|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
17.7.2006 14:26:46   
ery
Lep pozdrav, zanima me kako ve naredite puranove zrezke, da so dobri in zelo na hitro.

Namreč za kaj gre. Po porodniški sem začela delat , danes 2.dan in bo treba nekako začet kuhat..pa ne vem kako na hitro, ker se mi po pravici ne ljubi kuhati, ko pridem domov...user posted image

hvala za kak recept, punce..papauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
17.7.2006 14:27:21   
Anonimen
Kupim že narejene. user posted image

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
17.7.2006 14:28:05   
Anonimen
Lahko jih začiniš s curryem popečeš in zaliješ s sladko smetano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
17.7.2006 14:29:00   
Geja
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Lahko jih začiniš s curryem popečeš in zaliješ s sladko smetano.



user posted image  user posted image  user posted image  njami, njami... tako jih tudi jaz pripravljam user posted image user posted image user posted image

Geja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
17.7.2006 14:31:07   
ery
kako to s sladko smetano..prosim postopek...user posted image

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
17.7.2006 14:37:56   
Geja
normalno popečeš zrezke, dodaš cuury in zaliješ s sladko smetano... počakaš da zavre in počakaš še 3 minutke in to je to...

Geja

pa dober tek

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
17.7.2006 14:41:53   
Gina
Zrezke daš na malo srednje vročega olja, dodaš vegeto (ali sol), jaz dam zraven še curry, chilly(nepekoč), +šetraj (če ga nimaš ga spustiš) ali timijana, če imate radi baziliko, lahko daš baziliko namesto tega. Zrezke obrneš čez par minut in jih še iz druge strani začiniš enako in še tam zapečeš (par minut, toliko da niso več rdeči in da zunaj malo hrustajo, znotraj so pa sočni). Ko so pečeni, zliješ notri sladko smetano in samo na kratko prevereš.


Začimbe lahko menjaš. Namesto zgoraj omenjenih, lahko daš vegeto +mleto čebulo in česen + po tem, ko že zliješ smetano dodaš čisto na koncu svež peteršilj.
Lahko take zrezke narediš brez smetane, so natur in njami.

Lahko prepražiš čebulo ali por, popečeš zrezke s česnom v prahu in šetrajem ali čim podobnim, zraven vržeš še šampinjone (lahko iz konzerve, če je na hitro, ali pač sveže narežeš), jih toliko popečeš, da prevrejo in zaliješ s sladko smetano, spet toliko, da prevre. Na koncu jaz dam zraven še svež ali posušen peteršilj. Svež je boljši.

Če hočeš natur zrezke malo drugače, daš zrezke na olje, in jih začiniš s soljo, ingverjem, mleto kumino, chillyjem, curryjem, kurkumo (lahko jo spustiš, če nimaš) in če želiš še s koriandrom pa gorčičnimi semeni. Njami, samo moraš začimbe imeti doma.

Dober tek!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
17.7.2006 16:13:43   
SaaS
Jaz jih včasih čisto samo popečem, začinim pa jih kar s tisto začimbno mešanico za piščanca (ne vem kaj je vse notri - sol, paprika...)
To je res hitro in dobro. Ni pa nobene omake zraven, ampak saj vedno tudi ni treba, da je.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
17.7.2006 16:32:03   
Magi*
popečeš na vročem olju z obeh strani, da hrustajo, doliješ kak deci vode in pokriješ, da se malo cmarijo. ko so fino mehki, jih poliješ z malo sojine omake in pustiš, da se še par minut (odkriti) pečejo. zraven si privošči skledo solate.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
17.7.2006 18:36:57   
Anonimen
JAz jih špa samo zlato rumeno popečem in začinim s soljo in poprom. Ko so pečeni, dam na njih rezino paradižnika in čez pokrijem s sirom ter dam pokrovko gor, da se sir raztopi.

Druga varianta je, da namesto paradižnika dam gor tanki kolut ananasa.

Narežeš meso na koščke in popečeč, skuhaš ta čas riž in počez poliješ od Uncle Bens sladko kislo omako.


(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
17.7.2006 22:36:31   
BLAŽIKA
Urška tudi pri nas imamo takšne večkrat na jedilniku njam njam.

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
18.7.2006 7:49:15   
ery
mmmm..punce hvala...sem že včeraj naredila s smetano, so res nahitro.. je blo mojmu všeč.. res ste prave kuharice..

hvala hvalauser posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
18.7.2006 14:49:24   
anadejka
Ja jest k smetani še mal sira naribam,je full dobr.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
15.9.2006 13:23:40   
CosmoGirl
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Zrezke daš na malo srednje vročega olja, dodaš vegeto (ali sol), jaz dam zraven še curry, chilly(nepekoč), +šetraj (če ga nimaš ga spustiš) ali timijana, če imate radi baziliko, lahko daš baziliko namesto tega. Zrezke obrneš čez par minut in jih še iz druge strani začiniš enako in še tam zapečeš (par minut, toliko da niso več rdeči in da zunaj malo hrustajo, znotraj so pa sočni). Ko so pečeni, zliješ notri sladko smetano in samo na kratko prevereš.



No evo... jst sm končno dons tole probala... sicer sem dala samo vegeto, chili, curry (s slednjima dvema sem delala prvič) in smetano. Mmmmmmmmmmmmmmmmmm! Ful the best!! user posted image user posted image Pa še izpadlo je fuuuuul vrhunsko... kot bi kuhal kak profesionalen kuhar. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
20.9.2006 19:13:35   
muška
Jaz pa dodam še gobice.Ki jih popečem zraven zrezkov, prelijem s sladko smetano, pustim, da se malo cmari in zgosti vse skupaj . Zraven pa paše kak pire krompir in pa seveda testenine!!!!


Ali pa druga varianta,; k zrezkom dam različno zelenjavo in vse skupaj delma na omakco;

oboje za prste polizat user posted image

(odgovor članu CosmoGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Puranovi zrezki-na hitro in dobro :)
21.9.2006 10:18:39   
Anonimen
Zrezke nalahno potolčem,posolim,na nepotolčeni strani pomokam in na vroči maščobi na hitro opečem.
Prilijem juho in belo vino ter dušim 10 minut.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?