|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rafaelo kroglice
20.12.2008 9:23:37   
liju
Včeraj sem delala rafaelo kroglice in masa ni full trdauser posted image , kaj more tako bit? Jaz sem jih namreč prvič delala. Če ko naredim kroglico, se čez čas kar razvleče. Znorela bom, kaj se da kaj ukrenit, da bi bilo bolj trdo?

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rafaelo kroglice
20.12.2008 11:18:05   
CUKRČEK
po kakšnem receptu si jih delala? JAz jih delam s kislo smetano(400g kisle smetane, 15 dag sladkorja, en vanilij sladkor in približno 30 dag kokosove moke). VSe skupaj zmešam in pustim čez noč. PA sem mi ful lepo delajo.

ČE je premehka masa, dodaj še kokosovo moko. ČE je pretrda da razpada, pa malo smetane.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2008 12:20:24   
liju
Po temle:user posted image

25 dag margarine
2 dcl hladne vode
40 dag mleka v prahu
45 dag sladkorja
24 dag kokosove moke

Vedno bolj imam občutek, da sem premalo časa miksala. Ker tudi šamrole delaš iz kuhanega sladkorja in moraš full dolgo mikstat da se strdi, tako da je po moje to krivo, zdaj pa itak je kaj jeuser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2008 21:51:06   
skuštrana
Liju, jaz jih tudi delam po tvojem receptu pa so vedno dovolj trdeuser posted image

Jaz dam v posodo vodo, pustim da zavre, dam noter sladkor da se stopi, potem margarino, pa nato še mleko v prahu in kokos moko..Potem pa v hladilnik čez noč in naslednji dan naredim kroglice. Njemiuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

nelson10

180 (93%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!