DaisyE
|
Hej lučkec, hvala za objemčke. In enga nazaj Maš prav. Mama je mama. Takva ili ovakva. Bela. kava, komaj čakaš, a ne? Zdaj že jaz komaj čakam, da bosta šla na adatacijo. Saj vem, da si verjetno želiš, da bi čim prej nastopil trenutek, ko boste skupaj doma, ampak si predstavljam, da bi bila tud adaptacije ful vesela - samo, da smo skupaj. . Eva, jaz optimist, na veliko razlagam, da je zdaj itak že navajen spati sam zase in da je najbolj smiselno, da ga dam kar v posteljo, pa mu ne rušim rutine, ampak zdaj sem lahko pametna, a ne? Bomo videli, kaj bo čez en mesec. Ma, saj si mislim, kolk mora bit luštno, če se zbudiš zraven dveh malih žabic. Evo, midva sva v sobo nazaj naselila vse tisto, kar ima v njej ostati in moram reči, da izgleda svetovno. Pol sem pa - seveda - not prinesla obe plišasti igrači, ki sta zaenkrat pri bajti. Potem sem pa iz vrečke potegnila vse tinimini cotke, ki smo jih do zdaj moja seka, jaz, tašča in svakinja v začetni evforiji kupile (babe pač ) iz njih porezala vse deklaracije, jih obrnila in dala prat. Madona, občutek je bil takšen, kot da je eno navadno nedeljsko popoldne, jaz perem cote, malček se pa z atijem nekje igra. Sem se mogla kar zadržat, da nisem ventilov spustila. Ampak zdaj sem spet pri sebi, cote se perejo, ko jih bom obešala , me bo verjetno pobralo, ampak tisto je še kakšno urco stran. U glavnem, prva nedelja in prvi vikend po vrnitvi iz Moskve, ko nisem čisto in popolnoma nič otožna, ampak samo vesela, ker bom jutri tak čas že tam in me bo samo par uric še ločilo do trenutka, ko ga spet malo pomučkam. Še na šiht jutri mi ni noben problem it, ampak komaj čakam. Prej, ko se začne, prej ga bo konec.