|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potratna potica
4.11.2009 8:10:55   
zvesta
Ja, očitno me hormoni čisto dajajo in imam nenavadne lušte :) Sicer malo manj volje, ampak očitno želodec prevaga...



Te potice nisem delala še nikoli, tako da sploh ne vem, če se naj lotim, ker zgleda zapleteno.

Našla sem si ta recept:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1667

Ima katera boljšega?

Vse mi še nekak gre, ustavi se pa pri izbiri pekačev.

A mora bit pekač za biskvit in posledično biskvit manjši od pekača v katerem se potem peče potica? Ali naj raje biskvit za dva-tri centimetre obrežem, da ga potem stlačim v isti pekač?

Kak pekač (velikost) je sploh primeren za peko te potice?


Vsak nasvet v katerekoli delu postopka je dobrodošel. Mi glih ni, da bi zajebala tako količino sestavin.

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potratna potica
4.11.2009 8:20:41   
noranate
Čim manj kompliciraj pri tej potici, pa boš videla, da bo ratala. Sama spečem biskvit v tistem pekaču, v katerem bom potem pekla potico in nič ga ni treba obrezovat. To boš že potem videla, ko boš zlagala vse v pekač. Speci biskvit, kot ga pečeš ponavadi in ga prereži, da bosta dva (lahko pa spečeš posebej). In v tistem pekaču, v katerem ga pečeš, edino, kar je je to, da mora biti višji  pekač (ne tisti zelo nizek). Srečno, če te še kaj zanima, piši.user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Potratna potica
4.11.2009 8:37:30   
bučkabb
za tale recept potrebuješ pekač v katerega drgač spraviš dve rebre navadne potice, mora bit pa tavisok

biskvit pol spečeš na peki papirju v istem pekaču, ko boš pol celo potico spekla.

svetujem ti tudi da narediš nadeve fajn močnate, da bo pol potica fajn sočna, ker če maš presuhe je pol potica tud tak suha.

aja sem vidla pol v receptu damaš za navlažit biskvite, no jaz jih posebaj ne navlažim, naredim pa sočne nadeve,
z rumom ne pretiravaj, sploh če bodo jedli potico otroci, jaz dam mal ruma v kvašeno testo, pa pol v orehov nadev in je to to.

< Sporočilo je popravil bučkabb -- 4.11.2009 8:41:07 >

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




ime na S
katarincatinca77

Kaj vam je lepše?

Sara (47%)

Sabrina (7%)

Stella (22%)

Sofia (23%)


Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!