|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polpeti iz kuhane govedine
14.4.2008 12:30:24   
Valentina
V soboto sem skuhala govejo juho. Juha je šla takoj, z govedino se pa vedno silimo user posted image

Danes bi 1. naredila polpete. Kaj dat notri poleg jajčka, moke, česna, čebule, da ne bo ravno kot žagovinauser posted image  

Ali ima mogoče katera kakšen boljši predlog? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polpeti iz kuhane govedine
14.4.2008 12:47:56   
Abra
Veliko peteršilja ali kaj podobnega. Zdaj je že tolko svežih zelišč, da imaš kar neki izbire. Moke pa jaz nikoli ne dam user posted image res, da to delam ene 3x na leto, ker tudi goveje juhe ne kuhamo ravno pogosto.

(odgovor članu Valentina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Polpeti iz kuhane govedine
14.4.2008 12:51:34   
Valentina
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Moke pa jaz nikoli ne dam user posted image


Sam tolko da poveže sem mislila user posted image

Hvala!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Polpeti iz kuhane govedine
14.4.2008 13:06:23   
mojsoncek
Za vezavo das lahko drobtine ali v mleko namoceno staro zemljo/kruh ali pa ovsene kosmice. Moke se pa ponavadi res ne daje v polpete.

Drugace pa jaz od nastetega dodam se malo soli in popra ter petersilj.


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Valentina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Polpeti iz kuhane govedine
14.4.2008 16:08:20   
robinzon
Zelo dobro s kuhano govedino je tole:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6614

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Polpeti iz kuhane govedine
15.4.2008 12:26:14   
Valentina
Sva imela zunaj kosilo, zvečer je padla pa govedina v solati z jajčkom.


(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Polpeti iz kuhane govedine
15.4.2008 13:10:58   
Čupka
Za drugič:

Govedino zmelješ ali nasekljaš, kar ti je pač ljubše.
Malo nasekljane čebule zarumeniš na olju. Olje odcediš in čebulo streseš h govedini. Nasekljaš petršilj in ga streseš zraven.
Dodaš celo jajce.
Nadrobi nekaj kruha v toplo juho, če ti je še ostala (lahko pa tudi v mleko). Ko se napije, kruh ožemi in stresi h mesu in ostalemu.
Posoli in začini po okusu, ter dobro pregneti. Če je masa premokra in premehka, si pomagaj z drobtinicami.
Zlato in hrustljavo zapeči na olju.
Ponudi z veliiiko solateuser posted image

(odgovor članu Valentina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Veganska salama iz čokolade in rožiča
Sladka, zdrava, veganska in pripravljena v 15 minutah, pa še z okusom po božiču. Vsekakor zmagovalna praznična kombinaci...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?