|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjavi fižol - kaj skuhati?
17.9.2006 20:19:51   
Anonimen
Sem dala rjavi fižol namakat, da ga bomo imeli jutri za kosilo, pa ne vem, kaj naj iz njega pripravim?

Ima katera kakšen nasvet, recept? Pa po možnosti, kakega fajn, da bo lahko tudi 10 mesečnik jedel.

Tnx
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjavi fižol - kaj skuhati?
17.9.2006 20:23:46   
Anonimen
pasulj :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2006 20:45:19   
mamči
http://www.drustvo-gurman.si/recipes.php?S=6&Article=887

Pašta fižol
Recept za enolončnico iz fižola in testenin.
Skupina: Enolončnice
Sestavine

Fižol - svež, zrnje
500g

Pšenična bela moka
1 žlica

Olje - sončnično
2 žlici

Čebula
1 kos

Mleta rdeča paprika

Paradižnik - mezga
1 žlica

Polžki

Šunka
4 rezine

Sol

Poper

Česen

Lovorov list

Pripomočki

Kuhinjska tehtnica [ kupi ]

Lonec

Štedilnik [ kupi ]

Nož

Deska za rezanje

Stiskalnik za česenuser posted image
Priprava
Fižol skuhamo.
Na masti prepražimo moko, ko začne rumeneti pa ji dodamo še nasekljano čebulo.
Vse skupaj pražimo tako dolgo, da čebula začne rumeneti.
Nato dodamo rdečo papriko, paradižnikovo mezgo in zalijemo z nekaj vode. Vodo lahko po potrebi še dodajamo.
Malo še kuhamo, nato pa dodamo kuhan fižol, pest polžkov, sol, poper, strt česen, lovorjev list in na kocke narezano šunko.
Kuhamo dokler se polžki ne zmehčajo.

http://www.proius.org/mdzk/page6.html

http://med.over.net/za_bolnike/otrosko_zdravje/za_otroke/text_recepta/za_otroke_text_81.htm#82

Moja fanta imata rada fižolovo mineštro z mletim mesom, pa malo krompirčka, korenčka, paprike,pa kakšno žitarico (ješprenj ), pa začimbe, lovor, šetraj....morm nehat, če ne bom postala lačna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2006 20:46:52   
mamči
Ma nekaj je zgoraj šlo narobe user posted image ..tehica - kupi, šporhert- kupi..svašta user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2006 21:26:08   
Anonimen
user posted image  Saj ravno gledam, kakšno vago ti to meni prodajašuser posted image .

Tole bi moralo biti dobro, čeprav zgleda na tem krožniku user posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2006 21:54:23   
mamči
Ja, maš prau. Krožnik zleda user posted image .

Probaj ga odmislit - fiksiraj pogled samo na hrano user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2006 7:35:33   
srki
Fižolovo juho, za recept pa bi morala vprašat mojo staro mamouser posted image .

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2006 8:40:54   
Anonimen
prebranec, za recept pa vraši koga iz bosne, tam ga naredijo najboljšgauser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2006 9:13:09   
Anonimen
Stara mama od srki pa bosanciiiiiiiiiiiiiiiii javite seeeeeeeeeeeeeeee. Rabim dober recept, ker bo moj mož 1. fižol jedel in, če ne bo zdaj dobro, me bo poslal s kosilom nekam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.9.2006 9:38:43   
Anonimen
Upam, da ne bo dobro kosilo in da te bo poslal nekamuser posted image . Pridi k meni, s kosilom, seveda, da mi ne bo treba v tej vročini kuhat, pa maxa tud s sabo vzemi. Poleg tega, pa boš še mela un aparat za vodo, za katerega sprašuješ. user posted image

Pejd na rolade, tam mi je ena pupa (g) poslala recept za čokoladno rolado in link za bosanske in druge jedi. P a poglej, če je med recepti tudi prebranec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.9.2006 14:19:20   
g
Jaz ti predlagam fižol s širokimi rezanci - vsako posebej skuhaš -  vse zabeljeno z maščobo na kateri se prepraži čebula! Če imaš rada prepraženo čebulo jo potrosiš po vrhu če ne pa jo enostavno vržeš. Zraven pa kaj kislega - mešana kisla solata, kumare, paprika!  Enostavno (za prvič) apmak okusno!  Njami!

< Sporočilo je popravil g -- 18.9.2006 14:20:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?