muška -> RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom (15.2.2007 12:23:01)
|
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] pa to je čisto simpl pimpl narest [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Torej , rabiš puranje zrezke, ki jih samo posoliš in popečeš iz obeh strani. Narežem sveže šampinjone ( pa tudi vloženi veljajo , ampak meni so sveži boljši, ker jih lahko narežem na tanke kolutke), jih dam k zrezkom in popečem. Prilijem sladko smetano( kar eno celo , ampak nikar rastlinske) in dodam vložen zelen poper, količinsko čisto po okusu. Če je potrebno kaj zgostit to naredim kar s sirom in to je to. S smetano pa nikar ne šparajte [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , več je je, boljše je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ajde, zdaj pa hitro kuhat!!!! Aja na enak način sem nardila tudi že svinjsko pljučno in glede na to, da ne maram svinjine, moram povedat, da je bilo fenomenalno dobro!!!
|
|
|
|