Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: miapia IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor pri nas je noro, je bilo že prej, odkar smo v svojem stanovanju, je pa glih tko, kot bi bili dežurna gostilna. Matr, mora bit pa res fajn pri nas... Kakor jih navadiš. Ja, sej, zdaj jih pa odvadi, pa da ne bo nobene zamere...Ej, pa jz ne vem, a smo prav magnet al kaj...zdej ko se je spet začelo lepo in toplo vreme, bog ne daj, da smo na dvorišču...vsak, ki gre mimo, se ustavi. Če imajo otroke s sabo pa sploh. Jz sem pa tudi taka, da vedno ponudim kavo/čaj/ ali pa bombone za otroke..ne vem..taka sem, tako vzgojena najbrž...Samo ne vem, jz v kontra situaciji vedno odklonim, ker nočem biti nikomur v breme ... Lani poleti, ko sem morala po navodilu zdravnika strogo mirovati zaradi nosečnosti (in skorajšnjega prezgodnjega poroda), sem se valda dala na ležalnik in na teraso, da bi brala knjige...ja malo morgen - stalno je bil nekdo pri nas. Že to, da sem morala sama pazit na svojo hiperaktivno triletnico je bil napor, pol pa skakat po piškote/sladoled/sok... še za ostalih 5 otrok z vasi in za njihove starše.... evo, spet obisk! Šibam! Ajoj no, če ti zamerijo, ti pa pač zamerijo. Ne vem no, odloči se že, kaj ti več pomeni - mirni družinski večeri ali pa nonstop obiski. Kakšen prijatelj pa je to, da ne razume, da bi radi popoldne in zvečer imeli radi mir in nekaj časa samo zase? če tega ne razume, potem že ni tako fajn prijatelj, se mi zdi. Za vse si si sama kriva, kako si jih navadila, tako zdaj imaš in samo ti si tista, ki lahko kaj spremeniš. Samo jamranje tukaj na forumu ne bo nič spremenilo.
|