|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč - divjačinska pečenka
27.9.2010 8:27:37   
razigrana
Kako jo pripravite? Jaz je nisem še nikoli, zdaj sva pa dobila en lep kos košute in ne vem kako naj jo pripravimuser posted image . Sem že brskala po netu, pa ne najdem nobenega recepta.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč - divjačinska pečenka
27.9.2010 8:48:52   
Luni
Divjačino daš dan prej obvezno v marinado. Jaz naredim takole: meso posolim, dodam začimbe (obvezno brinove jagode, česen in čebula v kosih, ostalo po okusu: peteršilj, poper, malo majarona... ) in polijem z oljem (jaz to naredim z olivnim, ker drugega skoraj več ne uporabljam). Seveda pa k marinadi lahko dodaš še zelenjavo, katera se bo pekla skupaj s pečenko: korenje, koleraba,....

_____________________________



(odgovor članu razigrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pomoč - divjačinska pečenka
27.9.2010 9:17:13   
Volga
pa dobro je dva dni marinirat. Lahko dodaš še koren, poper v zrnju, majaron, lovor, brinove jagode, česen, čebulo, peteršilj, pa obvezno vino in malo vode.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pomoč - divjačinska pečenka
27.9.2010 9:58:42   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

pa dobro je dva dni marinirat. Lahko dodaš še koren, poper v zrnju, majaron, lovor, brinove jagode, česen, čebulo, peteršilj, pa obvezno vino in malo vode.

Ja, točno, vino, obvezno rdeče ali črno!


_____________________________



(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pomoč - divjačinska pečenka
27.9.2010 10:29:29   
razigrana
Super. Hvala vamauser posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pomoč - divjačinska pečenka
27.9.2010 11:44:38   
Felicita
pa ko pečeš pazi da zadeve ne presušiš. peči pokrito, samo na koncu potem odkrij da se naredi skorjica. pa zraven (za postrežt) fajn paše kaka kisla marmelada - brusnice, ribez, drnulja.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu razigrana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pomoč - divjačinska pečenka
27.9.2010 19:52:42   
Pokora
Jaz bi ti pa predlagala da jo spečeš v tistih vrečkah za peko. Poleg mesa daš v vrečko tudi vse ostalo kar so ti že punce napisale. Meso tako ostane lepo sočno. Vrečke za peko pa kupiš v vsaki trgovoni kjer prodajajo vrečke za gospodinjstvo.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pomoč - divjačinska pečenka
27.9.2010 23:08:49   
*daša*
Meni najboljši recept za divjačino: meso tik pred peko iz vseh strani fejst nasoliš, ga popopraš, posuješ z grobo mletim česnom, brinovimi jagodami, rustikalnimi in provansalskimi začimbami in ga preliješ z vročim oljem. V litru vrele vode raztopiš tri goveje kocke in to naliješ po pekaču okrog mesa kak cm ali 1,5 cm visoko. Pečenko nato vsake toliko časa narahlo (da ne spreš začimb) z žlico poliješ s to tekočino iz dna pekača. Po pekaču razporediš tudi dve na 4 dele narezani čebuli in par glav česna. Ko je pečenka pečena jo razrežeš in preliješ z omako iz dna pekača. Če je dovolj prostora lahko daš zraven v pekač tudi krompir.

< Sporočilo je popravil *daša* -- 27.9.2010 23:09:45 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?