Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 10:15:17
|
|
|
|
Anonimen
|
A hočeš statistiko? Od pred dveh tednov do četrtka vsak dan, potem pa nič do včeraj.
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 10:15:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Hello! Mislim, da je bolj pomembno kak je ta vajin seks kot to, kolikokrat na teden je. Mislim, da se je brezveze ukvarjati s tem, ali je to 3 krat ali 4 krat na teden, važno je da se uskladita. Če on rabi več, se potrudi ali si izmislita kake igrice ali mu ti pomagaj k zadovoljitvi, lahko pa tudi on tebe kdaj naolji, zmasira in ni vrag, da ne boš večkrat za stvar.
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 10:16:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj, ko sem noseča 1 krat na teden, prej pa različno. Odvisno od časa, razpoloženja, ...včasih cel teden vsak dan, včasih cel teden nič...
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 10:17:12
|
|
|
|
Anonimen
|
kakor kdaj....včasih vsak dan....ne vem ene tri dni, potem pa tud samo 1x na teden....men je tud to dovolj, mož bi pa vsak dan, čeprav sej se tud naveliča daj enkrat mu ustreži pa daj vsak dan al pa na dva dni, boš vidla, da ga bo minilo...sej malo se pa da potrpet, pa tud potem zapaše...samo pripravit se do tega je malo težje. Pa srečno
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 10:19:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno od razpoloženja in časa. Običajno pa tam 3-4x tedensko. Pred M malo manj k nism pri volji običajno.
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 10:25:04
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nama je obratno - jaz želim skos, moj pa nima volje včasih 1x na teden, včasih vsak drugi dan, včasih 14 dni ne... pred leti pa sva vsak dan!
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 10:29:37
|
|
|
|
piščanc
|
če ješ kt je lahko vzrok tudi to, ker manjšajo željo. meni najbolj odgovarjajo cilest, po Femoden sem imela pa tudi izredno majhno željo, kar je bilo precej nenavadno. drugače pa to pišem že ene tretjič ta teden - najraje vsak dan, realno pa cca. 5-6 krat na teden. kaj pa češ drugega počet? gledat tv, pospravljat, pit...
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 10:41:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je pa takole. Če gledam nasplošno je to vsak drugi dan oziroma 3-4x na teden. V času M sploh ne. Pride pa tudi teden, ko vsak dan. To je ponavadi po koncu M. Pride pa tudi teden, ko samo 2x. Odvisno tudi od služb in obveznostih, ki jih imava. Včasih to "delava" zvečer, včasih zjutraj pred službo, včasih takoj, ko prideva iz službe. Čisto odvisno od razpoloženja. Je pa pri nama želja nekje enaka. Ni tako, da bi on skoz, jaz pa nisem za to. Pri tej stvari sva pa res kar usklajena. Še dobro. Če začne škripati pri sexu, lahko pride kar do zakonske krize. Včasih probava tudi kaj čisto novega, včasih se samo masirava, pa potem čisto spontano to preide še v sex, ki je lahko božanski. Ravno včeraj je bilo tako. Sem mislila, da bova eden drugega pojedla,.. No podrobnosti pa ostanejo samo med nama.
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 10:48:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskreno?Ponavadi 2x dnevno ali vsaj enkrat. Če se kdaj zgodi, da mine dan(24 ur) brez seksa, ga nadoknadiva strastno. Komaj čakava, da otroci zaspijo in se lahko divje ljubiva.
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 10:56:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi je vseeno tudi, če nikoli več ne sexam. Ni mi do sexa.
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 11:02:34
|
|
|
|
fragola
|
Moj bi hotu tudi vsak dan ma meni pa se res ne da vsak dan tko, da v povprepčju 3x na teden!Kadar mam M, pa ne!
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 11:19:28
|
|
|
|
digi
|
Ufff ste aktivni. a ti bi iskreno? No, ko sva bila na začetku zveze sva tudi 6krat na dan , da sploh prav hodit več nisem mogla, sedaj po 6-ih letih pa ko je naš kričač na svetu in živimo v hiši mojih staršev pa 3krat al pa 4 krat na mesec .... No včasih več, včasih manj.... Pa včasih enemu ni, drugič drugemu, enkrat mali ne pusti, enkrat vsi ostali ne.... včasih sva čist hin.... pa kaj vem- ne vem če nem dans našega malo izkoristla - ste mi lušte naredile Pa kaj bi bila anonimna- mogoče se pa kdo z istimi težavami najde
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 11:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf... Hvala bogu, sem že mislila da sem edina. Tudi meni ni do tega. Preden sem rodila sva skoraj vsak dan, včasih tudi večkrat na dan, po porodu pa če bi 1x na mesec bi mi bilo dovolj, enostavno ne čutim potrebe. Seveda, sva se glede tega že velikokrat prepirala, saj je njemu to absolutno premalo. Ampak ne morem si pomagat - enostavno ni želje. Ko pa že, pa je seks 1A (saj verjetno mora bit če po dolgem času ). Velkokrat sva se o tem pogovarjala, ampak nič ne pomaga. Ko pa mu omenim, da bi še lahko imeli kakšnega dojenčka, pa mi reče, da se mora prvo vzpostavit najin seksualni odnos na normalno (za njega 3-4x tedensko) stanje. Kdaj se bo pa ne vem, vem da ti nisem nič kaj pomagala, ampak meni je vsaj to v tolažbo, da nisem edina, čeprav je malce zaskrbljujoče
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 11:30:05
|
|
|
|
srki
|
Iskreno povedano, res ne štejem, ker ni vsak teden enako, statistike pa se mi ne da delat.
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 12:11:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Tuakj bi blo dobro, če bi vsaka zraven napisala koliko časa je v vezi. Tiste, ki to počnete večkrat na dan, sigurno niste 10 in več let poročene ali pa tudi, a težko verjetno. Pri nas je čisto različno. Včasih je vsak dan, včasih vsak drugi, včasih ni po 10 dni pa je potem pet dni vsak dan. Odvisno, pri nas ni nekega vzorca.....važno, da je spontano.
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 12:18:31
|
|
|
|
Anonimen
|
No, midva sva pa v zvezi 8 let, pa je želja po seksu še vedno velika, vendar ni vedno priložnosti za to. Živiva še trenutno pri starših in potem lahko izkoristiš samo pozno zvečer (včasih si takrat tudi preutrujen, da bi se ti dalo) ali pa koga ni doma (takrat pa izkoristiva kolikor se da in je noro). Tako da se povprečno ljubiva 2-3 x na teden, če pa sva npr. na morju, kjer sva sama, pa tudi vsak dan. Komaj pa čakava, da greva v svoje stanovanje, kjer bova sama in bova lahko kadarkoli si bova zaželela oz. nama bo do tega .
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 12:20:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pri nas je pa takole. Če gledam nasplošno je to vsak drugi dan oziroma 3-4x na teden. V času M sploh ne. Pride pa tudi teden, ko vsak dan. To je ponavadi po koncu M. Pride pa tudi teden, ko samo 2x. Odvisno tudi od služb in obveznostih, ki jih imava. Včasih to "delava" zvečer, včasih zjutraj pred službo, včasih takoj, ko prideva iz službe. Čisto odvisno od razpoloženja. Je pa pri nama želja nekje enaka. Ni tako, da bi on skoz, jaz pa nisem za to. Pri tej stvari sva pa res kar usklajena. Še dobro. Če začne škripati pri sexu, lahko pride kar do zakonske krize. Včasih probava tudi kaj čisto novega, včasih se samo masirava, pa potem čisto spontano to preide še v sex, ki je lahko božanski. Ravno včeraj je bilo tako. Sem mislila, da bova eden drugega pojedla,.. No podrobnosti pa ostanejo samo med nama. Da dodam, skupaj sva že 15 let in imava tri otroke. Ne vem pa zakaj je pomembno koliko časa si v zvezi? A se potem kasneje naveličaš? To mi nikoli ni bilo jasno!
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 12:27:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi midva sva skupaj 16 let, od tega 12 let poročena, imava dva otroka. Glede sexsa pa vam povem, da se ni skoraj nič spremenilo. Še vedno je to opravljeno z velikim užitkom, povprečno pa vsak drugi dan. Ko imam pa menstro, pa ni nič. Moj takrat noče. Mogoče je bilo res obdobje, ko je bilo tam 2x na teden, ko sta bili hčerki še manjši. Zdej pa to ni več problem. Pa zaenkrat zelooooooooo uživam v tem "poslu".
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 12:36:03
|
|
|
|
piščanc
|
skupaj sva 10 let in imava dva otroka če je to pomembno
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 12:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsak drugi dan pa enga vmes. Se hecam.Kakor kdaj včasih trikrat na teden včasih enkrat odvisno...
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 12:52:43
|
|
|
|
bekyca
|
Pri nas je tudi tako, da je pač čisto odvisno od razpoloženja. Včasih vsak dan, včasih vsak drugi, včasih je pet dni pavze, včasih je pa sploh ni... niti men menstro.
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 12:57:45
|
|
|
|
KIKI****
|
Ojej Midva sva v začetku zveze vedno kadar sva bila skupaj , celo noč, čez dan, non stop (razen v času menstruacije). Potem sem kr kmalu zanosila bila tečna, bilo mio je slabo (prve tri mesece sva le parkrat) pol pa spet večkrat ampak cca 2x tedensko. Po drugem porodu spet malo manj-obveznosti,...izčrpanost,.. Sedaj ko je najina zveza že v 6 letu pa sexama kot da sva na tekmovanju kdo bo večkrat Ja nama paše pa ne-če se nekomu da drugemu pa ne je drugi od naju toliko fer da ga vsaj poteši
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 19:32:31
|
|
|
|
G in T
|
Točnega števila ne vem, ampak tam bliz 100X lahk pa zdej od 1 septembra štejem, pa vam 1 oktobra povem
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 19:34:38
|
|
|
|
FORZA
|
Po potrebi
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?