Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč - Ventilacijska pečica 24.11.2007 17:24:56
|
|
|
|
nabiralka
|
hm....ja to je pa problem, ker taki neuspeli poskusi ponavadi kar jemljejo voljo. Lahko le napišem svoje izkušnje; jaz vse biskvite pečem 20 minut na 180 stopinjah. Če ti pa tvoja pečica prehitro zapeče pa po 20 minutah biskvit pokrij s peki papirjem, pečico odklopi, biskvit pa pusti še nekaj časa notri. S papirjem preprečiš, da po vrhu pridobiva na zapečenosti. Čudno se mi pa zdi, da se pečica tako obnaša, glede na to da je razmeroma nova. Jah, ne vem če sem ti kaj veliko pomagala,a sem se morala oglasiti, ker vem kako je, ko raven cukra pade Želim obilo sladkanja.
|
|
|
|
RE: Pomoč - Ventilacijska pečica 24.11.2007 22:31:39
|
|
|
|
Noel
|
Mislim, da bo najbolje, da pečico nastaviš na nekje okoli 180c in daš na ventilatorsko pečenje. Jaz vedno tako prakticiram in moram reči, da mi uspeva.
|
|
|
|
RE: Pomoč - Ventilacijska pečica 24.11.2007 22:50:44
|
|
|
|
Jessy
|
Napaka je, ker imaš previsoko temperaturo in prekratek čas. Daj na 180°C in peci okrog 35 min. Zagotovo bo uspelo. Če ti to dela težave, peci klasično zgornji in spodnji grelec na 180°C približno 35 do 40 min.
|
|
RE: Pomoč - Ventilacijska pečica 25.11.2007 0:12:20
|
|
|
|
monja79
|
Ja ventilacijska pečica je fajn za pečenje na večih nivojih (npr. dva pladnja keksov naenkrat itd). Za obvezno znižat temperaturo, ker topel zrak še razpihava in potem povrhu zažge, v globini pa ni pečeno. Peci na navadno (spodnje in zgornje grelo), če pa z ventilatorjem pa znižaj temperaturo in podaljšaj čas pečenja kot je predlagala Jessy.
|
|
|
|
RE: Pomoč - Ventilacijska pečica 25.11.2007 12:32:45
|
|
|
|
cukr07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Napaka je, ker imaš previsoko temperaturo in prekratek čas. Daj na 180°C in peci okrog 35 min. Zagotovo bo uspelo. Točno to. Jaz tudi vedno pečem daljši čas in pri nižji temperaturi, pa mi vedno rata.
|
|
|
|
RE: Pomoč - Ventilacijska pečica 25.11.2007 12:38:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Napaka je, ker imaš previsoko temperaturo in prekratek čas. Daj na 180°C in peci okrog 35 min. Zagotovo bo uspelo. Ja, jaz tudi tako naredim in to v ventilatorski pečici.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?