Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Puranji zrerki z gobicami in zelenim poprom 14.2.2007 13:49:04
|
|
|
|
total
|
Važička
_____________________________
Kaj naj rečem...srečna sm!!!
|
|
|
|
RE: Puranji zrerki z gobicami in zelenim poprom 14.2.2007 20:20:33
|
|
|
|
eya
|
Dve vprašanji: - a daš šampinjone ali druge gobe? - zeleni poper iz slanice ali suh?
_____________________________
Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.
|
|
|
|
RE: Puranji zrerki z gobicami in zelenim poprom 14.2.2007 22:26:13
|
|
|
|
Jessy
|
A boš tudi recept kaj izdala, al kako??? Madonca, si me zdajle razdražila s tem....
|
|
|
|
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 14.2.2007 22:33:19
|
|
|
|
Marogica
|
Packa, nam lušte delaš....
_____________________________
"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa". R. Tagore
|
|
|
|
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 15.2.2007 7:03:03
|
|
|
|
Saša27
|
Jaz pa imam danes piro z zelenjavo, za možeka pa svinjske zrezke v lovski omaki pa zravenj svaljke (pri nas rečemo luleke )
|
|
|
|
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 15.2.2007 12:23:01
|
|
|
|
muška
|
pa to je čisto simpl pimpl narest Torej , rabiš puranje zrezke, ki jih samo posoliš in popečeš iz obeh strani. Narežem sveže šampinjone ( pa tudi vloženi veljajo , ampak meni so sveži boljši, ker jih lahko narežem na tanke kolutke), jih dam k zrezkom in popečem. Prilijem sladko smetano( kar eno celo , ampak nikar rastlinske) in dodam vložen zelen poper, količinsko čisto po okusu. Če je potrebno kaj zgostit to naredim kar s sirom in to je to. S smetano pa nikar ne šparajte , več je je, boljše je Ajde, zdaj pa hitro kuhat!!!! Aja na enak način sem nardila tudi že svinjsko pljučno in glede na to, da ne maram svinjine, moram povedat, da je bilo fenomenalno dobro!!!
|
|
|
|
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 16.2.2007 21:44:33
|
|
|
|
zverinca
|
a kera ugane kaj bomo imeli jutri za kosilo?
|
|
|
|
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 20.2.2007 10:32:22
|
|
|
|
ery
|
Zanima me, kakšen okus da ta zeleni poper? kaj daš pa lahko namesto njega? A pa res gobe in smetana fajn prideta skupaj po okusu?
|
|
|
|
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 20.2.2007 10:41:50
|
|
|
|
kalbo
|
Na koncu lahko pa na vsak zrezek daš rezino sira, omako pa začiniš še z naribanim zbrincem. Na zrezke dam poleg soli še drobno nasekljan česen.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 20.2.2007 10:45:14 >
|
|
|
|
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 20.2.2007 10:45:04
|
|
|
|
kalbo
|
Zeleni poper ti da aromo popra, ampak manj peče. Gobice in smetana gresta pa odlično skupaj. Lahko se gobice nardi tud kot prilogo. Na olivnem olju (drugega sploh ne uporabljam) popražiš čebulo in malo česna (lahko se česen komot izpusti). Streseš gor oprane narezane šampinjone v slanici, malo popražiš, popraš, posuješ s peteršiljem in ko odstaviš dodaš kislo smetano. Soliš pa po potrebi.
|
|
|
|
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 20.2.2007 10:55:23
|
|
|
|
ery
|
O kalbo, hvala ti še za tvojo razlago. No to me sedaj zanima ali daš sladko smetano ali kislo?? Pa kakšne gobe to kupiš? Jaz nimam doma svežih ali naj kupim vložene šampinjone?
|
|
|
|
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 20.2.2007 11:46:25
|
|
|
|
kalbo
|
V omako med zrezke sladko, ki se jo vre. V tisto prilogo pa kislo, ki je pa ne smeš vret in jo dodaš takoj ko odstaviš. Kupim pa narezane šampijone v slanici od droge.
|
|
|
|
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 20.2.2007 11:56:35
|
|
|
|
ery
|
O super... hvala ti Kalbo..In katera stvar je boljša? s kislo ali sladko smetano? Evo zdej pa ne bom več spraševala.
|
|
|
|
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 20.2.2007 12:08:38
|
|
|
|
muška
|
Sladko smetano moraš dat! Drugače pa meni okus zelenega popra spominja na meto, pa malenkost je ostro tudi, ampak ne preveč, kot sem že napisala, imata to jed zelo rada moja otroka , pri popru pa ne šparam
|
|
|
|
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 20.2.2007 12:30:26
|
|
|
|
ery
|
ja sladko smetano je potrebno dati pri tvojem receptu. Pri kalbovem pa kislo, a je tako?
|
|
|
| Stran: [1] |
Letošnji dopustMiška2006Kje si boste privoščili letošnji dopust?morje-SLO (
14%)
morje-tujina (
56%)
hribi (
5%)
toplice (
6%)
drugo (
4%)
si ga ne bom privoščil (
15%)
Število vseh glasov: 309Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!