|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Testenine na hitro
22.8.2007 10:02:47   
Anonimen
Če nimaš časa.Meni so tako dobre,da bi jih kar vsak dan jedla.
K prvemu receptu pa jaz dodam še peperončino-pikantno začimbo.
Špageti aglio e olio

Sestavine:
- 6 strokov česna
- 1 dl oljčnega olja
- ščepec čilijevih kosmičev
- sol, poper
- 250 g spaghettinov (tankih rezancev)

Sesekljamo stroke česna čimbolj na drobno in ga popražimo na domačem oljčnem olju, dokler se ne zmehča (ne sme porjaveti). Dodamo ščepec čilijevih kosmičev (lahko tudi v prahu). Česen nato odstranimo iz olja. V osoljeni vodi skuhamo špagete "al dente", jih odcedimo, stresemo v ponev z oljem in pražimo približno dve minuti. Solimo, popramo, premešamo ter postrežemo z veliko nastrganega parmezana.

user posted image Testenine s telečjo omako

Sestavine:
- 200 g slanine
- 500 g teletine
- 1 čebula
- 3 stroki česna
- dve žlici moke
- 0,5l rdečega vina
- začimbe (timijan)
- sol, poper

Prepražimo nasekljano slanino ali panceto, dodamo na dokaj majhne kose narezano telečje meso in pražimo, da porjavi. Odstranimo ga iz ponve in držimo na toplem. Sesekljamo čebulo in česen ter pražimo v isti ponvi, dokler se ne zmehča. Postopoma vmešamo dve žlici moke ter dodamo pol litra rdečega vina. Dodamo zopet meso in panceto, solimo, popramo, dodamo veliko timijana in (po želji) primešamo malo čilijeve omake. Dušimo še 45 minut, nato pa omako prelijemo po skuhanih testeninah (najboljše so zavite, saj je omaka precej gosta).

user posted image Testenine z zelenjavno omako

Sestavine:
- 2 čebuli
- 2 stroka česna
- 3 paprike
- 3 paradižniki
- 1 malancan
- 1 bučka
- sol, poper

Čebulo olupimo in sesekljamo, česen prav tako. V ponvi na oljčnem olju najprej popražimo čebulo in česen, nato pa dodamo na kocke narezano papriko ter dušimo dobrih deset minut, da spustijo vodo. Medtem narežemo paradižnik na majhne kockice, malancan in bučko prav tako ter po desetih minutah dodamo papriki ostale sestavine. Dušimo dobrih petnajst do dvajset minut, vmes solimo in popramo. Za boljši okus dodamo malo čilija. Z tako pripravljeno omako prelijemo makarone.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Testenine na hitro
22.8.2007 10:22:48   
Dream
Tole izgleda res super. Če sama nimam časa, si izberem še hitrejšo varianto in sicer pesto omako, ki jo samo vmešaš med kuhane testenine. Na vsak način pa bom poskusila tudi tvoje!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2007 10:27:22   
srki
Pa kako moraš biti tako nesramna, pa tole gor dajatuser posted image user posted image .

Super zadeve, lačna pa itak, ko tole gledam.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2007 10:38:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Pa kako moraš biti tako nesramna, pa tole gor dajatuser posted image user posted image .

Super zadeve, lačna pa itak, ko tole gledam.

Jaz tudiiiiiiii!!!!user posted image

Dream sajtisti taprvi je tudi hiter.user posted image Kot,da bi kozarcpesta odprl,le da uporabiš ponev.user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2007 10:57:20   
orhideja75
joj samo dražiš nas. zdej sem pa že pošteno lačna. bi zmazala cel taprvi krožnik.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2007 11:02:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75

joj samo dražiš nas. zdej sem pa že pošteno lačna. bi zmazala cel taprvi krožnik.

user posted image user posted image user posted image Evo,če bi imela na zalogi špagete,si bi jih šla takoj narest.user posted image

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2007 21:07:54   
saraja
Mislim ej, ravno to sem imela v mislih za jutrišnje kosilo, evo zdaj je pa to gor, bi jih že zdaj jedla, če bi se mi dalo zdaj kuhat, jao!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 13:58:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznično ustvarjanje v kuhinji
Naj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?