|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Res dober recept za kruh iz pečice
19.5.2008 22:51:24   
ery
Oj.

Jaz pečem kruh v pečici, no trenutno se uvajam. Ampak iz moke tipa 500. Zdej me pa res zanima kako ve mojstrice pečete, kakšen recept, tehniko mesenja, da je mljask, dober, slasten, in ni takoj naslednji trd in suh??

prosim za recept, res hvalaaaa!

Lp, ery

_____________________________



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Res dober recept za kruh iz pečice
20.5.2008 7:13:54   
zvesta
Jaz delam vsak dan tega:

http://kulinarika.net/recept.asp?ID=9450

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Res dober recept za kruh iz pečice
20.5.2008 8:40:18   
Samsa
Ja, kruh po tem receptu je res kraseeen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Res dober recept za kruh iz pečice
20.5.2008 9:20:27   
k1
hoferjeva moka za peko kruha  je zakon!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Res dober recept za kruh iz pečice
20.5.2008 16:28:30   
Jessy
Ery, jaz ga pečem iz tipa 700. Ne delam nobenih umetnosti iz njega in je res zavidanja vreden.
Zamesim moko, sol, kvas in vodo in sicer bolj mehko testo, da ga samo s kuhalnico mešam. Ko mi enkrat vzhaja, ga razgrnem na serviet, rahlo potlačim in zavijem tako, da dam desni rob na sredino, nato še levega in nazadnje še zgornji in spodnji rob. V bistvu nekako zložim testo in ga dam še enkrat dvigniti. Ko je posoda polna ga spečem na 200°C, pečem pa okrog 1 ure.
Kruh je še tretji dan sočen.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Drugo trimesečje: Pravilna prehrana + recepti
Od četrtega meseca nosečnosti dalje začne otrok hitreje rasti. V tem času je vaša prehrana lahko v močno oporo najrazlič...




Ime za sestrico
FLASK_A



Jaka in MAJA (44%)

Jaka in SARA (56%)


Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!