|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S čim gostite???
31.8.2010 13:14:46   
*mačka*
Zanima me s čim se še da gostiti - obare, omake itd.
Do sedaj sem to delala z moko in vodo - ampak to mojmu user posted image ne paše - ga zgaga peče.
Nimam pa druge ideje user posted image
Kako pa to ve delate?????

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S čim gostite???
31.8.2010 13:22:03   
pomar*ANČA*
jaz vem še za krompir

(odgovor članu *mačka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: S čim gostite???
31.8.2010 13:24:15   
ajataja
krompir

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: S čim gostite???
31.8.2010 13:25:26   
štrumfek
Tudi jaz naribam krompir

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: S čim gostite???
31.8.2010 13:55:56   
constanca
en majhen del odvzamem in s palicnim mesalnikom predelam pol pa nazaj v lonc

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: S čim gostite???
31.8.2010 14:30:30   
*mačka*

IZVIRNO SPOROČILO: constanca

en majhen del odvzamem in s palicnim mesalnikom predelam pol pa nazaj v lonc


ja pr kaki zelenjavni juhi tole gre
kaj pa npr. golaž omaka????


(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: S čim gostite???
31.8.2010 14:45:53   
sanasan
odvisno od jedi: jaz, če že gostim (da ni dovolj zelenjave), gostim z drobtinami, pšeničnim zdrobom, ovsenimi kosmiči, sojinimi kosmiči...najraje pa pač z neko zelenjavo npr. krompir, koleraba, korenje, grah, cvetača...je pa res, da mi morda v 1 tednu ne pojemo toliko mesa kot marsikje drugje v 1 dnevu...pri nas ne obstaja golaž samo iz mesa npr. - tako da jaz v kakšno tako stvar, če nimam sveže zelenjave fliknem npr.zmrznjen grah ali cvetačo iz skrinjeuser posted image

_____________________________

CARPE DIEM!

(odgovor članu *mačka*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: S čim gostite???
31.8.2010 14:48:13   
constanca


aha, ja ko pa nikoli ne kuham golaza, samo krompirjevga...

za to sem pa slisala, da velik cebule pa jabolko, da tudi notri naribajo. Menda lahko pa tudi gres das namesto moke. To bo sigurno se katera fajn kaj napisala.

cim vec dobrih idej ti zelim in dobro kuhanje!  Mi tudi nismo ljubitelji zgoscevanja z moko.....se po crevesju prilimauser posted image

(odgovor članu *mačka*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: S čim gostite???
31.8.2010 14:49:43   
constanca


no evo super sansan!

Za nas zelenjavckarje je reseno.

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: S čim gostite???
31.8.2010 16:20:31   
ona
Jaz sem od ene kolegice slišala,da zmelje ovsene kosmiče in s tem gosti hrano,ker ima njen mož neke težave z želodcem...nisem pa tega preverjala samauser posted image

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: S čim gostite???
31.8.2010 17:36:43   
rožica2

z gustinon(jedilni koruzni škrob)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: S čim gostite???
31.8.2010 22:46:31   
onka
Vedno s polnozrnato pirino moko. Je dosti bolj zdrava od pšenične.Ovseni ali razni drugi kosmiči pa res ni slaba ideja.


< Sporočilo je popravil onka -- 31.8.2010 22:47:23 >

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: S čim gostite???
1.9.2010 9:19:00   
*mačka*
z moko jst gostim tako da kr na začetku dam moko na vroče olje, ali pa potem k je že omaka, zmešam moko in malo vode in vlijem noter.
A s kosmiči gre to enako????

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: S čim gostite???
1.9.2010 11:28:03   
Pokora
Golaža nikoli ne gostim, ker že na začtku dam zadostno količino čebule. bistvena sestavina golaža je namreč čebula.
Za ostalo pa tudi jaz zmiksam določeni del obroka. Če pa to ni mogoče, pa že na začetku kuhanja dodam rdečo lečo, ki se potem čisto razčofta - da gostoto, ali pa z naribanim krompirjem.
Ste mi pa dale idejo in bom probala z ovsenimi kosmiči.
Aja, zdrob mi pa ni všeč, kr u bistvu samo popije vodo. V jedi je pa vseeno videti tiste male pikice.

(odgovor članu *mačka*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: S čim gostite???
1.9.2010 11:50:54   
zvesta
s pšeničnim zdrobom ali riževo moko... večkrat uporabim slednje...

_____________________________

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: S čim gostite???
1.9.2010 12:52:11   
Najaa
Z ovsenimi kosmiči tudi jaz včasih gostim. Pa nič jih ne zmeljem, kar vržem noter in se itak razpustijo. Pa rada gostim z gresom oz. pšeničnim zdrobom. Pa pogosto s krompirjem. Z moko pa res zelo redko, se mora že čudež zgodit.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: S čim gostite???
1.9.2010 14:34:25   
sonček33
ovesni kosmiči, čičerikina moka, rdeča leča

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: S čim gostite???
1.9.2010 16:02:45   
ronja
- koruzni škorb (gustin) + hladna voda
- krompir
- kupljena gostila (meni niso všeč, nekaterim pa so)
- če delaš zelenjavno juho, se bo zelo verjetno zgostila zaradi vlaknin in škroba, ki ga vsebuje, če jo boš zmiksala s paličnjakom
- tudi kisla smetana en mičkeno zgosti
- golaž ipd... se zgosti zaradi velike količine čebule, ki je ne smeš preveč prepražit, zato da se razpusti in s tem zgosti
- lahko pa notri nadrobiš kruh ali drobtine, bo tudi zgostilo
- tudi gris (pšenični zdrob) ali polento (korzuni zdrob) lahko zakuhaš not in bo tudi gostejše
- vsi kosmiči bodo tudi zgostili, lahko jih prej še zmelješ (sicer jih moraš dat pa dovolj zgodaj not, da se bojo imeli čas razpustit)
- vse stročnice imajo veliko škroba in bojo tudi zgostile, sploh če del juhe prepasiraš s paličnjakom

(odgovor članu *mačka*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: S čim gostite???
1.9.2010 16:12:33   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

- koruzni škorb (gustin) + hladna voda
- krompir
- kupljena gostila (meni niso všeč, nekaterim pa so)
- če delaš zelenjavno juho, se bo zelo verjetno zgostila zaradi vlaknin in škroba, ki ga vsebuje, če jo boš zmiksala s paličnjakom
- tudi kisla smetana en mičkeno zgosti
- golaž ipd... se zgosti zaradi velike količine čebule, ki je ne smeš preveč prepražit, zato da se razpusti in s tem zgosti
- lahko pa notri nadrobiš kruh ali drobtine, bo tudi zgostilo
- tudi gris (pšenični zdrob) ali polento (korzuni zdrob) lahko zakuhaš not in bo tudi gostejše
- vsi kosmiči bodo tudi zgostili, lahko jih prej še zmelješ (sicer jih moraš dat pa dovolj zgodaj not, da se bojo imeli čas razpustit)
- vse stročnice imajo veliko škroba in bojo tudi zgostile, sploh če del juhe prepasiraš s paličnjakom



ronja, a tole je pa poklicna deformacija, ker delaš z žužki? user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: S čim gostite???
1.9.2010 17:02:25   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

- koruzni škorb (gustin) + hladna voda
- krompir
- kupljena gostila (meni niso všeč, nekaterim pa so)
- če delaš zelenjavno juho, se bo zelo verjetno zgostila zaradi vlaknin in škroba, ki ga vsebuje, če jo boš zmiksala s paličnjakom
- tudi kisla smetana en mičkeno zgosti
- golaž ipd... se zgosti zaradi velike količine čebule, ki je ne smeš preveč prepražit, zato da se razpusti in s tem zgosti
- lahko pa notri nadrobiš kruh ali drobtine, bo tudi zgostilo
- tudi gris (pšenični zdrob) ali polento (korzuni zdrob) lahko zakuhaš not in bo tudi gostejše
- vsi kosmiči bodo tudi zgostili, lahko jih prej še zmelješ (sicer jih moraš dat pa dovolj zgodaj not, da se bojo imeli čas razpustit)
- vse stročnice imajo veliko škroba in bojo tudi zgostile, sploh če del juhe prepasiraš s paličnjakom



ronja, a tole je pa poklicna deformacija, ker delaš z žužki? user posted image

user posted image eksperimentalna raba žužkov v gospodinjske namene?


_____________________________

Jst.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: S čim gostite???
2.9.2010 11:13:26   
ronja
ronja, a tole je pa poklicna deformacija, ker delaš z žužki?

Vsak ima svoje mane, hehe. Ja, pri nas ima dosti aparatur imena po živalcahuser posted image . Ampak za paličnjaka (palični mešalnik) sem mislila, da vsi tako govorijo, hehe. A ni palični mešalnik neprimerno bolj dolgočasno?user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: S čim gostite???
4.9.2010 14:19:40   
matejchy
krompir

_____________________________

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?