Testo za pico-kupljeno? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


naja17 -> Testo za pico-kupljeno? (3.3.2010 10:15:20)

Zadnjič sem vidla v Hofru, pa me zanima, če je ktera sprobala?




pikecpokec -> RE: Testo za pico-kupljeno? (3.3.2010 10:31:18)

Ja. Fajn je predvsem če se ti mudi oz- če se ti ne da čakat da testo vzhaja. Drugače je pa še vedno najboljše home made.




nena77 -> RE: Testo za pico-kupljeno? (3.3.2010 10:38:48)

Super je, na hitro reši večerjo ;)




naja17 -> RE: Testo za pico-kupljeno? (3.3.2010 10:46:48)

O hvala punce, to sem rabla... Namreč moj anti kuhar je pred mano doma in že kuhanje njokov je cel spektakel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].... Ok, jutr pol pica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...




Anonimen -> RE: Testo za pico-kupljeno? (3.3.2010 10:49:19)

LAHKO pa tole danes pripravis,do jutri das v hladilnik pa je. Tole je pa zame najboljse testo ta pizzo doma anrejeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

http://www.kulinarika.net/recept/kruh/Odlicno_testo_za_pizzo-6549.html




tejči28 -> RE: Testo za pico-kupljeno? (3.3.2010 10:51:18)

Jaz včasih kupim tistega od pečjaka,ko so take kroglice not,pol pa se odtali,pa razvalja,je tudi zelo dobro.




štrumfek -> RE: Testo za pico-kupljeno? (3.3.2010 14:30:31)

meni hoferjevo ni dobro...

jaz ga sama zamesim ker katero koli testo sem do sedaj kupila, me je razočaralo...

no ja ampak za silo pa je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Felicita -> RE: Testo za pico-kupljeno? (3.3.2010 16:41:38)

hoferjevo je precej trdo - nekak bolj 'piškotasto' kot 'kruhasto', sploh če ga mal predolgo pečeš. mi drugače večinoma kr hoferjevega uporabljamo, ker ga je glih prov za 3 res lačne ali 4 mal lačne...




sanelaa -> RE: Testo za pico-kupljeno? (3.3.2010 21:11:05)

jaz testo za pizo naredim kar sama, hitro,enostavno in brez vzhajanja.

Dam pa moko, sol, pecilni prašek in zalivam s tekočim jogurtom tako dolgo, da dobim fajn maso oz. testo. Oblikujem v kepico, razvaljam, obložim in dam pečt. En dva tri pripravljeno.




Barbara_L -> RE: Testo za pico-kupljeno? (4.3.2010 16:37:14)


IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

jaz testo za pizo naredim kar sama, hitro,enostavno in brez vzhajanja.

Dam pa moko, sol, pecilni prašek in zalivam s tekočim jogurtom tako dolgo, da dobim fajn maso oz. testo. Oblikujem v kepico, razvaljam, obložim in dam pečt. En dva tri pripravljeno.


že pečem. [sm=bravo.gif]




špelin@ -> RE: Testo za pico-kupljeno? (4.3.2010 16:41:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
hoferjevo je precej trdo - nekak bolj 'piškotasto' kot 'kruhasto', sploh če ga mal predolgo pečeš. mi drugače večinoma kr hoferjevega uporabljamo, ker ga je glih prov za 3 res lačne ali 4 mal lačne...

Aha, hvala za izkušnjo, da ga ne bomo kupovali. Meni tudi Pečjakovo ni ravno višek okusnega, ampak, če je sila, je ok.

Drugače pa ga delam takole in je najboljše ever [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]:
450 g moke, 4 žlice olivnega olja, 1,5 čajne žličke soli, pol čajne žličke sladkorja in en paketek suhega kvasa zmešamo. Nato vlijemo nekaj manj kot 3 dl mlačne vode (lahko tudi 1 dl piva na 2 dl vode), dobro pregnetemo in pustimo vzhajati 1-2 uri.
Pizzo pečem 15 minut pri temperaturi 230 stopinj z vključeno ventilacijo.





sanelaa -> RE: Testo za pico-kupljeno? (8.3.2010 21:04:36)

IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L


IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

jaz testo za pizo naredim kar sama, hitro,enostavno in brez vzhajanja.

Dam pa moko, sol, pecilni prašek in zalivam s tekočim jogurtom tako dolgo, da dobim fajn maso oz. testo. Oblikujem v kepico, razvaljam, obložim in dam pečt. En dva tri pripravljeno.


že pečem. [sm=bravo.gif]


In kako je uspelo?




Lara28 -> RE: Testo za pico-kupljeno? (8.3.2010 21:15:34)


IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

hoferjevo je precej trdo - nekak bolj 'piškotasto' kot 'kruhasto', sploh če ga mal predolgo pečeš. mi drugače večinoma kr hoferjevega uporabljamo, ker ga je glih prov za 3 res lačne ali 4 mal lačne...


Če ga ne pečeš predolgo, ni "piškotasto". Ampak res je treba upošetavat navodilo




Gina -> RE: Testo za pico-kupljeno? (8.3.2010 21:53:41)

Meni je tisto iz eurospina ok.




kasso -> RE: Testo za pico-kupljeno? (11.3.2010 14:08:23)


IZVIRNO SPOROČILO: skamp

LAHKO pa tole danes pripravis,do jutri das v hladilnik pa je. Tole je pa zame najboljse testo ta pizzo doma anrejeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

http://www.kulinarika.net/recept/kruh/Odlicno_testo_za_pizzo-6549.html


včeraj sem naredila testo po tem receptu in je res odlično [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
hvala za link [sm=smiley1.gif]




Barbara_L -> RE: Testo za pico-kupljeno? (13.3.2010 18:22:44)

IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L


IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

jaz testo za pizo naredim kar sama, hitro,enostavno in brez vzhajanja.

Dam pa moko, sol, pecilni prašek in zalivam s tekočim jogurtom tako dolgo, da dobim fajn maso oz. testo. Oblikujem v kepico, razvaljam, obložim in dam pečt. En dva tri pripravljeno.


že pečem. [sm=bravo.gif]


In kako je uspelo?


Super, še zvečer smo jedli, nič ni ostalo.




sanelaa -> RE: Testo za pico-kupljeno? (13.3.2010 19:51:16)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




K_a_t_i -> RE: Testo za pico-kupljeno? (13.3.2010 20:30:25)

IZVIRNO SPOROČILO: kasso


IZVIRNO SPOROČILO: skamp

LAHKO pa tole danes pripravis,do jutri das v hladilnik pa je. Tole je pa zame najboljse testo ta pizzo doma anrejeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

http://www.kulinarika.net/recept/kruh/Odlicno_testo_za_pizzo-6549.html


včeraj sem naredila testo po tem receptu in je res odlično [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
hvala za link [sm=smiley1.gif]

Kolk je to "pol kocke" kvasa v g? Še bolje - se da te pol kocke pretvorit v količino tistega, ki se dobi v enakih vrečkah kot pecilni prašek ali pa vanilin? Pa hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




špelin@ -> RE: Testo za pico-kupljeno? (13.3.2010 21:39:59)

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: kasso


IZVIRNO SPOROČILO: skamp

LAHKO pa tole danes pripravis,do jutri das v hladilnik pa je. Tole je pa zame najboljse testo ta pizzo doma anrejeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

http://www.kulinarika.net/recept/kruh/Odlicno_testo_za_pizzo-6549.html


včeraj sem naredila testo po tem receptu in je res odlično [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
hvala za link [sm=smiley1.gif]

Kolk je to "pol kocke" kvasa v g? Še bolje - se da te pol kocke pretvorit v količino tistega, ki se dobi v enakih vrečkah kot pecilni prašek ali pa vanilin? Pa hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .


Jaz dam na pol kile moke 1 suhi kvas (ta iz vrečke).




Stran: [1]