Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Preliv iz bele čokolade? 18.3.2009 8:34:12
|
|
|
|
Volga
|
Stvar je taka: mali bi rad torto z belo čokolado. Sem jo enkrat že delal prav z belo kuverturo, mislim, da je bila od mannerja, pa ni bilo v redu. Tako zelo hitro se strdi, pa kar neke grudice pridejo pa tako gosto je...skratka, ni bilo v redu. Zdaj pa razmišljamm, če bi naredila preliv kar iz navadne bele čokolade Milka. kaj mislite, bi se to obneslo, naredim pač enako kot s črno, torej stopim, malo putra vmes in to je to? Je katera že delala iz bele čokolade?
|
|
|
|
RE: Preliv iz bele čokolade? 18.3.2009 9:09:50
|
|
|
|
cukr07
|
Jaz vedno delam prelive iz bele Milkine čokolada, ker se mi pri vseh ostalih naredijo grudice. Delam pa po istem receptu kot s temno čokolado: - 35 dag čokolade - 1,5 dl mleka - 10 dag margarine
|
|
RE: Preliv iz bele čokolade? 18.3.2009 9:13:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Jaz vedno delam prelive iz bele Milkine čokolada, ker se mi pri vseh ostalih naredijo grudice. Delam pa po istem receptu kot s temno čokolado: - 35 dag čokolade - 1,5 dl mleka - 10 dag margarine Aha no, potem je ostalo res bolj šit kot ne. Bom pa tudi jaz zdaj probla z Milko. Pa a ni 10 dkg margarine malo veliko? No, saj jaz ne vem, koliko putra dam vmes, ker dam malo od oka, dokler se mi ne zdi dovolj tekoče in mazljivo. Pa jaz dam v temno čokolado vodo zraven, bom priobala zdaj z mlekom. Hvala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2009 9:48:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Preliv iz bele čokolade? 18.3.2009 9:53:38
|
|
|
|
cukr07
|
Meni se je prvič tudi zdelo 10dag margarine veliko, ampak ni. Sem tudi sama že probala dat manj, pa se potem ni tako lepo rezalo.
|
|
RE: Preliv iz bele čokolade? 18.3.2009 9:56:23
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija kaj pa tortni prelivi, ki jih dobis v trgovini Sem probla, pa ni pol peesde mrzle vode vredno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Limonov-bananin kruhSte se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?