Sibil_
|
Jaz imam dve varianti: Prepražim čebulo, dam gor na kocke razrezano svinjsko meso, prepražim, dodam stročji fižol, prepražim, potem dodam česen in ga prepražim samo da zadiši, potem pa to zalijem z vodo in dušim.Od začimb dam peteršilj, baziliko, začinko in poper.Ko voda povečini povre in je fižol mehek dodam dva paradižnika razrezana na kockice in še malo dušim in to je to.Če je preredko dodam podmet, da se zgosti. Druga varianta: Prepražim čebulo, dam gor kose piščanca, prepražim, dodam stročji fižol, prepražim, dodam česen da zadiši, zalijem, začinim (enako kot prvo), ko je fižol kuhan pa dodam pol paketa paradižnikove šalše (v pollitrskih tetrapakih se kupi-NI paradižnikov koncentrat!), dodam še malo sladkorja in pustim da prevre do željene gostote. Prvo varianto jemo s kruhom, drugo s pirejem. LP, Sibil
_____________________________
Moja dva srčka: angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011 Lukas - 28.02.2007
|