|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prašički
25.12.2008 23:25:53   
Noel
Pozdravljene!

Iščem recept za peko prašičkov iz testa. Ali mi lahko kdo pomaga?

Hvala in lep večer!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prašički
25.12.2008 23:49:31   
Ribica **
Jaz imam takega s skuto in mletimi mandeljni iz ene otroske kuharsek knjige - recept je za pujske in miske. Pretipkam?

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prašički
26.12.2008 8:17:41   
Noel
Prosim, če se ti da. Bi ene nardila, pa nimam recepta.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prašički
26.12.2008 17:11:14   
Ribica **
Za testo potrebujes:
150g nemastne skute
6 Ž mleka
6 Ž jedilnega olja
70g sladkorja
1 vrečko vanilijevega sladkorja
225 g bele moke
1 vrečko pecilnega praška
100g olupljenih, zmletih mandljev

za premaz:
1 rumenjak
1 ž mleka

za okras:
rozine

dobro zmešaj skuto, mleko, olje, sladkor in van. sladkor. vmešaj polovico moke, zmešane in presejane s pecilnim praškom. nato dodaj še preostalo moko in zmlete mandlje ter ugneti na delovni površini gladko testo. delovno površino potresi z moko in na njej razvaljaj polovico testa. za pujska izreži s kozarčkom dva kroga, za nos pa tretji, manjši krog. en večji krog razpolovi, da dobiš uhlja. vse skupaj pomaži z rumenjakovim mlekom, sestavi posamezne dele (jaz jih lepim z beljakom), vstavi rozine za oči in speci na peki papirju (oz. pomaščenem pekaču) v prej segreti pečici.

el. pečica: 175-200°C
čas pečenja: pribl. 20 min
plin. pečica: stopnja 3-4

Iz druge polovice pa lahko narediš miške ali pa pač pujske - meni osebno so bolj luškani user posted image

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prašički
26.12.2008 18:56:36   
robinzon
http://kulinarika.net/recept/sladice/Novoletni_pujski-4455.html

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prašički
26.12.2008 22:35:37   
Noel
Res hvala obema. Bom preizkušala.

Lp

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?