Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Predjed - mehiška kuhinja 20.3.2009 11:06:08
|
|
|
|
anabanana
|
Seveda so mini tortilje predjed, tako postrežejo tudi v mehiški restavraciji...daš to in enih par različnih omakic...načo, pikantne... Za grickat pred glavno jedjo ...
_____________________________
krepat ma ne molat
|
|
|
|
RE: Predjed - mehiška kuhinja 20.3.2009 12:44:24
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bejba V soboto imava povabljene prijatelje na večerjo in bova z možem pripravila mehiško hrano. Glavno jed in sladico imava že izbrano, zdaj bi pa rada našla kakšen recept za kakšno mini, enostavno mehiško predjed. Sem mislila na tisti njihov koruzni čips ala tortilije s kakšnimi omakicami, pa ne vem če je to za predjed. Ima katera še kakšno idejo? Hvala LP; B http://www.mexico1867.com/home.html Evo, nekaj idej za predjedi oz. prigrizke lahko najdeš na tej strani :-)
|
|
|
|
RE: Predjed - mehiška kuhinja 20.3.2009 12:47:54
|
|
|
|
Splišni
|
Mmmmmmnjam, jaz bi tole jedla: POLNJENE PAPRIKE CHILLES RELLENOS 4 velike sveže paprike, 300 g bučk, 100 g skute, 50 g naribanega sira, 2 žlici olivnega olja, sol, bazilika, mleta paprika (chilli). Bučke narežemo na kocke in jih na olivnem olju popražimo. Dodamo začiimbe, paprike pa operemo, jih po dolgem prerežemo na pol in očistimo. Z bučkami nadevamo paprike, prekrijemo s skuto, na vrhu pretresemoo z ribanim sirom. Pečemo 20 minut na 200 stopinj celzija.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 16:00:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiGluten oziroma žitarice uvajajte postopomaMarsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zadnje s foruma
Določitev spola.
пеперутка16
Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: