Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rjavi fižol - kaj skuhati? 17.9.2006 20:23:46
|
|
|
|
Anonimen
|
pasulj :)
|
|
|
|
RE: Rjavi fižol - kaj skuhati? 17.9.2006 20:45:19
|
|
|
|
mamči
|
http://www.drustvo-gurman.si/recipes.php?S=6&Article=887 Pašta fižol Recept za enolončnico iz fižola in testenin. Skupina: Enolončnice Sestavine Fižol - svež, zrnje 500g Pšenična bela moka 1 žlica Olje - sončnično 2 žlici Čebula 1 kos Mleta rdeča paprika Paradižnik - mezga 1 žlica Polžki Šunka 4 rezine Sol Poper Česen Lovorov list Pripomočki Kuhinjska tehtnica [ kupi ] Lonec Štedilnik [ kupi ] Nož Deska za rezanje Stiskalnik za česen Priprava Fižol skuhamo. Na masti prepražimo moko, ko začne rumeneti pa ji dodamo še nasekljano čebulo. Vse skupaj pražimo tako dolgo, da čebula začne rumeneti. Nato dodamo rdečo papriko, paradižnikovo mezgo in zalijemo z nekaj vode. Vodo lahko po potrebi še dodajamo. Malo še kuhamo, nato pa dodamo kuhan fižol, pest polžkov, sol, poper, strt česen, lovorjev list in na kocke narezano šunko. Kuhamo dokler se polžki ne zmehčajo. http://www.proius.org/mdzk/page6.html http://med.over.net/za_bolnike/otrosko_zdravje/za_otroke/text_recepta/za_otroke_text_81.htm#82 Moja fanta imata rada fižolovo mineštro z mletim mesom, pa malo krompirčka, korenčka, paprike,pa kakšno žitarico (ješprenj ), pa začimbe, lovor, šetraj....morm nehat, če ne bom postala lačna
|
|
|
|
RE: Rjavi fižol - kaj skuhati? 17.9.2006 20:46:52
|
|
|
|
mamči
|
Ma nekaj je zgoraj šlo narobe ..tehica - kupi, šporhert- kupi..svašta
|
|
|
|
RE: Rjavi fižol - kaj skuhati? 17.9.2006 21:26:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj ravno gledam, kakšno vago ti to meni prodajaš . Tole bi moralo biti dobro, čeprav zgleda na tem krožniku
|
|
|
|
RE: Rjavi fižol - kaj skuhati? 17.9.2006 21:54:23
|
|
|
|
mamči
|
Ja, maš prau. Krožnik zleda . Probaj ga odmislit - fiksiraj pogled samo na hrano
|
|
|
|
RE: Rjavi fižol - kaj skuhati? 18.9.2006 7:35:33
|
|
|
|
srki
|
Fižolovo juho, za recept pa bi morala vprašat mojo staro mamo .
|
|
|
|
RE: Rjavi fižol - kaj skuhati? 18.9.2006 8:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
prebranec, za recept pa vraši koga iz bosne, tam ga naredijo najboljšga
|
|
|
|
RE: Rjavi fižol - kaj skuhati? 18.9.2006 9:13:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Stara mama od srki pa bosanciiiiiiiiiiiiiiiii javite seeeeeeeeeeeeeeee. Rabim dober recept, ker bo moj mož 1. fižol jedel in, če ne bo zdaj dobro, me bo poslal s kosilom nekam
|
|
|
|
RE: Rjavi fižol - kaj skuhati? 18.9.2006 9:38:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da ne bo dobro kosilo in da te bo poslal nekam . Pridi k meni, s kosilom, seveda, da mi ne bo treba v tej vročini kuhat, pa maxa tud s sabo vzemi. Poleg tega, pa boš še mela un aparat za vodo, za katerega sprašuješ. Pejd na rolade, tam mi je ena pupa (g) poslala recept za čokoladno rolado in link za bosanske in druge jedi. P a poglej, če je med recepti tudi prebranec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?