barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor jz na čase z otrokoma zbežim od doma, gremo po "opravkih", v trgovino, knjižnico...Pol ti pa pod večer (ko je treba otroke rihtat za spat) uleti ta tretji obisk in ti za opravičilo reče: "sej smo bli že popoldne tukaj, pa vas ni bilo doma, smo pa zdajle prišli. Sej ni prepozno?"...Ja, mislim, zdaj ko ste pa že (nenajavljeni in že drugič ta teden) tukaj, pa kar naprej...Pol te pa ob 21.00 vpraša kdaj dajemo otroke spat. Pa kolegica, ko pride z otrokom zvečer k nam, ker, da ji tamali zadnje čase itak do 22.00 ne zaspi in se nima nikamor za dat... Pa kolega, ki prdi kot bi bil pri sebi doma in se ob 02.00 (končno) opraviči, da mora it domov, ker mora že (!) ob 09.00 vstat (do takrat jz že kosilo skuham skoraj)... Ma, sem hinavska zdajle, samo imam občutek, da bom morala malo red narediti, ker sem resnično izmozgana od obiskov. Res. pa kje najdeš take "prijatelje", nekulturne in vsiljive?? jaz ne maram hodit po obiskih (ker tavečjemu sinu ne dovolim brskat, hodit vsepovsod itd. za sedet pri miru je pa še premali), obiske imam rada, ampak odvisno koga. Padalcev ne prenesem, ampak so vsaj trije, pa še to po partnerjevi strani, ker si dovolijo pridet na obisk, ker je to pač njihov sin, brat ...
|