|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tatarski biftek
25.2.2011 20:32:50   
Sibil_
Prosim za kakšen preverjen recept in nasvete.user posted image

Hvala.

LP

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tatarski biftek
25.2.2011 20:46:18   
Felicita
treba ga je kao delat iz pljučne, ampak meni osebno je bolj okusen iz stegna (da o razliki v ceni niti ne govorim). ko naročaš meso, prosi, da ti ga očistijo 2x spustijo skoz mesoreznico (potem ga doma ne rabiš nič več masakrirat, miksat, ...)

v dobrega tatarca gre menda 13 začimb - vseh ne vem na pamet, vem pa da dam jest notr med drugim: worchestersko omako, mleto rdečo papriko, kapre, čebulo (drobno sesekljano), rumenjak, gorčico, sol, poper, tabasco, filete inčunov (sicer jih ne maram, ne vem zakaj morjo it notr, ampk brez njih zadeva ni tok dobra). ostalo bi mogla pa pogledat.

< Sporočilo je popravil Felicita -- 25.2.2011 20:47:22 >


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tatarski biftek
26.2.2011 9:27:48   
Freya88
Tatarskega biftka se ja ne bi smelo mleti?

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tatarski biftek
26.2.2011 12:06:45   
*alja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Tatarskega biftka se ja ne bi smelo mleti?


Po pravem se ga nastrga, ampak vsepovsod skoraj kje ga kupiš ga meljejo. Poleg vseh sestavin ki so zgoraj napisane moj doda še močan feferon in nekaj dodatkov ki so poslovna skrivnost user posted image


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tatarski biftek
26.2.2011 13:01:46   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Tatarskega biftka se ja ne bi smelo mleti?


Po pravem se ga nastrga,


Torej ce se ga dela doma.. je to boljse (vsaj meni)...:)

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tatarski biftek
26.2.2011 14:58:38   
Felicita
aja pa še to - ko ga delaš, ga morš pred poskušanjem vsaj 2-3 ure pustit, da se sestavine povežejo in dobijo pravi okus, šele potem ga popravljaš (dodajaš sol, pekoče začimbe,...)

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tatarski biftek
2.3.2011 23:08:43   
sunny24
Jst ga nardim tko:
- 60 dag mesa (2x zmletega)
- 9 slanih filet
- 4 žlice majoneze
- 3 žlice gorčice
- pol čebule, 3 stroke česna
- 6 kumaric
- 6 sladkih feferonov
- pol žlice viskija
- peteršilj, sol, žlica olja, malo mlete paprike
- 12 kaper

To vse skupaj zmiksaš in je.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Odločitev za nakup novega vozička
endrina

Kako bi se odločila za nakup novega vozička?

izključno sama, glede na to kaj bi mi bilo všeč (11%)

nikakor ne brez partnerja (48%)

partnerja bi sicer vprašala za mnenje, končna odločitev pa bi bila moja (34%)

za mnenje bi vprašala kolegice (5%)

za mnenje bi vprašala starše (1%)


Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!