|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prašički
25.12.2008 23:25:53   
Noel
Pozdravljene!

Iščem recept za peko prašičkov iz testa. Ali mi lahko kdo pomaga?

Hvala in lep večer!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prašički
25.12.2008 23:49:31   
Ribica **
Jaz imam takega s skuto in mletimi mandeljni iz ene otroske kuharsek knjige - recept je za pujske in miske. Pretipkam?

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prašički
26.12.2008 8:17:41   
Noel
Prosim, če se ti da. Bi ene nardila, pa nimam recepta.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prašički
26.12.2008 17:11:14   
Ribica **
Za testo potrebujes:
150g nemastne skute
6 Ž mleka
6 Ž jedilnega olja
70g sladkorja
1 vrečko vanilijevega sladkorja
225 g bele moke
1 vrečko pecilnega praška
100g olupljenih, zmletih mandljev

za premaz:
1 rumenjak
1 ž mleka

za okras:
rozine

dobro zmešaj skuto, mleko, olje, sladkor in van. sladkor. vmešaj polovico moke, zmešane in presejane s pecilnim praškom. nato dodaj še preostalo moko in zmlete mandlje ter ugneti na delovni površini gladko testo. delovno površino potresi z moko in na njej razvaljaj polovico testa. za pujska izreži s kozarčkom dva kroga, za nos pa tretji, manjši krog. en večji krog razpolovi, da dobiš uhlja. vse skupaj pomaži z rumenjakovim mlekom, sestavi posamezne dele (jaz jih lepim z beljakom), vstavi rozine za oči in speci na peki papirju (oz. pomaščenem pekaču) v prej segreti pečici.

el. pečica: 175-200°C
čas pečenja: pribl. 20 min
plin. pečica: stopnja 3-4

Iz druge polovice pa lahko narediš miške ali pa pač pujske - meni osebno so bolj luškani user posted image

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prašički
26.12.2008 18:56:36   
robinzon
http://kulinarika.net/recept/sladice/Novoletni_pujski-4455.html

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prašički
26.12.2008 22:35:37   
Noel
Res hvala obema. Bom preizkušala.

Lp

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako speči najboljše krofe?
Kmalu bo na vrata potrkal pust. Ker pa pusta ni brez tradicionalnih krofov, je tokrat Fala slonček za vas pripravil nasv...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.