|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tartufi
23.5.2007 13:14:46   
Anonimen
MMMMMMMMM moja priljubljena jed,vsaj enkart na tri meseceuser posted image ful drago
ampak ful dobrouser posted image
Tartufi
Tartufi so zelo cenjene gobe v obliki gomoljk, ki rastejo v zemlji. Sredica teh je zelo aromatična, zato se za pripravo jedi dodajajo v majhnih količinah. Obstajajo črni in beli tartufi, slednji pa so dražji. Najbolje se prilegajo k testeninam in smetanovi omaki, zato v nadaljevanju sledi nekaj idej.


user posted image Istrski fuži s tartufi

Sestavine:
- 80 g tartufov
- nekaj kapljic oljčnega olja
- 320 g istrskih fužov
- 80 g masla
- 200 ml smetane za kuhanje
- sol, poper, parmezan

Maslo raztopite v ponvi, nato pa dodate smetano za kuhanje, začinite in na hitro prekuhate. Istrske fuže skuhate al dente, odcedite in prelijete z omako. Dodate naribane tartufe in nekaj kapljic oljčnega olja. Postrežete s sveže naribanim parmezanom.


user posted image Njoki s tartufi in jurčki

Sestavine:
- 80 g tartufov
- 10 dag jurčkov
- nekaj kapljic oljčnega olja
- 320 g njokov
- 80 g masla
- 200 ml smetane za kuhanje
- sol, poper, parmezan

Maslo raztopite v ponvi na tihem ognju, dodate smetano za kuhanje, sol na kose narezane jurčke ter naribane tartufe. Po potrebi začinite in rahlo premešate. Skuhane njoke odcedite in prelijete z omako ter potresete s sveže naribanim parmezanom.


user posted image Rezanci s konzerviranimi belimi (celimi) tartufi

Sestavine.
- 40 g konzerviranih celih tartufov
- 240 g širokih rezancev (špinačnih)
- 80 g masla
- 200 ml smetane za kuhanje
- sol, poper, parmezan
- nekaj kapljic oljčnega olja

Maslo raztopite v ponvi na tihem ognju, dodate smetano za kuhanje, sol in na kratko povrete Naribate tartufe, skuhate rezance ter jih prelijete s smetanovo omako, nato pa potresete s sveže naribanim parmezanom ter pokapate z oljčnim oljem.


  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tartufi
26.5.2007 13:33:16   
eya
Mmmmmm, fuži s tartufi, to je pa božansko dobro. Sama jih nisem še nikoli delala, si jih pa vedno privoščim, ko gremo na morje v Poreč.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.