|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Smetana na mleku - kam z njo?
23.1.2009 13:42:25   
NadGoga5
Začeli smo hodit po domače mleko h kmetu.

Vse lepo in prav, amapk tista maščoba, torej smetana na vrhu, nam vedno ostaja. Nihče je ne popije.
Roma v WC.

Ali se da naredit kaj drugega še s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Smetana na mleku - kam z njo?
23.1.2009 13:43:47   
ada2
jaz jo vmešam v pire krompir, ali pa kak paprikaš...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NadGoga5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2009 13:52:47   
Mišni
Neee, ne stran metat, to se da ful dober kajmak s tega naredit.

Daj v eno plastično psoodico, ki se jo za s pokrovom zapret, po eno plast te smetane, ki jo nato posli, pa spet drugo plast, pa posoli itd. Dobiš super dober kajmak.

Ali pa jo samo shranjuj v eno posodico, pa potem dodaj masi za sirove palačinke npr.

< Sporočilo je popravil Mišni -- 23.1.2009 13:53:07 >

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2009 14:00:57   
naja17
Sam ressss kajmakkk... mnjami... pozabla sem že kako smo ga mi doma delal, ampak je neki tazga, kot je mišni napisala...

Pri nas gre pa kajmak čez vse možne stvari (pečen krompir, burek, čez sarmo, vmešan s kumarcam v solati...)...

Uglavnem, ne mečite te dobrote stran....

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2009 18:18:56   
tascha
Lahko tudi v maso za palačinke.user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2009 18:22:46   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: NadGoga5

Začeli smo hodit po domače mleko h kmetu.

Vse lepo in prav, amapk tista maščoba, torej smetana na vrhu, nam vedno ostaja. Nihče je ne popije.
Roma v WC.

Ali se da naredit kaj drugega še s tem?

A to misliš na surovem mleku al na kuhanem? Jest uno smetano s kuhanega mleka tudi ponucam za pire, pa v maso za palačinke jo vržem, pa med jabolka za štrudl. Še bolš je pa, če pri štrudlu npr. uporabiš to namesto masla, za pomazat testo. Stopiš jo in poliješ.
Drugače jo pa lahko tud zamrzneš , kuhano al pa surovo in jo porabiš, ko boš delala kaj takega.

(odgovor članu NadGoga5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2009 9:41:57   
Čupka
Ne stran metat! na kruh in poslakdaš in je boljše kot vsaka nutella ali industrijska marmelada.
Nama je babica od mojega vedno kuhala kavico in nama dala namesto mleka to smetano iz mleka vanjo. Najboljše kavice na svetu...
Poleg tega lahko smetano zbiraš in jo daš v nadev za čokoladno potico.
Tole mi v tem trenutku pade na pamet. Uporabna pa je še marsikje.

(odgovor članu NadGoga5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2009 10:54:23   
crci06
Men je pa zakon namaz za na palačinke: v lončku zmešaš tole smetanco in kakšno dobro domačo marmelado... se kosa z nutelouser posted image

In v pire jo dam, namesto mleka in masla.

Na kavi jo pa jaz ne maram.

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2009 8:10:06   
_katja_
Če lahko počakaš, pa mleka ne prekuhaš, ampak najprej smetano dol pobereš in jo lahko stepeš. Enkrat sem probala stepsti tudi smetano, pobrano iz že prekuhanega mleka. Stepla se mi sicer je, ampak je bila pa takooo kompaktna user posted image

Drugače pa za vse smetanove omake (z gorgonzolo, gobami, itd.), pa za v pireje, pa sladice,...skratka ful uporabno. Jaz recimo jo recimo par dni dol pobiram, in če je ne pobarim sproti jo dam pa zmrznit.

lp
K

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?