|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pohanje v pečici????
30.1.2006 21:30:48   
teta beta
Na sosednjem forumu sem prebrala, da marsikdo poha/panira zrezke kar v pečici, brez olja. Moram priznati, da to prvič slišim user posted image . Kako pa to zgleda? Bi rada poskusila, pa mi je ful čudno...

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pohanje v pečici????
30.1.2006 21:52:57   
Anonimen
user posted image He, ti bom poskusila na čim enostavnejši način tole razložit: torej, ko imaš meso spanirano, v pekač na dno poliješ olje, da se dno pokrije, potem pa polagaš kose mesa v to olje in vsak kos še malo poliješ z oljem. In to je to. Jaz tega nisem nikoli prakticirala, sem pa že velikokrat gledala zraven, kako se to dela. Aja, pa pečico prej segrej na 220°C, nekje 20 do 30 minut. Po izkušnjah sodeč je to za gospodinje, ki se jim ne da stati ob štedilniku in vsakih 5 minut čekirati meso, je pa res, da tudi štedilnik ni nič "pošprican" od olja.

Upam, da ti uspe, če boš poskusila.user posted image

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2006 21:53:44   
Anonimen
Ja mi npr. une kupljene pohane zadeve edin kao 'pohamo' u pecici - das pac v teflonski pekac in peces tolk dolg, kot tam pise. Tko pecemo tut zmrznjen pomfri - brez olja v teflonskem pekacu. Posolis na koncu. Peces pa 20-30 minut. Taprvic ti bo mogoce mal cudn, je pa full hrustljavuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2006 21:58:07   
Anonimen
Ja, jaz tudi zamrznjene panirane stvari + pomfri dam samo na peki papir in v pečico. Oz. mož da, tako da res ne vem, koliko časa to potem peče. Ni sicer tako dobro, kot v olju, manj je hrustlavo (razen pomfi), ampak se da preživet.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2006 21:58:44   
Anonimen
Upsss, šele zdaj sem videla, da bi ti rada pekla BREZ olja. To pa ti ne bi znala povedati, pa tudi ne vem, če bi sama poskusila.

Sorry še enkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2006 22:12:38   
Anonimen
Saj te stvari so že predpečene v olju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2006 11:28:53   
Maxica
Jaz v pečici "poham" vse, kar kupim že panirano in zamrznjeno (torej kakšni piščančji kroketi s sirom, ponfri ipd.). Kar pa paniram doma, pa opoham kar lepo na olju. Tiste kupljene stvari so že predpečene, tako da jih potem v skladu z navodili na škatli lepo pečem na peki papirju, v pečici, brez olja.
Mi smo se že čisto navadili na tak okus in nas nič več ne mika vonj po cvrenju.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2006 21:10:38   
BARBARA R.
Zadeve so toplotno obdelane pred zamrzovanjem in ne predpečene v olju. Zato tudi ne pride tako mastno, prej pusto in suho.

Krompirček je hrustljav, če ga le pečeš nekaj minut več, kot je navedeno na embalaži.

user posted image      

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?