|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom
14.2.2007 13:48:00   
muška
v smetanovi omaki , zraven široki rezanci, solata in juhica,...

evo, to delam danes user posted image user posted image user posted image user posted image


če pa tako dišiiiiii user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puranji zrerki z gobicami in zelenim poprom
14.2.2007 13:49:04   
total
Važičkauser posted image

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Puranji zrerki z gobicami in zelenim poprom
14.2.2007 20:20:33   
eya
Dve vprašanji:
- a daš šampinjone ali druge gobe?
- zeleni poper iz slanice ali suh?

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Puranji zrerki z gobicami in zelenim poprom
14.2.2007 22:26:13   
Jessy
A boš tudi recept kaj izdala, al kako???

Madonca, si me zdajle razdražila s tem....

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom
14.2.2007 22:33:19   
Marogica
Packa, nam lušte delaš....user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom
15.2.2007 7:03:03   
Saša27
Jaz pa imam danes piro z zelenjavo, za možeka pa svinjske zrezke v lovski omaki pa zravenj svaljke (pri nas rečemo lulekeuser posted image )

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom
15.2.2007 12:23:01   
muška
user posted image user posted image user posted image

pa to je čisto simpl pimpl narest user posted image user posted image

Torej , rabiš puranje zrezke, ki jih samo posoliš in popečeš iz obeh strani. Narežem sveže šampinjone ( pa tudi vloženi veljajo , ampak meni so sveži boljši, ker jih lahko narežem na tanke kolutke), jih dam k zrezkom in popečem. Prilijem sladko smetano( kar eno celo , ampak nikar rastlinske) in dodam vložen zelen poper, količinsko čisto po okusu. Če je potrebno kaj zgostit to naredim kar s sirom in to je to.

S smetano pa nikar ne šparajte user posted image  , več je je, boljše je  user posted image user posted image user posted image

Ajde, zdaj pa hitro kuhat!!!!


Aja na enak način sem nardila tudi že svinjsko pljučno in glede na to, da ne maram svinjine, moram povedat, da je bilo fenomenalno dobro!!!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom
16.2.2007 21:44:33   
zverinca
user posted image a kera ugane kaj bomo imeli jutri za kosilo? user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom
20.2.2007 10:32:22   
ery
Zanima me, kakšen okus da ta zeleni poper? kaj daš pa lahko namesto njega?
A pa res gobe in smetana fajn prideta skupaj po okusu?

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom
20.2.2007 10:41:50   
kalbo
Na koncu lahko pa na vsak zrezek daš rezino sira, omako pa začiniš še z naribanim zbrincem. Na zrezke dam poleg soli še drobno nasekljan česen.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 20.2.2007 10:45:14 >

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom
20.2.2007 10:45:04   
kalbo
Zeleni poper ti da aromo popra, ampak manj peče. Gobice in smetana gresta pa odlično skupaj.

Lahko se gobice nardi tud kot prilogo. Na olivnem olju (drugega sploh ne uporabljam) popražiš čebulo in malo česna (lahko se česen komot izpusti). Streseš gor oprane narezane šampinjone v slanici, malo popražiš, popraš, posuješ s peteršiljem in ko odstaviš dodaš kislo smetano. Soliš pa po potrebi.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom
20.2.2007 10:55:23   
ery
O kalbo, hvala ti še za tvojo razlago. user posted image  No to me sedaj zanima ali daš sladko smetano ali kislo??
Pa kakšne gobe to kupiš? Jaz nimam doma svežih ali naj kupim vložene šampinjone?

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom
20.2.2007 11:46:25   
kalbo
V omako med zrezke sladko, ki se jo vre. V tisto prilogo pa kislo, ki je pa ne smeš vret in jo dodaš takoj ko odstaviš. Kupim pa narezane šampijone v slanici od droge.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom
20.2.2007 11:56:35   
ery
O super... hvala ti Kalbo..In katera stvar je boljša? s kislo ali sladko smetano? Evo zdej pa ne bom več spraševala. user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom
20.2.2007 12:08:38   
muška
Sladko smetano moraš dat!

Drugače pa meni okus zelenega popra spominja na meto, pa malenkost je ostro tudi, ampak ne preveč, kot sem že napisala, imata to jed zelo rada moja otroka , pri popru pa ne šparam user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom
20.2.2007 12:30:26   
ery
ja sladko smetano je potrebno dati pri tvojem receptu. Pri kalbovem pa kislo, a je tako?

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom
20.2.2007 13:29:53   
kalbo
Sej ti pravim, da na zrezke z gobicami sladko, na gobice kot prilogo pa kislo.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.
To čokolado boste jedli brez slabe vesti
Želja po spremembi na bolje in strast do čokolade sta botrovali nastanku znamke Tony's Chocolonely.




Letošnji dopust
Miška2006

Kje si boste privoščili letošnji dopust?

morje-SLO (14%)

morje-tujina (56%)

hribi (5%)

toplice (6%)

drugo (4%)

si ga ne bom privoščil (15%)


Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!