Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Recept za dobro orehovo potico... 20.3.2008 19:11:28
|
|
|
|
Felicita
|
evo, recept po katerem jo jest delam (kaloričen in potraten, ampak če že grešimo, grešimo ornk ) kvašeno testo (lahko tut napišem recept) 3,75 dl sladke smetane 1l zmletih orehov 20 dag sladkorja z limonino lupinico (jest ga dam mal mn) jajce 2 žlici ruma Orehe popari z vrelo smetano, dodaj sladkor, jajce in rum. testo razvaljaš za nožev rob debelo, namažeš z nadevom, tesno zviješ in daš v okrogel pekač. Pusti naj vzhaja. Vzhajano namaži z jajcem in speči (180 stopinj, uro ali po potrebi več). namesto smetane lahko uporabiš mleko, a je potem potrebno dodati še cca 10 dag maščobe (stopljena margarina...)
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Recept za dobro orehovo potico... 20.3.2008 20:06:36
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Joj recepta zal nevem povedati ampak se pa lahko pohvalim da sem jo spekla danes in je krasna
|
|
|
|
RE: Recept za dobro orehovo potico... 20.3.2008 21:25:18
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Joj recepta zal nevem povedati ampak se pa lahko pohvalim da sem jo spekla danes in je krasna kako si jo spekla? po nečem že... pa ne veš recepta, saj nič slabga ne mislim, le ne razumem
|
|
RE: Recept za dobro orehovo potico... 21.3.2008 13:15:54
|
|
|
|
Katey
|
Hvala za recept, bi pa prosila ja če mi lahko napišeš še kaj vse daš v testo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Velikost prsi po dojenju.пеперутка16Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?Manjše. (
15%)
Večje. (
23%)
Enake. (
15%)
Enake, le bolj sproščene. (
46%)
Število vseh glasov: 13Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!