, obložim in dam pečt. En dva tri pripravljeno.
|
|
|
|
RE: Testo za pico-kupljeno? 4.3.2010 16:37:14
|
|
|
|
Barbara_L
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa jaz testo za pizo naredim kar sama, hitro,enostavno in brez vzhajanja. Dam pa moko, sol, pecilni prašek in zalivam s tekočim jogurtom tako dolgo, da dobim fajn maso oz. testo. Oblikujem v kepico, razvaljam, obložim in dam pečt. En dva tri pripravljeno. že pečem.
|
|
|
|
RE: Testo za pico-kupljeno? 4.3.2010 16:41:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita hoferjevo je precej trdo - nekak bolj 'piškotasto' kot 'kruhasto', sploh če ga mal predolgo pečeš. mi drugače večinoma kr hoferjevega uporabljamo, ker ga je glih prov za 3 res lačne ali 4 mal lačne... Aha, hvala za izkušnjo, da ga ne bomo kupovali. Meni tudi Pečjakovo ni ravno višek okusnega, ampak, če je sila, je ok. Drugače pa ga delam takole in je najboljše ever : 450 g moke, 4 žlice olivnega olja, 1,5 čajne žličke soli, pol čajne žličke sladkorja in en paketek suhega kvasa zmešamo. Nato vlijemo nekaj manj kot 3 dl mlačne vode (lahko tudi 1 dl piva na 2 dl vode), dobro pregnetemo in pustimo vzhajati 1-2 uri. Pizzo pečem 15 minut pri temperaturi 230 stopinj z vključeno ventilacijo.
|
|
|
|
RE: Testo za pico-kupljeno? 8.3.2010 21:04:36
|
|
|
|
sanelaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa jaz testo za pizo naredim kar sama, hitro,enostavno in brez vzhajanja. Dam pa moko, sol, pecilni prašek in zalivam s tekočim jogurtom tako dolgo, da dobim fajn maso oz. testo. Oblikujem v kepico, razvaljam, obložim in dam pečt. En dva tri pripravljeno. že pečem. In kako je uspelo?
|
|
|
|
RE: Testo za pico-kupljeno? 8.3.2010 21:15:34
|
|
|
|
Lara28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita hoferjevo je precej trdo - nekak bolj 'piškotasto' kot 'kruhasto', sploh če ga mal predolgo pečeš. mi drugače večinoma kr hoferjevega uporabljamo, ker ga je glih prov za 3 res lačne ali 4 mal lačne... Če ga ne pečeš predolgo, ni "piškotasto". Ampak res je treba upošetavat navodilo
|
|
|
|
RE: Testo za pico-kupljeno? 8.3.2010 21:53:41
|
|
|
|
Gina
|
Meni je tisto iz eurospina ok.
|
|
|
|
RE: Testo za pico-kupljeno? 13.3.2010 18:22:44
|
|
|
|
Barbara_L
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa jaz testo za pizo naredim kar sama, hitro,enostavno in brez vzhajanja. Dam pa moko, sol, pecilni prašek in zalivam s tekočim jogurtom tako dolgo, da dobim fajn maso oz. testo. Oblikujem v kepico, razvaljam, obložim in dam pečt. En dva tri pripravljeno. že pečem. In kako je uspelo? Super, še zvečer smo jedli, nič ni ostalo.
|
|
|
|
RE: Testo za pico-kupljeno? 13.3.2010 19:51:16
|
|
|
|
sanelaa
|
|
|
|
|
RE: Testo za pico-kupljeno? 13.3.2010 20:30:25
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: skamp LAHKO pa tole danes pripravis,do jutri das v hladilnik pa je. Tole je pa zame najboljse testo ta pizzo doma anrejeno http://www.kulinarika.net/recept/kruh/Odlicno_testo_za_pizzo-6549.html včeraj sem naredila testo po tem receptu in je res odlično hvala za link Kolk je to "pol kocke" kvasa v g? Še bolje - se da te pol kocke pretvorit v količino tistega, ki se dobi v enakih vrečkah kot pecilni prašek ali pa vanilin? Pa hvala .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?