|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč - Ventilacijska pečica
24.11.2007 16:03:22   
Janya
Rada se bi sparvila pečt nutelino torto, pa imam z ventilacijsko pečico kar nekaj težav, ker mi nagaja in mi biskvit speče samo zgoraj spodaj vmes pa je še vse pacasto. Pečem pa na navadnem programu ( ne na ventilacijskem) navaden biskvit 20 minut na 200C. Imam pa od Elektroluxa pečico staro 2 leti.
Kaj delam narobe oz. kako biskvit za torte pečete vi? Stopinje in čas pečenja?
Ker na prejšni stari pečici nisem imela tega problema, recepti pa so tudi isti.

Prosim na pomoč, ker nam je čist cukr padu user posted image  user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč - Ventilacijska pečica
24.11.2007 17:24:56   
nabiralka
hm....ja to je pa problem, ker taki neuspeli poskusi ponavadi kar jemljejo voljo. Lahko le napišem svoje izkušnje; jaz vse biskvite pečem 20 minut na 180 stopinjah. Če ti pa tvoja pečica prehitro zapeče pa po 20 minutah biskvit pokrij s peki papirjem, pečico odklopi, biskvit pa pusti še nekaj časa notri. S papirjem preprečiš, da po vrhu pridobiva na zapečenosti. Čudno se mi pa zdi, da se pečica tako obnaša, glede na to da je razmeroma nova.
Jah, ne vem če sem ti kaj veliko pomagala,a sem se morala oglasiti, ker vem kako je, ko raven cukra pade user posted image
Želim obilo sladkanja.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2007 22:31:39   
Noel
Mislim, da bo najbolje, da pečico nastaviš na nekje okoli 180c in daš na ventilatorsko pečenje. Jaz vedno tako prakticiram in moram reči, da mi uspeva.

(odgovor članu nabiralka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2007 22:50:44   
Jessy
Napaka je, ker imaš previsoko temperaturo in prekratek čas. Daj na 180°C in peci okrog 35 min. Zagotovo bo uspelo.

Če ti to dela težave, peci klasično zgornji in spodnji grelec na 180°C približno 35 do 40 min.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2007 0:12:20   
monja79
Ja ventilacijska pečica je fajn za pečenje na večih nivojih (npr. dva pladnja keksov naenkrat itd). Za obvezno znižat temperaturo, ker topel zrak še razpihava in potem povrhu zažge, v globini pa ni pečeno.
Peci na navadno (spodnje in zgornje grelo), če pa z ventilatorjem pa znižaj temperaturo in podaljšaj čas pečenja kot je predlagala Jessy.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2007 12:32:45   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Napaka je, ker imaš previsoko temperaturo in prekratek čas. Daj na 180°C in peci okrog 35 min. Zagotovo bo uspelo.

Točno to. Jaz tudi vedno pečem daljši čas in pri nižji temperaturi, pa mi vedno rata.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2007 12:38:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Ja, jaz tudi tako naredim in to v ventilatorski pečici.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2007 15:24:34   
Janya
Hvala za odgovore, bom poskusila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?