|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Regrad
8.3.2007 9:44:53   
Alisa
Obožujem tale regrad. Vendar mi letos nekaj ne štimauser posted image . Ne znam naredit da ne bi bil tok trd in grenekuser posted image . Pa ni problem v tem da bi bil star, sem ga prav lepega nabrala malega, tak k mora bit.
Hvala,
Alisa

< Sporočilo je popravil Alisa -- 8.3.2007 9:45:02 >


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Regrad
8.3.2007 11:00:34   
bamby




Regrat zna bit tak, če je suša, kar pa se mi zdi, da letos niuser posted image

Poizkusi dat dosti vročega krompirja.



(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Regrad
8.3.2007 11:09:27   
TheAngel
o pa je suho ko strela
bilo do par dni nazaj no
regrat je tak prav zato....ŽAL

_____________________________

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Regrad
8.3.2007 11:09:58   
Maleal
Daj dosti toplega krompirja in jajčko.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Regrad
8.3.2007 11:28:04   
Anonimen
user posted image Grenek?Meni se ne zdi.
Naredi pa regradovo rižoto ali pa tenstan regrad z jajci.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Regrad
8.3.2007 11:44:48   
sašaš
Tenstan regrat z jajci!? user posted image  user posted image  Kako se pa to zrihta? user posted image  Mora bit njami...

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Regrad
8.3.2007 11:47:34   
Anonimen
Na dva načina:Ali ga prej opranega in na majnše koščke narezanega na hitro vržeš v osoljeno vrelo vodo.Ali pa kar direkt na olivno olje v ponev,
Podušiš,tako,da malo zaliješ z vodo.Gor vržeš stepena jajca sol in poper.
Pa je.

(odgovor članu sašaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Regrad
8.3.2007 11:54:46   
sašaš
O, hvala! Tole bomo pa sprobali! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Regrad
8.3.2007 12:23:27   
triša
Men je pa ful dober z krompirjem in vročimi ocvirki.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Regrad
8.3.2007 13:20:30   
muška
meni se pa letos sploh ne zdi grenek user posted image . pa sem ga pojedla pomoje že enih 10 kil user posted image user posted image user posted image
če k regradu vsuješ vroč krompir potem izgubi na trdoti , ampak dober je pa itak vseeno user posted image

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Regrad
8.3.2007 14:24:35   
Alisa
Bom probala še tile vaše recepte, nakaj me vleče k tenstanem regradu.user posted image
Hvala

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Regrad
8.3.2007 14:25:20   
Alisa
Aja če ima še katera kakšen zanimiv recept kako pripravljate regrad na dan z njimi.


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Regrad
8.3.2007 14:28:43   
Anonimen
http://trendi.siol.net/default.aspx?site_id=155&page_id=402&article_id=155402060414114738111&cid=402&pgn=2

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Regrad
8.3.2007 14:33:53   
nejcko
Punce - REGRAT!!!!!!!!

Samo v vednost in dober tek!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Regrad
8.3.2007 14:56:00   
Anonimen
http://www.drustvo-gurman.si/recipes.php?S=6&Article=909


http://www.drustvo-gurman.si/recipes.php?S=6&Article=305


http://www.drustvo-gurman.si/recipes.php?S=6&Article=310&Folder=131

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Regrad
8.3.2007 15:08:39   
Strawberrie Cherrie
Zadnjič mi ga je mama prinesla in sem ga naredila z jajčko, krompirjem in malo fižola (za mojega obvezno vedno malo fižola user posted image ) - ampak bil je pa božanski. Sicer sem naredila samo kakšna dva 'pajsa', da ne bi malega spet šraufrailo, ampak BIL JE RES DOBER.
Sama ga pa nekako nimam časa it nabirat, pa še težko je z 3mesečnih dojenčkom in psom, ki mu je totalno SUPER, če kaj štoram po tleh in lahko potem on to je? Dobesedno trgle mi iz rok user posted image user posted image user posted image
Čudni smo, kaj čmo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Regrad
8.3.2007 16:47:23   
muška
Neva, regradova rižota?  Kako pa to zgleda / se naredi? Sliši se huuuudo! user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Regrad
8.3.2007 17:26:46   
Anonimen
zelo enostavno muška.
Na olju prepražiš majnšo sesekljano čebulo,če čebule ne maraš pa dva stroka česna,ki jih pa ko zarumenita pobereš ven.
Narezan opran regrat vžeš na olje,popražiš in zaliješ z malo vode in podušiš.
Vržeš riž noter in zaliješ,dodaš poper sol in malo vegete ali začinke.In kuhaš,da je riž skuhan.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Regrad
8.3.2007 18:30:03   
Anonimen
neva6 bom poskusila to rižoto. Samo upam, da bo kaj dež nehal, da grem po regrat.
Jaz ga imam najraje s krompirjem pa jajci in ga jem še toplega. Ko pozimi ni regrata si naredim  rdeč radič s krompirjem in jajci samo ni tako, dober kot regrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Regrad
9.3.2007 8:56:18   
muška
O super, tole rižoto bomo pa v zelo kratkem papcali. Moj mož sicer ne bo ravno srečen user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Regrad
9.3.2007 10:31:54   
noe
Neva , rižota je super, danes bo in sem jo morala kar mal že pred kosilom poiskusituser posted image ,zvečer bo pa spet regrat v solatiuser posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Regrad
9.3.2007 10:37:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: noe

Neva , rižota je super, danes bo in sem jo morala kar mal že pred kosilom poiskusituser posted image ,zvečer bo pa spet regrat v solatiuser posted image


Me veseli.Tako za informacijo:rižoto lahko tudi z rdečim radičem narediš,ali pa z listki vrtnic,vijolic,skratka vse rože so uporabneuser posted image user posted image
Osebno jih nisem poskusila,le z očmi.

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Regrad
10.3.2007 13:14:13   
Jessy
Pri nas regrat sploh ni grenak. Na našem koncu tudi ni suho, saj skoraj vsak teden dežuje, tako da je regrat res dober.
Prav danes ga imamo spet namen iti nabirat. Njami!

Ti recepti, ki jih pišete o kuhanem regratu....a ne pride regrat potem tak....ovenel...packast??? Enkrat sem dala nanj prevroč krompir in se je kar poparil in mi je bil zanič, tako da ne vem, kako pa zgleda v teh receptih!?!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Regrad
11.3.2007 10:07:21   
Anonimen
Odvisno od okusa posameznika.Narejen na olju in začinjen je kot vska druga zelenjava:špinača,cikorija in podobno.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Regrad
11.3.2007 18:50:34   
Anonimen
Takšne lušte ste mi naredila, da sem si ga danes nabrala in ga pojedla celo skledo z jajčkami in bučnim oljem. Njami!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




vrednost ideje
nada56

Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?

manj kot 100 eur (20%)

od 100 do 250 eur (7%)

od 250 do 500 eur (20%)

več kot 500 eur (53%)


Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!