|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rižev narastek
14.3.2007 11:56:20   
Sibil_
Rabila bi dober recept za rižev narastek.Mi lahko katera pomaga prosim?user posted image

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rižev narastek
14.3.2007 12:12:00   
Anonimen
25 dag riža
1 l mleka
ščepec soli
10 dag margarine
8 dag sladkorja
lim.lupinica
4 jajca
pest rozin

Riž speremo in zakuhamo v vrelo mleko.Nato ga v vrelem mleku,ki smo ga solili počasi kuhamo.
Kuhanemu dodamo margarino,polovico sladkorja,lim.lupinico,ko se ohladi pa še rumenjake.Iz beljakov
stepemo sneg in mu dodamo preostali sladkor in lahko še malo vanlije.Sneg beljakov dodamo k rižu in dodamo rozine.
Pekač namažemo s hladno maščobo,zvrnemo vanj zmes,zgladimo in postavimo v naprej segreto pečico.
Lahko ga naredimo tudi z jabolki.Polovico mase damo v pekač,gor stresemo na tanke lističe narezana
jabolka,ki smo jih pokapljali z limono.Po vrhu pa spet riž.
Pečemo pri 180 stopinjah.
Predno damo riževo maso v pekač ga lahko posujemo z drobtinami.(pekač posujemo)user posted image

< Sporočilo je popravil Dalija -- 14.3.2007 12:13:52 >

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2007 12:53:50   
ery
dalija, spet jaz user posted image . Zanima me koliko časa pečeš ta narastek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2007 12:55:20   
Anonimen
jaz ga slabe pol ure, ker je itak e vse kuhano, oz. riž je kuhan, tista jajca se pa itak hitro pregrejejo.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2007 12:55:52   
Anonimen
Dokler ni pečen user posted image user posted image
Tam nekje do 30 minut,nikoli ne gledam na uro.Saj vidiš ko lepo porumeni,če so notri jabolka pa malo dlje.user posted image user posted image

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2007 12:56:15   
Anonimen
Ko smo ravno pri tem: naslednjič bom v riž vsula še malo kokosove moke, mora biti zelo dobro, ker sem zadnjič jedla mlečen riž s kokosovo moko in čokolado v prahu, pa mi je bilo fantastično.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2007 12:57:04   
Anonimen
Meni je kokos zakon.Sigurno bi pasalo noter.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2007 13:07:26   
Anonimen
paše, preverjeno, njami, pa cimet, njami, joj, mi lušte delate, jaz pa na dietiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.3.2007 13:14:26   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

paše, preverjeno, njami, pa cimet, njami, joj, mi lušte delate, jaz pa na dietiuser posted image

hvala enako user posted image user posted image user posted image ampak Dalija jaz ga prav tako naredim kot ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2007 13:21:57   
Anonimen
Jaz se zdaj tolažim s kokosovim čipsom, ki sem ga doma naredila in si domišljam da jem bountyuser posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2007 9:27:34   
pearl
Jaz pa dam v vmesno plast naribana jabolka.
Riževo testo
Jabolka
Riževo testo
na vrh pa stepeno sladko smetano
in to spečem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.
Doječa mama ne potrebuje posebne diete
Ne pij mleka! Izogibaj se citrusom! ... še veliko je podobnih NE-jev, ki jih posluša doječa mamica v želji, da bi imel d...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?