Anonimen -> RE: Pohanje v pečici???? (30.1.2006 21:52:57)
|
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]He, ti bom poskusila na čim enostavnejši način tole razložit: torej, ko imaš meso spanirano, v pekač na dno poliješ olje, da se dno pokrije, potem pa polagaš kose mesa v to olje in vsak kos še malo poliješ z oljem. In to je to. Jaz tega nisem nikoli prakticirala, sem pa že velikokrat gledala zraven, kako se to dela. Aja, pa pečico prej segrej na 220°C, nekje 20 do 30 minut. Po izkušnjah sodeč je to za gospodinje, ki se jim ne da stati ob štedilniku in vsakih 5 minut čekirati meso, je pa res, da tudi štedilnik ni nič "pošprican" od olja. Upam, da ti uspe, če boš poskusila.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|