Regrad (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


Alisa -> Regrad (8.3.2007 9:44:53)

Obožujem tale regrad. Vendar mi letos nekaj ne štima[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Ne znam naredit da ne bi bil tok trd in grenek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] . Pa ni problem v tem da bi bil star, sem ga prav lepega nabrala malega, tak k mora bit.
Hvala,
Alisa




bamby -> RE: Regrad (8.3.2007 11:00:34)





Regrat zna bit tak, če je suša, kar pa se mi zdi, da letos ni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Poizkusi dat dosti vročega krompirja.






TheAngel -> RE: Regrad (8.3.2007 11:09:27)

o pa je suho ko strela
bilo do par dni nazaj no
regrat je tak prav zato....ŽAL




Maleal -> RE: Regrad (8.3.2007 11:09:58)

Daj dosti toplega krompirja in jajčko.




Anonimen -> RE: Regrad (8.3.2007 11:28:04)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Grenek?Meni se ne zdi.
Naredi pa regradovo rižoto ali pa tenstan regrad z jajci.




sašaš -> RE: Regrad (8.3.2007 11:44:48)

Tenstan regrat z jajci!? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Kako se pa to zrihta? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mora bit njami...




Anonimen -> RE: Regrad (8.3.2007 11:47:34)

Na dva načina:Ali ga prej opranega in na majnše koščke narezanega na hitro vržeš v osoljeno vrelo vodo.Ali pa kar direkt na olivno olje v ponev,
Podušiš,tako,da malo zaliješ z vodo.Gor vržeš stepena jajca sol in poper.
Pa je.




sašaš -> RE: Regrad (8.3.2007 11:54:46)

O, hvala! Tole bomo pa sprobali! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




triša -> RE: Regrad (8.3.2007 12:23:27)

Men je pa ful dober z krompirjem in vročimi ocvirki.




muška -> RE: Regrad (8.3.2007 13:20:30)

meni se pa letos sploh ne zdi grenek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. pa sem ga pojedla pomoje že enih 10 kil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
če k regradu vsuješ vroč krompir potem izgubi na trdoti , ampak dober je pa itak vseeno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Alisa -> RE: Regrad (8.3.2007 14:24:35)

Bom probala še tile vaše recepte, nakaj me vleče k tenstanem regradu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Hvala




Alisa -> RE: Regrad (8.3.2007 14:25:20)

Aja če ima še katera kakšen zanimiv recept kako pripravljate regrad na dan z njimi.




Anonimen -> RE: Regrad (8.3.2007 14:28:43)

http://trendi.siol.net/default.aspx?site_id=155&page_id=402&article_id=155402060414114738111&cid=402&pgn=2




nejcko -> RE: Regrad (8.3.2007 14:33:53)

Punce - REGRAT!!!!!!!!

Samo v vednost in dober tek![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: Regrad (8.3.2007 14:56:00)

http://www.drustvo-gurman.si/recipes.php?S=6&Article=909


http://www.drustvo-gurman.si/recipes.php?S=6&Article=305


http://www.drustvo-gurman.si/recipes.php?S=6&Article=310&Folder=131




Strawberrie Cherrie -> RE: Regrad (8.3.2007 15:08:39)

Zadnjič mi ga je mama prinesla in sem ga naredila z jajčko, krompirjem in malo fižola (za mojega obvezno vedno malo fižola [sm=zmeden.gif]) - ampak bil je pa božanski. Sicer sem naredila samo kakšna dva 'pajsa', da ne bi malega spet šraufrailo, ampak BIL JE RES DOBER.
Sama ga pa nekako nimam časa it nabirat, pa še težko je z 3mesečnih dojenčkom in psom, ki mu je totalno SUPER, če kaj štoram po tleh in lahko potem on to je? Dobesedno trgle mi iz rok [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
Čudni smo, kaj čmo...




muška -> RE: Regrad (8.3.2007 16:47:23)

Neva, regradova rižota?  Kako pa to zgleda / se naredi? Sliši se huuuudo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Anonimen -> RE: Regrad (8.3.2007 17:26:46)

zelo enostavno muška.
Na olju prepražiš majnšo sesekljano čebulo,če čebule ne maraš pa dva stroka česna,ki jih pa ko zarumenita pobereš ven.
Narezan opran regrat vžeš na olje,popražiš in zaliješ z malo vode in podušiš.
Vržeš riž noter in zaliješ,dodaš poper sol in malo vegete ali začinke.In kuhaš,da je riž skuhan.




Anonimen -> RE: Regrad (8.3.2007 18:30:03)

neva6 bom poskusila to rižoto. Samo upam, da bo kaj dež nehal, da grem po regrat.
Jaz ga imam najraje s krompirjem pa jajci in ga jem še toplega. Ko pozimi ni regrata si naredim  rdeč radič s krompirjem in jajci samo ni tako, dober kot regrat.




muška -> RE: Regrad (9.3.2007 8:56:18)

O super, tole rižoto bomo pa v zelo kratkem papcali. Moj mož sicer ne bo ravno srečen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




noe -> RE: Regrad (9.3.2007 10:31:54)

Neva , rižota je super, danes bo in sem jo morala kar mal že pred kosilom poiskusit[image]http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/c080.gif[/image],zvečer bo pa spet regrat v solati[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Anonimen -> RE: Regrad (9.3.2007 10:37:07)

IZVIRNO SPOROČILO: noe

Neva , rižota je super, danes bo in sem jo morala kar mal že pred kosilom poiskusit[image]http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/c080.gif[/image] ,zvečer bo pa spet regrat v solati[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]


Me veseli.Tako za informacijo:rižoto lahko tudi z rdečim radičem narediš,ali pa z listki vrtnic,vijolic,skratka vse rože so uporabne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Osebno jih nisem poskusila,le z očmi.




Jessy -> RE: Regrad (10.3.2007 13:14:13)

Pri nas regrat sploh ni grenak. Na našem koncu tudi ni suho, saj skoraj vsak teden dežuje, tako da je regrat res dober.
Prav danes ga imamo spet namen iti nabirat. Njami!

Ti recepti, ki jih pišete o kuhanem regratu....a ne pride regrat potem tak....ovenel...packast??? Enkrat sem dala nanj prevroč krompir in se je kar poparil in mi je bil zanič, tako da ne vem, kako pa zgleda v teh receptih!?!?




Anonimen -> RE: Regrad (11.3.2007 10:07:21)

Odvisno od okusa posameznika.Narejen na olju in začinjen je kot vska druga zelenjava:špinača,cikorija in podobno.




Anonimen -> RE: Regrad (11.3.2007 18:50:34)

Takšne lušte ste mi naredila, da sem si ga danes nabrala in ga pojedla celo skledo z jajčkami in bučnim oljem. Njami!




Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>